Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest ze stronką ? Ma ktoś klienta na speedy.sh ? Bo te hostingi nie zadowalają...

@marcindg w dupie to ja mam twoją wypowiedź koleś ma prawo się wypowiedźieć na temat serwera

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

!!!PREMIUM SPEEDYSHARE!!!

LOGIN : u13451343

HASŁO : xegopesaxula

LAJKOWAĆ.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Spoko za 2minuty będzie nowe

@nowe premium speedyshare

login: u13451809

hasło: mujegomopoco

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na serwer. Aktualnie odbywa się event z okazji 3 Maja . Dropią Biało-Czerwone Flagi , które możecie otwierać bądź zbierać i wymienić 100szt. flag na na Specjalną Flagę z której jest o wiele ciekawszy drop .

Jest to szansa dla nowych graczy ponieważ mogą dzisiaj z tego zdobyć masę bardzo potrzebnych ulepszaczy !

Aby widzieć Flagi należy pobrać patchera V2 (link znajdziecie na naszej stronie głównej) , następnie wrzucić go do naszego clienta , lub jakiegokolwiek innego byle 2010 .

Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej zabawy na serwerze!

Opublikowano

Wgraj do nowego klienta innego albo po prostu świeżo wypakowanego.

Pytanie od razu do administracji, bo oczywiście nie ma gdzie zapytać, bo aktywacja nie przychodzi, na ts nikt nie siedzi, systemu zgłoszeń nie ma takze piszę tutaj.

Czy aby nie za dużo klepie sura BM ? 140 lvl we mnie majać full eq + tarcza + roska 16k z krytem, a wiadomo skille u niego są szybkie dochodzi do tego naszyjnik 60% szybkości zaklęcia to skille co 3 sekundy to co my mamy powiedzieć ?

Opublikowano

Dobra pora wystawić opinię temu prywatnemu serwerowi.Serwer całkiem fajny,nie nudzi się za szybko są też liczne eventy dzięki czemu jest coś do roboty.Serwer boryka się z problemami strony www oraz ma bugi na serwerze(np wejście do świątyni a wczoraj było dobrze].Niektóre itemy nie są przetłumaczone lub mają literówki ale da się to znieść.Na XO było 2 użytkowników co perwidnie oszukiwało poprzez wpisywanie pytań na wiki lecz GM chyba nikogo nie ukarał.Na XO też był bug ponieważ użytkownik wybrał złą odpowiedź a go nie usuneło.Problem jest też na forum w Pomoc Techniczna cały czas czekam na odpowiedź technika w sprawie moich 800Smoczych Monet nic nie odpisał na PW i w dziale "Pomoc Techniczna" też nikt nie raczył mi pomóc,7zł z groszami znikło bez śladu może to nie jest duża kwota lecz chyba nikt by nie chciał zostać"zrolowany" przez oby dwie strony.

Ocena Serwera:7/10

Lubish To?!

Opublikowano

te flagi moglyby sie łaczyc

i usuncie gowniany drop z nich, tj : cukier dla konia, zwoje powrotu, ulepszacze, ksiazki kombo itd

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przepraszam że zapytam, ale gdzie jest tutaj równość klas ?

Bo ja grając WP bije po 4k z hita z czarowanym, full eq 130 i full wszystko co się da bije w mentala po 4k, mental też full wszystko, lvle te same i bije też po 4k ?

Ja ze skilla 7k, on 15k on kryt 30k, ja 14k... a skille lecą co jakieś 5 - 6 sekund.

To można wiedzieć ?

Opublikowano

Przepraszam że zapytam, ale gdzie jest tutaj równość klas ?

Bo ja grając WP bije po 4k z hita z czarowanym, full eq 130 i full wszystko co się da bije w mentala po 4k, mental też full wszystko, lvle te same i bije też po 4k ?

Ja ze skilla 7k, on 15k on kryt 30k, ja 14k... a skille lecą co jakieś 5 - 6 sekund.

To można wiedzieć ?

Mental ma bodajże najsilniejsze skille w grze ;>

Opublikowano

SERWER JEST SAM W SOBIE DOBRY, ALE

NIGDY GO NIE POLECĘ, BO TEAM POKAZAŁ NA TYM O TO FORUM, ŻE JEST CHAMSKI!

OCZERNIA INNE SERWEY, WYOBRAŻA SOBIE, ŻE INNE SĄ DU DUPY, A ICH TO CUDO (to są cytaty), A NAJWAŻNIEJSZE:

OCZERNIA INNYCH LUDZI, CO OZNACZA, ŻE NIE UMIĄ PRZYJĄĆ KRYTYKI I NIE MAJĄ SZACUNKU

Bardzo przepraszam za capsa, ale chcę, żeby to każdy z Was przeczytał! To jest po prostu chamskie

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

mógłby mi ktoś jeszcze na pw podesłac premkę speedyshare? serwer fajny, tylko nie wiem po co na taki host launchera wrzucać i co daje specjalna flaga?

fs_overall.png

Opublikowano

to spadaj na czat na onecie, to forum o gownie ( metinie )

5

sam sobie spadaj na jakies czaty, jesazcze zebym czas tam marnowal na wyjasnianie, ze team narobił sobie opinie u mnie i pewnie tez u innych, a chce zeby jak najwiecej ludzi wiedzialo, ze jedna osoba w teamie lubi oczerniac innych

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...