Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co daje specjalna flaga?

Trochę późno, ale trudno.

Można ją tylko otwierać, a lecą z niej perły, ulepszacze na epickie i medal konny (nie wiem po co medal :3).

Opublikowano

Serwer nawet dobry, ale pierwsze błędy które mi się rzuciły w oczy wczoraj wieczorem i w nocy.

- Za duży drop syfu tzn. jakieś niepotrzebne kolczyki, bronie itd.

- Wczorajszy Event z dropem Flag, nie łączyły się i dlatego też co chwilkę trzeba było iść wymieniać flagi lub je otwierać, po czym było za dużo M. Metali których nie idzie wyrzucić z EQ i trzeba je usuwać u NPC.

- Troszkę niedopasowany exp yang na początek, niby sztabki dropią, ale dość słabo aby uzbierać na dobre EQ, gdyby nie ten event to naprawdę by to marnie wyglądało.

Opublikowano

ale wlasnie o to chdzi ze trzeba sie troche pomeczyc zeby cos zdobyc nie liczac isu gdzie jest wszystko ...

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Gamus nie chodzi o to żeby się łączyły i wpadały same do eq, bo ja expiąc na mapie 135 mam full spoty, gdzie za jednego spota mam ok 20 sztuk, to co to by się działo...

To jest akurat dobre, przeciwność losu.

A co do yang, dobrze lecą.. Do 100 spokojnie kupisz sobie najpotrzebniejsze eq i wybonujesz ładnie, dopiero po 100 lvlu będzie Ci tak kasa śmigała jak szalona...

Napisz do mnie w grze to Ci lekko pomogę jak już - iPhone.

Opublikowano

Może coś robia może z tych flag co wylatuja magiczne metale i rozne usunaja i zeby sie stacowaly

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Opublikowano

Może coś robia może z tych flag co wylatuja magiczne metale i rozne usunaja i zeby sie stacowaly

Nawet jeżeli coś robią powinni Nas uprzedzić przed tym, aby się wylogować.

Opublikowano

No to nie wiem, może grasz szamanem i nie ma na Ciebie kd ? Bo to dziwne, że ja mam ful ful eq na wszystko i eq na 130 i on mi bez kryta 15k, a tobie z krytem 12k... No chyba przesadzasz troszeczkę..

Ale znalazłeś pewnie jakiegoś laczka, spróbuj się na MrOstry.

A co do serwera, to nie wiem co się dzieje. Wyłączyli stronę, serwer nic nie podane, nie wiadomo.

@edit,

A co do BM to sam chyba się nad tym zastanawiam, bo bije skillami co 2 - 3 sekundy po 5 - 8k no to ciężko ustać, ale da radę jeszcze.

Opublikowano

Bardzo przepraszamy za problemy, jednak nie wynikły one z Naszej winy. OVH jak zawsze zaspało i spóźniło się z upragdem maszyny przez co się zawiesiła.

Już ją wznawiamy - za kilka minut będziecie mogli grać!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bardzo przepraszamy za problemy, jednak nie wynikły one z Naszej winy. OVH jak zawsze zaspało i spóźniło się z upragdem maszyny przez co się zawiesiła.

nie ma problemu,ważne że jest odezw i wiadomo co z serwerem

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

ok weź dodaj do IS pazury ( nie paznokcie )

albo do dropu bo chce zrobić zbroje na 180 a to nie dropi ;|

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Skąd na 123lvl mogę wydropić nieznany złoty pierścionek bez robienia droperów?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Flagi polski już nie będą dropić?

Event się skończył, tak?

dziś o 24 się kończy.

Skąd na 123lvl mogę wydropić nieznany złoty pierścionek bez robienia droperów?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Czyli za ile minut?

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Opublikowano

Daronian dodajcie zwoje cofania siły zrecznosci inteligencji i witalnosci !!! To jest bardzo mi potrzebne proszę o to , to chyba nie ejst az takie trudne do wykonania a bardzo by się przydało .... proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...