Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

G00D, mówisz teraz o Lochu Małp? Jeżeli tak to może być z tym problem, gdyż mamy dużo nowych map i niektóre trzeba było gdzieś umieścić. Jeżeli wiesz o czym mówię.

Jeżeli jednak chodzi o Atlantydę to do AV2 musisz wchodzić z pełnym clientem oraz dogranymi łatkami, aby się nie zbugować w złym teleporcie.

Serdecznie zapraszamy na serwer, naprawdę gości u Nas coraz więcej graczy za co naprawdę dziękujemy! =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

UP.

Żebyś wiedział, ja przechodziłam przez av1.

A ja myślałam, że jest jeszcze jakiś teleport przez pierścień / w npc jakieś wejście.

Nie dziw się. I nie nazywaj mnie frajerem, bo sam siebie to nazwałeś. ; *.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

UP.

Żebyś wiedział, ja przechodziłam przez av1.

A ja myślałam, że jest jeszcze jakiś teleport przez pierścień / w npc jakieś wejście.

Nie dziw się. I nie nazywaj mnie frajerem, bo sam siebie to nazwałeś. ; *.

Popraw skladnie zdan to po 1, a po 2 potrzebne wam to av2 ze jprdl, pd i moment w red lesie wbijesz 100 a dalej juz wiadomo.

gallery01843468.png
Opublikowano

co jest o co chodzi na serwie "chunjo w rzeszy o wolnosc"?

Mam pytanko skąd tam ludzie po 200lv o_O? -,- ... nie wiem czy się opłaca grać

oplaca ja to wbilem w kilka dni a to 4 fun

Opublikowano

UP@

Testują wojnę królestw. ; D

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Testowaliśmy Wojnę Królestw, gdyż w najbliższych dniach chcemy zrobić Wam niespodziankę. Przy okazji zrobiliśmy szybki restarcik gry...

Myślę, że się opłaca grać, bo jeśli wbijesz level to jednak musisz zrobić sobie dropki na ulepszacze, by zdobyć dobre eq.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

51951482632158845904.png

Kiedy królowie Safira odzyskiwali już honor wśród pozostałych monarchii pojawił się problem.

Trzy największe królestwa wywołały niespotykaną wojnę wśród swoich własnych wojowników.

Dzielni szamanowie z druidami wspierali własnych poddanych podczas wielkiej walki.

Event: Wojna Królestw

Data: 01.05.2012

Godzina: 18.00

Miejsce: Magiczna Ziemia

Dodatkowe: O godzinie 18.00 armia królestwa musi ustawić się pod Egzekutorem.

Już teraz walcz o chwałę swojego królestwa u boku dzielnej armii!

Etapy Wojny Królestw (w spoilerze):

Etap I

1. Po uaktywnieniu portalu, gracze spełniający kryterium poziomowe (70lvl) będą mogli wejść na magiczną ziemię przy pomocy Egzekutora Bitewnego.

2. Po wejściu na ziemię, każde Królestwo musi dotrzeć jak najszybciej do końca drogi i zabić przywódcę (Elitarna Zjawa Żółtego Tygrysa).

3. Po zabiciu przywódcy, wypadnie z niego Kamień Otwarcia. Kamień należy przeciągnąć na Pieczęć stojącą przy portalu.

4. Po otworzeniu Pieczęci, uczestnicy z danego Królestwa wchodzą na tzw. Świętą Ziemię.

Etap II

1. Królestwa walczą miedzy sobą na Świętej Ziemi. Gdy dwa z Królestw osiągną odpowiedni wynik, automatycznie eliminują trzecie Królestwo.

2. Po wyeliminowaniu jednego z Królestw, na mapie pojawią się siły zła.

3. Po pokonaniu wszystkich mobów pojawia się kolejny przywódca - Elitarny Dziewięć Ogonów.

4. Królestwo, które go pokona wygrywa Wojnę Królestw!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

51951482632158845904.png

Kiedy królowie Safira odzyskiwali już honor wśród pozostałych monarchii pojawił się problem.

Trzy największe królestwa wywołały niespotykaną wojnę wśród swoich własnych wojowników.

Dzielni szamanowie z druidami wspierali własnych poddanych podczas wielkiej walki.

Event: Wojna Królestw

Data: 01.05.2012

Godzina: 18.00

Miejsce: Magiczna Ziemia

Dodatkowe: O godzinie 18.00 armia królestwa musi ustawić się pod Egzekutorem.

Już teraz walcz o chwałę swojego królestwa u boku dzielnej armii!

Etapy Wojny Królestw (w spoilerze):

Etap I

1. Po uaktywnieniu portalu, gracze spełniający kryterium poziomowe (70lvl) będą mogli wejść na magiczną ziemię przy pomocy Egzekutora Bitewnego.

2. Po wejściu na ziemię, każde Królestwo musi dotrzeć jak najszybciej do końca drogi i zabić przywódcę (Elitarna Zjawa Żółtego Tygrysa).

3. Po zabiciu przywódcy, wypadnie z niego Kamień Otwarcia. Kamień należy przeciągnąć na Pieczęć stojącą przy portalu.

4. Po otworzeniu Pieczęci, uczestnicy z danego Królestwa wchodzą na tzw. Świętą Ziemię.

Etap II

1. Królestwa walczą miedzy sobą na Świętej Ziemi. Gdy dwa z Królestw osiągną odpowiedni wynik, automatycznie eliminują trzecie Królestwo.

2. Po wyeliminowaniu jednego z Królestw, na mapie pojawią się siły zła.

3. Po pokonaniu wszystkich mobów pojawia się kolejny przywódca - Elitarny Dziewięć Ogonów.

4. Królestwo, które go pokona wygrywa Wojnę Królestw!

ciekawy ten event. Jestem też ciekaw czy wyjdzie on wgle...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba ten serwer, jest po prostu świetny! Na 100% zagram! Mam pytanie. Czy na serwerze gra dużo ludzi?

Opublikowano

lol, to nawet nie ma po co tutaj grac jak w kilka dni takie lvle..

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jakbyś się zawzial to bys wbil w 1-2 dni , ja 130 wbijalem moze z 4h z pd

gallery01843468.png
Opublikowano

3 osoby mają 200+ lvl , ogarnijcie że na każdym serwie trafi się kilka osób które grają dzień i noc i w kilka dni mają max lvl , po za tym po co grać dla topki ? ;F

Opublikowano

Jakbyś się zawzial to bys wbil w 1-2 dni , ja 130 wbijalem moze z 4h z pd

e tam to nie mam nawet po co tu zaczynać grać, zbyt szybko oj zbyt

Opublikowano

To podobno 4fun lecz z eq jest trochę zabawy ; x a z Lv to raz dwa i max lv

Opublikowano

Już zaczyna się t.zw. "płakanie" oto, że ktoś jest po prostu no-lifem.

Wbili dany level, ale w pvp rozwala ich połowa serwera...

Zróbcie dobry ekwipunek, a potem mówcie, że nudy i denny serwer.

PS. Przypominam o dzisiejszej wojnie królestw! O 18.00 idźcie do Egzekutora Wojen.

dadit95, średnio po 300-400 osób online w godzinach szczytu. =]

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...