Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III Oficjalna Dyskusja

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak zostaną dodane. Jak powiedział Bashiok do końca 2012;)

Więc mamy sporo czasu^^

Najpierw trzeba poznać świetnie grę, itemy, skille..ogarnąć Inferno.

Jeśli będą jakieś profity/rankingi za wygrywanie pvp to oczywiście że tak:D

Rywalizacja z innymi to czysta przyjemność ale na pewno nie od razu^^

Wszystko w swoim czasie:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

nie będzie rankingów ;) Blizzard nie stawia na esport jeśli chodzi o Diablo ;) ale jak nie oni to kto inny się tym zajmie :D D3CL :) warto sprawdzić co to ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Tak ale nie jednocześnie:)

Dasz koledze passy do konta i będzie mógł grać ale nie jednocześnie^^

Chodzi mi o to, nie że 2 osoby jednocześnie na 1 koncie, tylko np ktoś podał mi swój CD key, i czy jest możliwość, że 2 osoba również może z niego skorzystać,

może to z czymś kolizjować czy coś w tym stylu? czy to nie ma różnicy?

@Apropo, będzie ktoś zakładał jakieś kanały dla graczy diablo ?:D na tsie oczywiscie, ;]

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

1klucz - 1osoba:)

To jaka jest różnica, między mną gdzie mam laptopa + komputer z innym IP, i mam 2 konta, a osobą która kupiła cd-key na "spółe" z kolegą i jeden gra 12-16, a drugi 16-20 ?

Za dwa kompy mnie zbanują? ^^

Opublikowano

Ja tego właśnie nie rozumiem, do Diablo 2 latają key-e, skoro je wstawiali na neta, to sami z nich korzystali, ale tu chyba zrobili inaczej, bo jak By zarobili ?)

Chyba tak się wyraże- dzielenie się 1 kluczem od domu -.- głupi ale prosty i jasny chyba :)

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

bo jak By zarobili

Po coś robią dom aukcyjny, gdzie itemki kupujesz za prawdziwe pieniądze. Blizz na tym może zbić niezłą kasę, zwłaszcza tuż po premierze gry, gdzie ludzie będą wystawiali najlepsze itemki najdrożej jak się da. Maniacy będą je kupować.

Opublikowano

Po coś robią dom aukcyjny, gdzie itemki kupujesz za prawdziwe pieniądze. Blizz na tym może zbić niezłą kasę, zwłaszcza tuż po premierze gry, gdzie ludzie będą wystawiali najlepsze itemki najdrożej jak się da. Maniacy będą je kupować.

Prawda prawdą, ale ciągle jest mowa o użytkowaniu CD- keya, nikt jescze nie wie, jak to będzie ;)

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

i co miało by kupić 10 osób wyjdzie po 17 zł i każdy miałby grać w diablo sobie na swoim kompie? tak to rozumiem z tego co piszesz

1359796545-U215643.png

Opublikowano

i co miało by kupić 10 osób wyjdzie po 17 zł i każdy miałby grać w diablo sobie na swoim kompie? tak to rozumiem z tego co piszesz

Owszem, ale nie w tym samym czasie.

Opublikowano

tak jak pisałem ;) 1 konto 1 klucz grać może ile osób chce ale nie w tym samym czasie ;) osobiście będę grał z żoną na 1 koncie, nie chciała swojej wersji ;) to nawet się opłaca bo kowala robi się wspólnie na przykład ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Owszem, ale nie w tym samym czasie.

To w takim razie, nie ma sensu,

Ale przeciez... nic jescze nie wiadomo, jak to będzie z tym wszystkim, więc jescze czekajmy spokojnie :)

tak jak pisałem ;) 1 konto 1 klucz grać może ile osób chce ale nie w tym samym czasie ;) osobiście będę grał z żoną na 1 koncie, nie chciała swojej wersji ;) to nawet się opłaca bo kowala robi się wspólnie na przykład ;)

Skoro tak będzie, to lipton, będzie jakoś trzeba chyba kasę na keya skołować -.-

No ale gdyby każdy sobie ściągał cd keye, od kogoś czy z neta, no to kurde zarobku wielkiego by nie mieli, niż każdy osobno dla siebie ;]

Ale na wszystko zawsze można coś zaradzić :)

Pozdrawiam,

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

jedyne rozsądne działanie w tej sytuacji to uzbierać te 170 zł ;) jest to jedyny wydatek jaki trzeba ponieść żeby spokojnie grać więc nie ma wcale tak dużo ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

To w takim razie, nie ma sensu,

Ale przeciez... nic jescze nie wiadomo, jak to będzie z tym wszystkim, więc jescze czekajmy spokojnie :)

Skoro tak będzie, to lipton, będzie jakoś trzeba chyba kasę na keya skołować -.-

No ale gdyby każdy sobie ściągał cd keye, od kogoś czy z neta, no to kurde zarobku wielkiego by nie mieli, niż każdy osobno dla siebie ;]

Ale na wszystko zawsze można coś zaradzić :)

Pozdrawiam,

Może inaczej, bo to nie jest tak do końca kwestia kluczy:)

Kolega kupił grę, założył konto Battle Net i wpisując klucz z Diablo 3 uaktywnił konto na którym od tej pory może grać.

Jeśli ty chcesz grać u siebie na jego kluczu to on musi Ci podać passy do konta i musi być wylogowany.

