Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III Oficjalna Dyskusja

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem szaman na tę chwilę ma za dobrze. Grałem w pt z szamanem i jego ożywieńce wszystko biły bez większych problemów. Może na wyższych poziomach będzie inaczej? Gram mnichem i nie mam aż takich luksusów. :P

*edytka:

@dól, kup słownik, ponieważ trudno się twoje wypociny czyta...

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra ZAJEFAJNA ! Mam co prawda 15 lvl ale gram może z godzinke dziennie.Wciagneło to rownież mojego ojca co jest dziwne ponieważ zazwyczaj nie interesował się grami ...;) Osobiście wole odwiedzic wszystkie zakątki mapy niż lecieć z lvlami jak głupi...

Grafika - no cudo po prostu ! 10/10

Fabuła - Ciekawa , lecz mogło być odrobinkę lepiej 8/10

Itemki - fajne lecą z mobków , fajne można wykuć i kupić w domu aukcyjnym ;) 10/10

Ogólnie 9,5/10

Teraz jakieś problemy techniczne są ze strony battle.net wiec nie moge pograć ;/

Opublikowano

Ja podszedłem do Diablo jako fan fps/lola. Dla mnie to zwykły slasher, którego można przejść myszką (mam triala, więc jak się nie podoba to idźcie trzepać dywan etc.). Najbardziej kłuje mnie optymalizacja, na komputerze ze średnimi bebechami wyciąga 20 fps na uber low, klimat daje radę, ale misje się powtarzają (idź, zabij, pozamiataj). Dla mnie ta gra to 6+/7 ze względu na lekkie niedociągnięcia i nie rozumiem tego "zamieciowego" szumu wokół niego. Możecie hejtować do woli.

Opublikowano

Up są gusta i guściki;)

A myszką to ty możesz pasjansa przejść:)

2x up. Ja już gram od godzinki;)

Poza tym nie oceniaj fabuły po 15lvlu;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ja zawsze stawiam fabułe na 1. miejscu. Dawniej grafika nie zachwycała, a dzięki fabule o wiele więcej tworzy się w naszych głowach. Gra ma mnie porwać i przy okazji sprawić mi wielką radoche.

Nie mam jeszcze Diablo III więc oceny narazie nie wystawiam.

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

co do wymagan, blizzard je postawil duzo za wysoko, na mojej pralce idzie bez problemu, co prawda na najslabszych ustawieniach, ale mimo tego smiga bez problemu.

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

co do wymagan, blizzard je postawil duzo za wysoko, na mojej pralce idzie bez problemu, co prawda na najslabszych ustawieniach, ale mimo tego smiga bez problemu.

Postawił je tak by gracz mógł cieszyć się grą na najwyższych ustawieniach bez żadnego spadku fps, w pełnym komforcie i wykorzystaniu wszystkiego, czego oferują nam twórcy gry .

Najniższe wymagania z resztą zostały zrobione, to oczywiste tak, by niemal każdy (bynajmniej większość) mogła cieszyć się z komfortu gry bez najmniejszych lagów ;) .

Opublikowano

Dokładnie jak mówi up;)

Im więcej osób będzie w stanie odpalić grę na swoich pralkach tym więcej sprzedadzą egzemplarzy-to się nazywa myślenie:D

Przy dobrych wiatrach grę odpalisz na 5letnim sprzęcie czyli z epoki gdzie ją zapowiadali:P

Siema Eniu;)

Opublikowano

Zacząłem grać w Diablo III godzinę temu, ledwo co przeszedłem kilka misji i gra mnie zachwyciła.

Nie zauważyłem minusów, dubbing świetny, grafika wspaniała, to jest to, na co czekaliśmy kilkanaście lat!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...