Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma już żadnych bugów ze sztabkami, ani ogólnie błędów gry.

To, że słabo lecą Wam ulepszacze to specjalne ustawienie poziomu.

Musicie mieć odpowiednie levele, aby z danych mobów/szkat/metinów poleciał Wam dany przedmiot.

Licznik kont i postaci na stronie pokazuje mniej osób, gdyż jest on aktualizowany tylko w ~90%.

Na przykładzie - mamy 9000 postaci na stronie, a tak naprawdę posiadamy ich 10000.

Ogólnie gra około 350 osób online i reklamujemy dalej, dziękujemy, że jesteście z nami!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Musicie mieć odpowiednie levele, aby z danych mobów/szkat/metinów poleciał Wam dany przedmiot.

Licznik kont i postaci na stronie pokazuje mniej osób, gdyż jest on aktualizowany tylko w ~90%.

Na przykładzie - mamy 9000 postaci na stronie, a tak naprawdę posiadamy ich 10000.

Ogólnie gra około 350 osób online i reklamujemy dalej, dziękujemy, że jesteście z nami!

ZWIĘKSZCIE TEN DROP KRYSZTAŁÓW, ALBO DAJCIE CHOCIAŻ ROZPISKE GDZIE I NA JAKIM LVLU DROPIĄ, BO GRAĆ SIE NIE DA...

Opublikowano

Lexus, na samym przykładzie wbij 10 lvl i idź na Metiny w M1. Wpłacaj EXP na gildie i przeciętnie z każdego metina będziesz miał Kryształ.

Niedługo dla graczy wprowadzony będzie Pierścień Anty-Expa, który pomoże w dropieniu! =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Polecam server w 100 procentach i jest moj ukochany miecz na 170 lvl mmmm...

I Love Safir

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

Lexus, na samym przykładzie wbij 10 lvl i idź na Metiny w M1. Wpłacaj EXP na gildie i przeciętnie z każdego metina będziesz miał Kryształ.

Niedługo dla graczy wprowadzony będzie Pierścień Anty-Expa, który pomoże w dropieniu! =)

Co pierdzielisz, rozwaliłem już z 40 metków w m2 na 30 lvlu i 1 kryształ mi dropnął...

Opublikowano

Tutaj możecie pobrać Lauchera:

http://www.multiupload.nl/TFYD7TKVOE

(przy korzystaniu z tej wersji niestety nie będziecie widzieć nowości, a "szept" w grze będzie niedostępny!)

Lexus, bardzo mało prawdopodobne, bo ja właśnie zrobiłem testową postać i na 5 lvl z Metina Bitwy dropnął mi Kryształ, KD, etc.

Benzema, serwer już wystartował kilka dni temu.

Solyzer, pierścien anty-expa już jest wgrany - teraz pozostaje Nam go dodać do item shopu oraz questów.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@UP

Jeeej -,-

Nie można go dodać do shopu za jakąś skromną cenę?

@UP

Jeeej -,-

Nie można go dodać do shopu za jakąś skromną cenę?

Jestem za... wkładając full itemów do itemshopu tracicie graczy, co z tego, że dziecko ISu wyda więcej 5 zł, jak 200 osób odejdzie z serwera, którzy też mogliby wydać kase na IS.

Moim zdaniem w is powinny być takie bajerki typu fryzury itp, które nie wpływają tak bardzo na jakość gry.

Opublikowano

Panowie, zrobcie cos z tą aktywacją email na forum..

Wysyłałem ponownie email aktywacyjny już 25razy, zmieniłem poczte z wp na gmail i nic.. Mój nick na forum - Escaper

PANOWIE ADMINISTRATORZY PONAWIAM PYTANIE BO WIDAĆ NIE ŁASKA ODPISAĆ, PROBOWALEM NOWE KONTO ZAKLADAC TEZ NIC..

lownfast

Opublikowano

xPARADOX, gdy wejdzie administrator forum to zaakceptuje wszystkie oczekujące aktywacje (dodatkowo sprawdź foldery SPAM w poczcie).

Client jest wrzucony na kilkanaście hostingów - na niektórych wystarczy premium, aby pobierać z maksymalną prędkością.

Przez noc spróbują wrzucić w/w programik na inne uploady. =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Restart kont czy jak uj?

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

Lexus, bardzo mało prawdopodobne, bo ja właśnie zrobiłem testową postać i na 5 lvl z Metina Bitwy dropnął mi Kryształ, KD, etc.

Bardzo śmieszne.. też przed chwilą zrobiłem postać, rozwaliłem 4 metiny bitwy na 6,8,10 i 12 lvlu i dropły mi same kd, perły i małże, 0 kryształów, dodatkowo na 16lvlu rozwaliłem metin chciwosci i też nic oprócz jednej perły... Więc nie pierdol, że dropi "przeciętnie" z każdego metina... raz na 200 metinów może poleci albo i rzadziej..

// hmm + kolejny metin czerni na 22 lvlu... same małże. Śmiem twierdzić, że serwer jest chujowy i tylko pod is

// kolejne 3 metinki... nadal 0 kryształów... chujnia a nie serwer, czekają tylko, aż ktoś nakupuje full kryształów z itemshopu..

Opublikowano

Dodaliśmy aktualnego Patchera, z którego możecie już korzystać:

http://speedy.sh/6fAcN/SafirMt2-Patcher.zip

Przy ostatnimi reloadzie wprowadziliśmy Pierścień Anty Expa - więcej na stronie serwera.

Adres IP TS3 macie u góry tej prezentacji! =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po kilku-kilkudziesięciu cofkach odechciało mi się tutaj grać, chuj, że cofnęło mi lvl, ale wchodząc na postać miałem 0 eq, nie mówię, że dzisiaj, ale wcześniej cofek było od cholery.

Teraz już client leży sobie spokojnie w śmietniczku, a serwera nie polecam.

Opublikowano

Dzięki Pierścieniowi Eeka unikniemy i pozbędziemy się podatku, jak i również nie znajdziemy przy nim więcej bugów.

Przypominam, że na serwerze ciągle panuje Konkurs Na Gameplay - nagrody są naprawdę boskie. Więcej na forum serwera!

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...