Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(...)ten serwer można ocenić dopiero po kilku tygodniach gry, a nie po trzech dniach.

Oceniłem ten serwer po 3 dniach na 0 ze względu na liczne cofki i straty eq.

Mój kolega dalej ma kilkaset sztabek w dozorcy, a niby wszystko zostało usunięte.

Kłamstwo to potęga tego serwera.

Opublikowano

Dobry serwer już wbijam prezentacja 10/10 serwer spk. ale muszę zagrać z tydzień żeby się przekonać czy serwer jest godny uwagi

Opublikowano

Nie wracajmy do tego co było na początku, gdyż wszystko postaraliśmy się naprawić...

Dodaliśmy wiele nowych rzeczy oraz odbugowaliśmy wszelaki błędy gry.

Dzisiejsza aktualizacja spowodowała, że możecie łączyć wszystkie ulepszacze.

Na dniach ustalimy odpowiedni drop dla Metinów 135lvl+ i wprowadzimy je na nowe mapy.

Na serwerze co chwile przybywa graczy, liczba online cały czas wzrasta, dziękujemy!

Zapraszamy do gry i przepraszamy za lekko nie udany start.

EXPmIpC.gif

Specjalista
Opublikowano

Daronian serwer ma się spodobać od startu a nie jak ty to określiłeś 150+ . Bo takich serwerów jest sporo (Xenox,extreme) to tylko 2 a jest ich więcej, aktualnie szukam serwera jakiegoś ale nic ciekawego nie mogę dojrzeć :C

giphy.gif

Opublikowano

Jak na razie moja opinia:

- wczoraj miała być aktywacja maili i nie ma.

- pytanie wczoraj na ox " Czy rekord w piciu spermy przez kobiete to 1 litr? "

Obiecano że poprawicie te pytania i dzis na OX'ie pytanie

- Czy delfin jest rybą? Odp. TAK

Brawo, zgrana, inteligentna ekipa!

lownfast

Opublikowano

GOODIDEA, jakoś mnie nie śmieszą takie żarty i jak masz coś mówić to nie oraj pola zębami.

GregoR, co do pierwszych punktów to jest normalne - nawet na Metin2 PL. Co do Metina Morderstwa nie widzę jakiegoś większego buga w tym, po prostu złe wgranie.

xPARADOX, jeżeli się nie mylę to już dobrze przychodzą maile, spróbuj jeszcze raz wysłać aktywację. Pytania stworzył Sherer bez naszej zgody, przepraszamy.

Do 24:00 drop zwiększony jest dwukrotnie! Jest to idealna okazja, aby zacząć tutaj grę... coraz więcej graczy!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mimo ciężkich początków serwer został ogarnięty. Mam tylko nadzieję, że nie będzie więcej niezapowiedzianych offów. Daronian dwoi się i troi, żeby wszystkim dogodzić, więc nie rozumie komentarzy typu "dno dno". Widać, że osoby, które tak piszą nie nauczyły się jeszcze szacunku do czyjejś pracy, albo przyzwyczaiły się do lekkich 4Funów gdzie mają wszystko u NPC, a tu tyłka się ruszyć nie chce, żeby coś wydropić.

GregoR i co z tego, że ognisty król sam atakuje - chyba się go nie boisz?

Co do pytań na OX to fakt, że były żenujące, z perspektywy kobiety szczególnie. Liczę, że przy następnym konkursie już tego nie będzie.

Serwer jak najbardziej polecam i życzę powodzenia w rozwoju.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Evengeline, dziękuję że tak mnie oceniasz i bardzo się z tego powodu cieszę. Takie osoby dają mi chęć do dalszej i coraz cięższej pracy przy serwerze.

W godzinach porannych (01.05.2012) zostanie wykonany kilkominutowy restarcik w celu wgrania paru rzeczy, między innymi:

• Zmiana dropu wszelkich ulepszaczy z Nowych Metinów
  • Naprawa instruktorów co do przydzielania umiejętności szamanowi
  • Usunięcie cofania się doświadczenie podczas przebywania w Atlantydzie
  • Możliwie dodanie Bryły Złota do handlarzy wartej 500.000.000 yang (nie pewne)

oraz wiele, wiele więcej udoskonaleń, aby poprawić Wam rozgrywkę na Naszym serwerze.

Przypominam, że do Item Shopu dodaliśmy Zwój Powrotu Statusu jak i Olejek Wygnania, a na naszym forum odbywa się wybór t.zw. Pracusia Miesiąca.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

też polecam, chyba najbardziej ogarnięty serwer w ostatnich 3 miesiacach

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Graczy coraz bardziej przybywa, a na Naszych twarzach pojawia się uśmiech, gdy widzimy nowe osoby w grze.

Serdecznie Zapraszamy Na Serwer!

Tak wyglądają pierwsze wojny na serwerze (wojna terenowa w Shinsoo M1)

18960698758597204399.png

A tak zapowiadają się Konkursy OX (były wtopy z pytaniami, za które przepraszamy)

08675312583027991455.png

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mimo ich niestarań, zapraszam na serva.

Starają się jak najlepiej, żeby uprzyjemnić rozrywkę graczom.

Nie znudzi się wam po tygodniu. To jest server na dłuższe weekendy, szczególnie na całe życie.

Naprawdę polecam. Mimo tych ox'ów i innych rzeczy to większość poprawili.

Na nic nie ma czekać - tylko zapraszać do gry!

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

18960698758597204399.png

A tak zapowiadają się Konkursy OX (były wtopy z pytaniami, za które przepraszamy)

Graczy coraz bardziej przybywa, a na Naszych twarzach pojawia się uśmiech, gdy widzimy nowe osoby w grze.

Serdecznie Zapraszamy Na Serwer!

18960698758597204399.png

to nie byla wojna terenowa !!! on sie na nas uwziął i bil nas a potem w kolo jak nup !

ta administracja nie taka zla wbijajcie warto

Opublikowano

To tak, znalazłem jeden błąd, po teleportnięciu się pierścieniem do v2 lochu, od razu mnie tp pod loch małp..

Czemu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...