Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III Oficjalna Dyskusja

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja mam nadzieję;)

Ale mam nadzieję że żadne klasy nie będą za mocno odstawać ani na plus ani na minus...

Siema Eniu;)

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wlasniee, tak jak EmperorQ powiedzial, tez mam nadzieje ze bedzie balans profesji :)

btw. ja sie biore za Wizarda, cale zycie magiczne postacie :)

hmm, mam takie pytanie do was, zalozylem sobie ze 15 maja wybiore sie do sklepu po gre (Saturn) ale na calym swiecie jest tego samego dnia premiera ?

i w kazdym kraju kupie gre ?, poniewaz mieszkam w austrii i nie jestem 100% pewnien czy ona bedzie, co myslicie ?

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

wlasniee, tak jak EmperorQ powiedzial, tez mam nadzieje ze bedzie balans profesji :)

btw. ja sie biore za Wizarda, cale zycie magiczne postacie :)

hmm, mam takie pytanie do was, zalozylem sobie ze 15 maja wybiore sie do sklepu po gre (Saturn) ale na calym swiecie jest tego samego dnia premiera ?

i w kazdym kraju kupie gre ?, poniewaz mieszkam w austrii i nie jestem 100% pewnien czy ona bedzie, co myslicie ?

Tak będziesz miał 15 maja;)

Ja już 14 (mam nadzieję):P

Siema Eniu;)

Opublikowano

@UP, no to pozytywnie odrazu po polnocy gierka i pykanie :P. Ja dopiero z rana bede napieprzal do sklepu zeby tylko kupic ta gre, jestem ciekaw jaka kolejka bedzie po Diablo :P.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

Na pewno nie będzie tak, że któraś klasa będzie jeździła wszystkich. W 99% klasy będą bardzo dobrze zrównoważone. Wszystko będzie zależało od umiejętności gracza i ekwipunku. Jeszcze NIGDY tak się nie cieszyłem, że wyjdzie jakaś gra. Wstanę o 6:00 ogarnę się, pozbieram i lecę do sklepu.

Opublikowano

@UP, dokladnie. Wydaje mi sie ze wiekszosc osob ktore bedzie gralo w D3 jest bardzo podekscytowana ;). Co do klas to oczywiscie kazda klasa bedzie na rowni, aczkolwiek co do EQ wydaje mi sie ze na Aukcji jednak po najwiekszej cenie bedzie chodzilo EQ dla Barbarzyncy, poniewaz wiekszosc graczy wydaje mi sie ze bedzie grala ta postacia i wystawienie jakiegokolwiek przedmiotu dla tej klasy postaci bedzie duzo warte.

Pozdrawiam JuicyPussy.

PS: Kazdy ma swoje zdanie.

Opublikowano

Mi się wydaję że to jednak Wizard na początku będzie najbardziej obleganą postacią:)

Tak wynika z ankiet na Facebooku^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Monk zapewne będzie na ostatnim miejscu. Ale mimo wszystko zagram nim i zacznę go poznawać. Strasznie mnie kusi. Wszystkie postacie mam ''prawie'' obcykane z poprzednich części, a monk jest zupełną nowością. Chociaż jest podobieństwem zabójczyni z D2. Ale w niskim stopniu.

Opublikowano

Monk zapewne będzie na ostatnim miejscu. Ale mimo wszystko zagram nim i zacznę go poznawać. Strasznie mnie kusi. Wszystkie postacie mam ''prawie'' obcykane z poprzednich części, a monk jest zupełną nowością. Chociaż jest podobieństwem zabójczyni z D2. Ale w niskim stopniu.

Zabójczyni;)???

Oj raczej Paladyna:D Aury= mantry..święty wojownik...:)

Z Zabójczyni ma kopniaki:D

Łowca Demonów to połączenie zabójczyni i amazonki:D

Pułapki, magia cienia z zabojczyni i broń dystansowa z amazonki:D

P.S Jay Wilson (kierownik gry) będzie grał Barbem:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ohh, monk też ma kopniaki. A, że ma aury to nawet nie wiedziałem. Z łowcą się zgodzę. Niby każda postać miała dostęp do broni dystansowej lecz tylko amazonka miała do niej specjalne umiejętności. Ale wszystko okaże się po premierze. Na razie możemy się tylko domyślać. :P

Opublikowano

Jak domyślać :D ???

