Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy Niebiański komendant, który niby miał się respić na sohan, respi się tam?

Szukałem z kumplem i ani śladu.

Opublikowano

Ozi96, niestety te sprawy kieruj do firmy obsługującej dostawę kodów oraz ogólnych SMS poprzez ich support.

Xewka, niedługo zostanie napisany dokładny poradnik, jakie bossy gdzie występują oraz co z nich dokładnie dropi.

mitsui, weź mi tutaj nie wymyślaj, bo na Safirze sam obsługuję bazę danych i codziennie sprawdzam wszystkie logi.

Nie wyszedł jeszcze żaden przedmiot z MySql, gdyż nie mamy sami na to czasu - poświęcamy czas na pożyteczne rzeczy.

To samo z komendami w grze... co kilka godzin prześwietlam logi komend itemów, mobów i temu podobnych.

PS. Przypominam, że dodaliśmy prawie 130 nowych lokalizacji bossów / metinów!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a z kąt mam wiedzieć jaka to firma a nie łatwiej było by mi dać

Ubranie Czarnego Wiatru +0 i po problemie? Znając życie ta firma wszystko na mnie zwali ,że to moja wina -,-

Lubish To?!

Opublikowano

Bardzo proszę o podanie innego downloadu do łatki gdyż tu pisze mi ze musze posiadać premium do pobrania ;x dam + ^^

Opublikowano

Aktualnie wykonujemy poprawki co do Naszego serwera. Nie jest możliwe zalogowanie się do gry jeszcze przez kilka minut.

Przepraszamy za usterki!

maku997, wejdź na stronę:

www.metin5s1.pl

Następnie obejrzyj gameplay na owej stronie...

uwierz, nie robiłbym takich rzeczy i ryzykował, aby serwer miał paść.

Nowy Upload Clienta (na wupload, gdyż o niego wielu prosiło):

http://www.wupload.com/file/2683695470/76_safir_f6ef7.rar

Dziękujemy, PaczaczCatowi!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ale co ty porównujesz metin5 do safir metin 5 ile już ma lat ? Twój server znudził mi się po wbiciu 126 lvla a wiesz dla czego bo wy jestescie debilami lub udajecie debili wczas zmniejszyliście expa jak już koleś wbił 200 to było genialne posunięcie z waszej strony .

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

maku997, nie chodzi mi o serwer Metin5 tylko o gameplay i zawartość jego... ogląda go dziennie po kilka tysięcy osób.

Też obejrzyj, a zrozumiesz czemu Ci kazałem i czemu serwer nie padnie - bez powodu nie ryzykuję.

Za chwilę Safir zostanie włączony!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Server nie jest zły mam nadzieje że się długo utrzyma ;d

ps: Proszę o wrzucenie łatki na inny host gdyż nie mogę jej pobrać ; D

Opublikowano

Serwer jeśli będzie się ciągle rozwijał , Daronian nie zaniedbasz serwera będzie naprawde na wysokim poziomie , jak narazie serwer najlepszy z tych nowo powstałych . Pozdrawiam Giuseppe

Opublikowano

Czy moja propozycja zostanie rozpatrzona czy oszukano mnie ze smoczymi monetami ?

Lubish To?!

Opublikowano

Odpowiedź na pytania Uniwersalnego.

1. Średnio po 350 graczy online (czasem gra tyle nawet w nocy)

2. Dużo ludzi się bije (szczególnie osoby z innych królestw ze sobą)

3. Sklepów nie ma zbyt wielu, gdyż gracze przechowują większość itemów, bo są dużo warte (to nie jest hard)

4. Rip, szkatułki, nowe metiny

5. Eventy stosunkowo są często, ponad tydzień minął od startu, a były już 3 OX oraz Wojna Królestw - w sobotę będzie ZUO!

Ozi96, napisz z tym do osoby o nicku: TECHNIK na naszym forum.

Powtarzam... nie ranga technik, tylko nick: technik.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Właśnie zakończył się Konkurs OX, wygrały trzy osoby, jednak był to tylko testowy event...

W nagrodę za pomoc przy testach dostaliście zwiększone raty o 50% na 2 godziny, powodzenia!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Skuszę się na serwer, bo widzę, że Daronian się stara i nie olewa graczy.

Po tym co usłyszałem od kolegi naprawdę warto, ale ta prędkość pobierania powala po 150kb/s przy necie 16mb/s

Opublikowano

Istny Diabeł, w końcu mnie kartoflu pocisnąłeś... w końcu Erotyczna się komuś poskarżyła, o jezuuu!

Teraz idź się daj jej wyruchać na tym swym wózku inwalidzkim za to, że się postawiłeś. Ojj, niestety się nie da, gdyż twoja dupa jest tak rozepchana i ma więcej dziur niż polskie drogi.

Ejj, w ogóle zauważyliście, że ona z dnia na dzień zmienia chłopaka? Wczoraj był Badar, dziś Diabeł, a jutro? Weźmie się za kokosza.

PS. Pierwszy raz w życiu zmuszono mnie do częściowego pojechania dziewczyny. =/

Client został dodany na nowe uploady, a w sobotę szykuje się bardzo dobre ZUO.

Coraz więcej graczy, coraz lepsza atmosfera - tak jak za starych czasów.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Proszę o launcher pliki root i local bo mam neta mobilnego a bym pogral a sciaga mi po 4 kb/s wiec nie mam zamiaru tyle czekac

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Istny Diabeł, w końcu mnie kartoflu pocisnąłeś... w końcu Erotyczna się komuś poskarżyła, o jezuuu!

Teraz idź się daj jej wyruchać na tym swym wózku inwalidzkim za to, że się postawiłeś. Ojj, niestety się nie da, gdyż twoja dupa jest tak rozepchana i ma więcej dziur niż polskie drogi.

Ejj, w ogóle zauważyliście, że ona z dnia na dzień zmienia chłopaka? Wczoraj był Badar, dziś Diabeł, a jutro? Weźmie się za kokosza.

PS. Pierwszy raz w życiu zmuszono mnie do częściowego pojechania dziewczyny. =/

Client został dodany na nowe uploady, a w sobotę szykuje się bardzo dobre ZUO.

Coraz więcej graczy, coraz lepsza atmosfera - tak jak za starych czasów.

i widzisz? nadal pierdolisz, ale sam nie wiesz o czym ty plociaro ...

znam Agnieszke już długi czas i dlatego wiem co piszę, a skoro to do Ciebie nie dociera, że jesteś takim frajerem to nie mamy o czym tu rozmawiać.

Musisz mieć niezłe urojenia, żeby uważać, że ona jest "chłopakiem" ...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...