Klucz jest jednorazowy i przypisuje się do konta:D

Dosłownie jak MMO-na jednym koncie w jednym czasie może grać jedna osoba.Jeśli kolega się wyloguje ty możesz się zalogować nieważne z jakiego IP:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Czyli wyjaśniłeś mi, że nie można jednocześnie 1 cd-keyem, obsługiwać 2 rożnych kont.

Zobaczymy jescze jak będzie,

Heh, 180zł nie mam jak zarobić, a od rodziców nie warto wyłudzać na grę.

Pomyślimy coś jescze :)

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

ale jeśli jak pisałeś że gracie w różnych godzinach to czemu nie możecie grać na 1 koncie?

Nie pisałem nic o grze w różnych godzinach :D

Ja nie wiem jak będzie wogole z tym wszystkim, narazie jestem bez niczego -.-

Chodzi mi o to, że na przykład mój kolega, kupił tego CD -keya, daje mi go, ja sobie go wbijam

Ja chce osobno grać, on również, i czy jest taka mozliwosc, czy jak wezmę np od niego tego keya, czy mi zadziała, skoro on już go uzył, :D, żeby grać razem, o tej samej godzinie, party hard -.-:)

Num.

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

Czyli wyjaśniłeś mi, że nie można jednocześnie 1 cd-keyem, obsługiwać 2 rożnych kont.

Zobaczymy jescze jak będzie,

Heh, 180zł nie mam jak zarobić, a od rodziców nie warto wyłudzać na grę.

Pomyślimy coś jescze :)

No wydać trzeba ale gra warta zachodu;)

Cały czas mnie nurtuje jak będzie wyglądała gra na privach o ile jakiemuś koksikowi uda się postawić ;)

To w sumie chyba jedyne wyjście jak ktoś nie chce wydawać na grę a chcę pograć.

UP-Klucz jest jednorazowy i przypisany do konta po użyciu;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

No wydać trzeba ale gra warta zachodu;)

Cały czas mnie nurtuje jak będzie wyglądała gra na privach o ile jakiemuś koksikowi uda się postawić ;)

To w sumie chyba jedyne wyjście jak ktoś nie chce wydawać na grę a chcę pograć.

UP-Klucz jest jednorazowy i przypisany do konta po użyciu;)

Właśnie o to mi chodziło,

I tutaj lipa, priv to nie to samo co ten real -.-

w wieku 16 lat cięzko taką sumę zarobić, ja gim ^^

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

Takie małe "porównanie" poziomów trudności na przykładzie bossa Skeleton King :D

Normal: 1800 HP

Nightmare: ~ 123.000 HP

Hell: ~ 2.400.000 HP

Inferno: ~ 15.700.000 HP

Wychodzi na to że na Infernie boss będzie miał około 8700 razy więcej HP niż na normalu

O kurfakurka :D

Hardcore^^

Do tego na Infernie będzie tzw "Enrage timer". Chodzi o to, że jeśli nie ubijemy bossa w określonym czasie, to jego dmg(lub attack speed) zostanie diametralnie zwiększony (instant dead, biorąc pod uwagę, że na inferno i tak każdy mob i boss będzie szybszy od nas).

Siema Eniu;)

Opublikowano

Takie małe "porównanie" poziomów trudności na przykładzie bossa Skeleton King :D

Normal: 1800 HP

Nightmare: ~ 123.000 HP

Hell: ~ 2.400.000 HP

Inferno: ~ 15.700.000 HP

Wychodzi na to że na Infernie boss będzie miał około 8700 razy więcej HP niż na normalu

O kurfakurka :D

Hardcore^^

Do tego na Infernie będzie tzw "Enrage timer". Chodzi o to, że jeśli nie ubijemy bossa w określonym czasie, to jego dmg(lub attack speed) zostanie diametralnie zwiększony (instant dead, biorąc pod uwagę, że na inferno i tak każdy mob i boss będzie szybszy od nas).

E to hardcore,

Najpierw to ja chce zagrać jakoś , choć nie wiem jak ! ; c

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

E to hardcore,

Najpierw to ja chce zagrać jakoś , choć nie wiem jak ! ; c

Marudzenie na forum nie zbliża Cię do zagrania w żaden sposób;p

170 zł to nie jest znowu taka duża suma żeby zarobić;)

Teraz pytanie mam.

Co sądzicie o domu aukcyjnym Diablo III?

http://eu.battle.net/d3/pl/services/auction-house/how-to

Siema Eniu;)

Opublikowano

Marudzenie na forum nie zbliża Cię do zagrania w żaden sposób;p

170 zł to nie jest znowu taka duża suma żeby zarobić ;)

Teraz pytanie mam.

Co sądzicie o domu aukcyjnym Diablo III?

http://eu.battle.net/d3/pl/services/auction-house/how-to

Dom aukcyjny dobry,

Jednakże, ty mając zapewne 20+ i pracę, ja 16 i wciąż się edukuje, jest problem- koniec tematu.

Trzeba się zrelaksować,

Rzucasz tak linkami, poskładaj wszystko w 1 całość, i zrób temat, jeśli coś ci wpadnie, będziesz na bierząco edytował na podstawie swoich doświadczeń :)

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

No wrócę to dodam te linki do pierwszego posta.

Będzie przejrzyściej;)

Odnośnie tego domu aukcyjnego. Wątpie czy będę z niego korzystał...

Z tego na golda to na pewno, ale z tego na prawdziwą walutę już raczej nie:)

Siema Eniu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...