Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP.

Pewnie nie pobrało Ci się wszystkiego.

Też na początku tak miałam, a jak pobrałam 2 raz to wszystko w porządku było.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg... Nie możecie wrzucić clienta na jakąś normalną stronę ? -,- np hellshare , sh...?? bo nie mam zamiaru ściągać po 30kb/s -,-

Opublikowano

Przez noc spróbuję wrzucić Naszego clienta na kolejną stronę hostingową - jakieś propozycje?

Co do pobierania i brak plików... po prostu mogło zerwać Wam internet przy czym pobieranie nie zakończyło się poprawnie.

Przypominam, że do clienta należy dograć odpowiednie pliki / lauchera, a dziś o 18:00 odbędzie się Wojna Królestw.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zróbcie tego patchera, a nie ktoś od was nie potrafi tego zrobić...

Niech zajmie się tym patcherem jedna najlepsza osoba i postarajcie się to zrobić..

Opublikowano

Przez noc spróbuję wrzucić Naszego clienta na kolejną stronę hostingową - jakieś propozycje?

Co do pobierania i brak plików... po prostu mogło zerwać Wam internet przy czym pobieranie nie zakończyło się poprawnie.

Przypominam, że do clienta należy dograć odpowiednie pliki / lauchera, a dziś o 18:00 odbędzie się Wojna Królestw.

ja na czas swiat dalbym drop szkat a z nich krysztaly/perly i cos tam jeszcze...
Jasio90.png
Opublikowano

Otóż pobrałem już clienta wbiłem 70lv i już tam nie gram ^^

Serwer zbudowany pod IS dużo ludzi wulgaryzuje ;/. dla mnie na razie lipa. Jak przetrwa z 2miechy serwer to może zagram na razie nie zagram dużo ludzi bije się o "Kryształy" które dropią z metinów ;x i nie da rady zrobić eq ;p.

Opublikowano

Po prostu jestem wniebowzięty... 60% clienta zostało wrzucone i nagle, jakimś cudem połączenie z internetem padło.

Nie ma innej opcji, muszę wrzucać przez noc i liczyć po trochu na cud. =/

Co do serwera to w żadnym wypadku nie jest on pod Item Shop, naprawdę zyski jakie otrzymujemy są mało prawdopodobne, aby utrzymać maszyny.

Jednak cóż, może Nam się poszczęści i uda trochę uzbierać z własnych kieszeni.

Na serwerze graczy przybywa, niż ubywa. Teraz jest taka godzina gdzie wszyscy są na dworze, gdyż pogoda dopisuje.

Dodatkowo jest to dzień wolny i majówka, gdzie większość osób jest na wakacjach czy jakiś wczasach.

Proszę mi nie płakać, że nie lecą Wam ulepszacze! Na 110 lvl wybrałem się na Ripera i z niego dropły 2 kryształy, małże, butelki wina i 2 szkaty.

Potem zacząłem ubijać wszelkie epickie metiny 90-105 lvl i drop był wyśmienity, z każdego leciały minimum po 3-4 ulepszacze każdego rodzaju.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Daronian - Przesadzasz.. To, że nie pisaliśmy od paru dni, to nie znaczy, że masz mi po kobiecie jeździc.

Gdzie ja cie kurwa chłopie o itemy prosiłem. Dzięki za wydanie tajemnicy o badarze, elko.

Powodzenia z serwerem, jeżeli jeszcze będzie istniał.

PS : Odwróciłeś się ode mnie, ze względu na MPC.. Zobaczymy, kto cię polubi kiedyś jak ja ..

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

O nie.. Teraz to leże ze śmiechu ;] Z kim się pokłóciłeś!? Badarkiem? A kto to? oO Na moderatorke forum? Forum Safiry!? Hah! Ja tam tylko spamuję w powitaniach i to wszystko, no proszę Cię.. Pomyśl zanim cokolwiek napiszesz. I nie mów na mnie kochanie, o nie jestem Twoją koleżanką.

moglabys sie domyslec ze "kochanie" to mogla byc przenosnia ;x

serwer fajny jak najbardziej poelcam

Jasio90.png
Opublikowano

@AlteExcellenz

Nie interesuj się, bo pieprzysz głupoty. My się znamy z rl - Kraków, zapraszam chłopczyku.

@Daronian

Przeczytaj to coś wyżej.

Kończę tu spamować, elko po raz 2.

// proszę nie dawać warnów ;xx.

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

PS.4. Powiedz mi, kto normalny daje taką sygnaturę, taki nick i łączy się przez internet - powoli kpina. Kiedy masz urodziny chłopaku?

No nie.. Zwątpiła.. 20 maja ;] Chłopaku? Przegiąłeś. TS, skype? Czy się boisz? :>

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Za kilka minut rozpocznie się Wojna Królestw wywołana przez wściekłych bogów Safira!

Więcej informacji na Naszym forum i stronie... start o 18.00 - proszę czekać pod Egzekutorem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

wupload prosze a nie jakies gowniane serwery za przeproszeniem gdzie speed nie przekarcza 25kb/s przy necie 2 mb

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Client jest uploadowany na HellShare, przez noc spróbuję wrzucić na Wupload.

Wojna Królestw

Czy ktoś spodziewał się takich wyników?

39964222871473407541.png

Tak wyglądały starcia...

97917345676777064600.png

60189227117682759535.png

Film...

Filmik pojawi się najwcześniej jutro, musicie oczekiwać!

Notka...

Wszystko było dobrze, gdyby nie "dzieciaki" z królestwa Jinno.

Zaczęły wyzywać, ponieważ nie wygrały wojny, ale to nie nasza wina.

Powtarzam! To Wy wolicie expić, kiedy inne królestwa robią ekwipunek!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No masakra z klientem nie wiem co się dzieje z tym ściąganiem jak kiedyś było megaupolado to było życie a tera maskara mam nadzieje że wrzucisz przez noc bo nie mam zamiaru po 20kb/s ściągać.

@up DZieki za wrzucenie idzie jakoś po 170kb/s

837371446280124127260.png
Opublikowano

Tutaj powtórzę wiadomość poprzedników o tym, że mogą pobierać clienta z nowego hostingu:

http://download.hellshare.pl/76-safir-f6ef7-rar/7049268/

Podziękujcie PaczaczCatowi. =]

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...