Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III Oficjalna Dyskusja

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziomy trzeba po kolei przechodzić żeby odblokować następny:)

Ogólnie to większy exp, lepsze eq itd...No i co raz trudniej...

Aby wbić max lvl to musisz przejść na 3 poziomach trudności:)

Siema Eniu;)

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewne będzie jakiś poradnik ze skrótami klawiszowymi.

W edycji kolekcjonerskiej widać, że dostajemy triale diablo 3 do wykorzystania.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem te poziomy trudnosci, Zalozmy ze zalozylem teraz postac i chce zaczac gre, i teraz musze wybrac poziom trudnosci ?, jesli tak to on wplywa na moja gre ?

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Robisz postać to automatycznie grasz na poziomie NORMAL...

Przechodzisz NORMAL to odblokowuje Ci się Koszmar;)

Na koszmarze masz silniejsze potworki ale wypada lepsze eq, więcej expa i umożliwia wbicie większego lvla...

Przechodzisz Koszmar to odblokowuje się Piekło, gdzie jest jeszcze trudnie ale tylko tutaj możesz wbić max lvl i wypada oczywiście jeszcze lepsze eq:)

Jak przejdziesz Piekło i wbijesz 60lvl odblokowuje się Inferno-ale żeby tutaj przeżyć to trzeba mieć PRO eq i kombinować cały czas. Jednak tylko tutaj wypada najlepsze EQ:)

Dla porównania potworek na Normalu ma 204 punktów życia a ten sam na Inferno ma ich 140 tysięcy:D

Różnica więc jest mega...

Siema Eniu;)

Opublikowano
:D, hmm czyli to wyglada tak ze zalozmy wbije 10 level i mam wybór przejsc na koszmar czy dalej grac na normal ?

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Mussiz grać na normal póki go nie przejdziesz...to samo się tyczy koszmaru i Piekła...

Rzucam temat:)

Co sądzicie o polonizacji gry i dubbingu naszych bohaterów:)?

Np Barb będzie gadał głosem Smerfa Śmiałka:D

A Czarodziejka głosem Alicji z Muminków:D

Za to mniszka np to nikt inny jak Hrabina i Fara z Diablo 2:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

Interesuje mnie jedno, a mianowicie mieszkam w Anglii i Oczywiscie zamierzam tutaj kupic Diablo 3, i jestem ciekawy czy bedzie mozliwosc wybrac jezyk Polski i grac z kolegami z Polski na Battlenecie czy po prostu bede mogl z nimi grac aczkolwiek bede mial angielska wersje, bardzo nurtuje mnie to pytanie i mam nadzieje ze moze ktos z was bedzie mi wstanie mogl pomoc :D.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

Jeśli grę w wersji cyfrowej kupisz i pobierasz z BN to możesz wybrać język;)

Jeśli kupisz płytkę to chyba masz narzucony język ale i tak będziesz mógł ściągnąć polskiego klienta z BN po wpisaniu klucza otrzymanego z płytką nawet brytyjską ;)

Europa będzie jako jeden wielki region więc będziemy grać razem^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

W sumie kupie gre, to zobaczymy jak to bedzie, moze bedzie mozliwosc zmiany jezyka :D.

PS: Ogolnie to wielkie Dzieki za odpowiedz ;).

Opublikowano

na koncie battle.net dodasz grę (wprowadzisz kod) i w zakładce "pobierz klienty gry" pojawi się zakładka diablo pod nią na pewno region czyli Europa i obok tego będziesz miał English naciśniesz na (zmień) zaraz obok i wybierzesz polski ;) tak jest przy każdej grze wiec i tutaj tak będzie;) potem po prawej będzie Windows/MAC wybierzesz i zacznie się sciąganie odpowiedniej instalki ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Rzucam temat:)

Co sądzicie o polonizacji gry i dubbingu naszych bohaterów:)?

Np Barb będzie gadał głosem Smerfa Śmiałka:D

A Czarodziejka głosem Alicji z Muminków:D

Za to mniszka np to nikt inny jak Hrabina i Fara z Diablo 2:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

Patrząc na listę osób podkładających głosy postaciom uważam że dubbing będzie na bd. poziomie choć mógłby być ciut lepszy ^_^ ....najważniejsze żeby każdemu przypasowało do gustu.

Poniżej znajdziecie nazwiska aktorów, z których głosami spędzicie najwięcej czasu, grając w polską wersję, ponieważ udzielili oni swoich głosów głównym klasom postaci:

Barbarzyńca w wersji żeńskiej - Małgorzata Gudejko, a w wersji męskiej - Grzegorz Pawlak.

Łowca demonów w wersji żeńskiej - Elżbieta Jędrzejewska, a w wersji męskiej - Waldemar Barwiński.

Mnich w wersji żeńskiej - Brygida Turowska, a w wersji męskiej - Miłogost Reczek.

Szaman w wersji żeńskiej - Monika Szalaty , a w wersji męskiej - Krzysztof Dracz.

I wreszcie czarownik. Postać żeńska będzie miała głos Iwony Rulewicz, a męska - Roberta Czebotara.

Mam nadzieję, że to odrobinę zaspokoi wasz diabelski apetyt ;)

Opublikowano

Dubbing i treści w grze na pewno będą świetne. Biorąc pod uwagę to, że w D2 były wręcz ''zajebiste'' to tu nie będą gorsze. Z resztą D1 jak na tamte czasy też było bardzo dobrą grą.

Mimo wszystko. Jeśli ktoś nie grał w poprzednie części to nie zrozumie fabuły.

Opublikowano

Dokładnie;)

Grając Szamanem będę cały czas obcował z głosem Kalkstaina z Wiedźmina :D

Podobno akty mają być wzorowane na tych z Diablo 2;)

Czyli w drugim pustynia a w trzecim dżungla:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

Mój Battletag dzięki któremu będziecie mogli mnie dodać do friends w serwisie Battlenet i już w samej grze;)

EmperorQ#2283

Siema Eniu;)

Opublikowano

Żeby tyko pudło doszło 14;)

To o 0.01 już instalka pójdzie^^

Swoją drogą mój szaman zajmuje ostatnie miejsce w ankiecie ogólnoświatowej "Kim zagrasz" przeprowadzonej na Facebooku przez Blizzard;)

Siema Eniu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...