Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daronian dodajcie zwoje cofania siły zrecznosci inteligencji i witalnosci !!! To jest bardzo mi potrzebne proszę o to , to chyba nie ejst az takie trudne do wykonania a bardzo by się przydało .... proszę

racja !!!!!!@@@@@@@@@@@@@

dodajcie ja tez w sile na Bm poszedlem ;d

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zwój zmienienia z wpo na bm tlyko cofniecie z sily na zrecznosc bo popelnilem blad

Edit : aa własnie o tym mówie Dominik ;P

Daronian , Safirek dacie radę wprowadzić zmianki stat ?? To na pewno dacie rade a zwiększy morale serwera ;]

Opublikowano

Serwer On ! Zapraszamy i przepraszamy z problemy , niestety chwilowy off nie był zależny od nas . Dziękujemy za cierpliwość i zapraszamy do gry !

Opublikowano

za wolny hosting do klienta sciaga sie nawet 10godzina mam dobrego neta

Umiesz liczyć? Licz na siebie,twoje szczęście innych jebie!

Aktualne serwery:PandoraMt2 149lvl, iMetin2 198lvl Wojo Body. XenoxMT2 4x250 ALL EQ CIENIA. LEAGUE OF Legends 30 LVL 3 top w Polsce

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki nie wypal... Admini nie potrafia nic ogarnac.. Serw zrobiony na gotowcach (moze zmienili z 2 rzeczy) Bony lipne, Strona i serw co chwile padaja.

Podsumowując w 2 słowach:

NIE POLECAM!

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

http://www.multiupload.nl/TTS5W0Q4D3

Macie rooty, pewny nie jestem czy działają bo mam namieszane w plikach, a konto jak ktos chce to moge dać bo nie gram tam (konto 130woj bez eq)

gallery01843468.png
Opublikowano

Ej mam problem bo jak chce pobrac pc2. to jest tylko na speedShare a tam trzeba mieć premium.. ma ktoś na innym hostingu ?

wystarczy założyć tam konto Basic i wejdzie.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...