Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam jak najbardziej serwer, jest 4fun ale pomęczyć sie jednak troszeczke trzeba . Zapraszam!

~~ Prosił tylko o rozpiske z jakich bossów lecą ulepszacze ( przykładowo wino=ripper*)

~~ Druga kwestia to BAAARDZO prosze by Adminowie nie ulegali prośbom graczy w kwestii zwiększenia expa ...Widzimi co sie dzieję , juz 3x max lv .

*nie jestem pewny .

,,Od czasu do czasu warto uciszyć własne ego i posłuchać tego,co chcą powiedzieć nam inni.. ''

Opublikowano

Daronian prosił mnie o skan, jednak nie mogę tego zrobić ponieważ:

-mam avasta i nawet nie wyświetla jaki folder został zeskanowany (po zakończeniu)

-nie można skanować plików .rar, same foldery.

Przykro mi ale jeśli ktoś już pobrał a ma dobrego antywirka to bardzo bym prosił o umieszczenie linku w tym temacie oraz ewentualnie wysłać go na PW mnie i daronianowi

pozdrawiam

PS Zapraszam na serwer, nick mój PokazCycki :-)

Opublikowano

Średnio gra po 350 osób nie zależnie od godziny... większa część graczy po prostu nie marnuje czasu i wbija poziom postaci.

Może tego teraz nie widać, gdyż mamy naprawdę piękną pogodę i kolejne 3/4 po południami siedzi na dworze.

Prawdziwą liczbę graczy online będziemy mogli zobaczyć w najbliższy poniedziałek koło 18 wieczorem - nie będzie wolnego, ani ładnej pogody.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Średnio gra po 350 osób nie zależnie od godziny... większa część graczy po prostu nie marnuje czasu i wbija poziom postaci.

Może tego teraz nie widać, gdyż mamy naprawdę piękną pogodę i kolejne 3/4 po południami siedzi na dworze.

Prawdziwą liczbę graczy online będziemy mogli zobaczyć w najbliższy poniedziałek koło 18 wieczorem - nie będzie wolnego, ani ładnej pogody.

A mozna launchera ?

Opublikowano

Zagrałbym gdyby był klient na normalnym hostingu a nie mongoli ... mam internet z upc 120mb a klient leciał po 150kb hahah ....

Zagrałbym gdyby był klient na normalnym hostingu a nie mongoli ... mam internet z upc 120mb a klient leciał po 150kb hahah ....

Masz kilka postów wyżej inny download .

@@@edit

proszę :

http

:

//download.hellshare.pl/76-safir-f6ef7-rar/7049268/

Opublikowano

Zapraszam na serwer bo fajnie się gra. Jak na razie jeden z lepszych serów. WBIJAĆ !

Opublikowano

Konkurencyjne forum wykorzystało logowanie do uderzenia, nie będę tego krył jednak już się nim zajmujemy.

Powiem, że jest to portal głównie o prywatnych serwerach - pewnie skojarzycie, a teraz zostanie zniszczone.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kryształy dropią z każdych Metinów, polecam wybrać się na 10 lvl na Metiny w M1, lub na wyższym poziomie (~100 lv) na epickie metiny.

Myślę, że drop Was zadowoli... możesz zdobyć ulepszacze, małże, a czasem nawet niespodziankę! =)

PS. LoL

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Aktualnie nie ma Metinów powyżej 125 lvl i wzwyż. Nie widzimy takiego powodu, gdyż musielibyśmy dodawać kolejne łatki do Naszego clienta.

Na razie musicie zadowolić się tym co jest, i myślę, że to jest to! Dlaczego? Gdyż musisz zrobić kilka kont, aby mieć dobre eq (dropy) - tak jak za starych czasów.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...