Blizzard udostępnił praktycznie wszystko o postaciach:D

Przykład Szamana:

http://eu.battle.net/d3/pl/class/witch-doctor/

Jak widać za broń teoretycznie najlepiej będą mu służyć noże ceremonialne które są tylko dla niego;)

Do tego maski voodo i fetysze także na wyłączność :D

Mówcie co chcecie ale Szaman jest najbardziej klimatyczny:)

Zapraszam do głosowania i wypowiadania się w ankiecie:)

http://www.mpcforum.pl/topic/608674-diablo-3oficjalne-filmy-przedstawiajace-postacie-ankieta%3B/

Siema Eniu;)

Opublikowano

Klimatyczny lub nie, ale mnie zniechęcił skillami. :P Spróbuję Monkiem ( najszybciej mi kombo wchodziło i nawet łatwo się grało w porównaniu do takiego "maga" :P ), ale najpierw poczekam z lupnem do 15. Preordera nie kupiłem. ;/

Opublikowano

Klimatyczny lub nie, ale mnie zniechęcił skillami. :P Spróbuję Monkiem ( najszybciej mi kombo wchodziło i nawet łatwo się grało w porównaniu do takiego "maga" :P ), ale najpierw poczekam z lupnem do 15. Preordera nie kupiłem. ;/

Ale wiele osób ma wrażenie że Monk po prostu nie pasuje do tej gry;)

Taki Chuck Norris który nosi kij a zabija potwory palcami^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ale wiele osób ma wrażenie że Monk po prostu nie pasuje do tej gry;)

Taki Chuck Norris który nosi kij a zabija potwory palcami^^

Dlaczegóż nie pasuje? Monk to klasa która mnie najbardziej wciągnęła i bardzo fajnie oddaje klimat w grze :) więc ja na pewno nim będę grał tego pierwszego normala, a i pytanko gdyż jeszcze nie zakupiłem diabolo, jakie stronki polecacie aby je zakupić? oprócz www.diablo3.com :)

Opublikowano

Na gram.pl wczoraj nie było już towaru....Oo

Na muve.pl jeszcze jest i tam zamawiałem;)

Jeśli Ci nie zależy na pudełku i płycie to możesz ściągnąć klienta i kupić sam klucz na keye.pl..14 już go dostaniesz;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Wersja pudełkowa ma swoje uroki. Ale jak kto woli. Jeśli już nie może wytrzymać to zamawia keya i ściąga klienta jak to powiedział EmperorQ. Jednak rozpakowywać grę z pudełka, czuć ją w rękach. Niezapomniane uczucie.

Mimo wszystko każdy ma swój gust.

Opublikowano

Up całkowicie się z tobą zgadzam "

czuć ją w rękach. Niezapomniane uczucie" taak ta orgia

;) bo paczyłem właśnie na gram.pl i nie ma niestety więc muszę znaleźć coś innego :)

Opublikowano

Tak jak mówiłem;)

Muve.pl zaufana witryna^^

O sprzęt to ja się nie boje bo bez problemu pójdzie ma max detalach ale neta mam słabego więc może być krucho...lagi..lagi..lagi...

Co prawda MMO mi nie lagowały (ani Runes of Magic, ani Wow, ani Shaiya) jednak tutaj grafa o wiele lepsza więc net z Orange może nie nadążać;/

@ edit... Na muve.pl już też nie mają..co to się kurde dzieje;)

Szykuję się rekord sprzedanych egzemplarzy?

Siema Eniu;)

Opublikowano

jak już wiecie można ściągnąć instalki wcześniej co nawet ostatnio pisał blizzard jeśli ktoś ściągał wersje EN albo DE to trzeba od nowa uruchomić downlowder który dociągnie ~70 mega ;)

a sam proces instalacji i ściągania patcha zaczyna się o 17.01 ;) więc mamy 7 godzin na to wszystko przed startem serwerów ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

a możesz kolego podać link do tejże instalki? wiem że to na necie jest ale jak na moje szczęście to ściągnę coś złego ;)

Szukam nadal jakiejś strony do kupienia diablo, na tych najbardziej zaufanych już nie ma więc czuję się trochę nie komfortowo.

Opublikowano

Diablo III (pełen klient gry, nie beta):

PL, PC:

EN-EU, PC:

jednak nie trzeba mieć wersji cyfrowej;) proponuje podpiąć pod poradnik;) i do zobaczenia o 00:01 o busy serwy bym się specjalnie nie martwił

;)

@up proszę;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

ja kupiłem na www.go2arena.pl klucz 14tego a box po premierze;) i to wystarczy;) ale z tego co widzę to z dnia na dzień mają coraz drożej ;) ja kupiłem za 164 teraz już 190 niemal ;)

1359796545-U215643.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...