Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III Oficjalna Dyskusja

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę nie rozumiem ludzi którzy w to grają. Ta seria gier jest dla osób delikatnie mówiąc jest dla osób niespełna inteligentnych. Całość polega tylko na odpowiednio szybkim klikaniu. Zero strategi i wysiłku umysłowego. Byłbym w stanie ją zaakceptować może za 10 zł, a nie za 200. W dodatku grafika nie jest najwyższych lotów i w ogóle nie usprawiedliwia wygórowanej ceny. Wszystkim którzy w to grają polecam zastanowić się nad sensem gry czy raczej traceniem czasu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ta gra powinna być zakazana. Niczego nie uczy jedyne co się tam robi to nawala w myszkę bez opamiętania i to przez godziny.

Tę grę zapewne kupią nerdy, które jak wiemy mają nisko rozwinięte życie społeczne i będą "koksić" na skype rzucając tekstami z typu "dzieli mnie od Ciebie tylko monitor"

159, 99 zł to dosyć dużo za grę która niczego nie uczy, to zwykły zabijacz czasu xD

Rodzice będą wam pieprzyć, że wydajecei pieniądze na gry a nie na podręczniki gimbusy xD

Opublikowano

ktoś tu chyba nie grał w diablo ;) jest to hack'n'slash ale na pewno nie wystarczy poklikać myszką tym bardziej na poziomie inferno...grafika osobiście mi się podoba i nic w niej bym nie zmienił, fakt miałem do czynienia z dużo lepszymi graficznie grami ale to nie o to tu chodzi no ale jeśli kupujesz gry dla grafiki które po przejściu w 10-15 godzin można tylko i wyłącznie wrzucić na półkę to na prawdę mi przykro ;) jeśli chce czegoś super realnego to wychodzę na dwór, polecam. Cieawe jakie wg Ciebie gry wymagają wysiłku umysłowego jak to nazwałeś ;) Ludzie grający są niespalna inteligętni...zagra pewnie koło 7 milionów ludzi na całym świecie jak nie więcej... nie znając ich stwierdzasz takie coś...pokazujesz swój poziom raczej nie większy od nich ;)

Tak jak post ZnawcyPL było co komentować tak post Listonosza pozostawie bez komentarza bo jest poprostu śmieszny;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Ta gra powinna być zakazana. Niczego nie uczy jedyne co się tam robi to nawala w myszkę bez opamiętania i to przez godziny.

Tę grę zapewne kupią nerdy, które jak wiemy mają nisko rozwinięte życie społeczne i będą "koksić" na skype rzucając tekstami z typu "dzieli mnie od Ciebie tylko monitor"

159, 99 zł to dosyć dużo za grę która niczego nie uczy, to zwykły zabijacz czasu xD

Rodzice będą wam pieprzyć, że wydajecei pieniądze na gry a nie na podręczniki gimbusy xD

Nie chcesz? Nie graj, nie kupuj i wyjdź :) A powiedz mi czy gry się robi po to żeby uczyć? Nie, więc nie wyjeżdżaj mi tutaj proszę z takimi tekstami:) Jest to rozrywka a za dobrą rozrywkę trzeba płacić. Polecam popatrzeć na siebie a nie wytykać innym na co wydają zarobione pieniądze:)

Poza tym, twój post zaniża poziom dyskusji na forum i nie wnosi nic do tematu= raport;)

Naprawdę nie rozumiem ludzi którzy w to grają. Ta seria gier jest dla osób delikatnie mówiąc jest dla osób niespełna inteligentnych. Całość polega tylko na odpowiednio szybkim klikaniu. Zero strategi i wysiłku umysłowego. Byłbym w stanie ją zaakceptować może za 10 zł, a nie za 200. W dodatku grafika nie jest najwyższych lotów i w ogóle nie usprawiedliwia wygórowanej ceny. Wszystkim którzy w to grają polecam zastanowić się nad sensem gry czy raczej traceniem czasu. Pozdrawiam.

Bezsensowne nawalanie w myszkę? Człowieku z takim myśleniem to gwarantuje Ci że po 30min byś utknął w miejscu:)

Jeśli nie znasz serii, grałeś tylko chwilę to proszę Cię nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz pojęcia .Gwarantuję Ci że ta gra będzie w pierwszej gier pod względem sprzedanych egzemplarzy w historii ;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

@up

Czy przedstawienie swojej, szczerze powiem radykalnej, opinii jest zniżaniem poziomu dyskusji? Czy to, że mam inne zdanie niż ty i owe 7 mln ludzi o których wspomniał ZolMiWos znaczy, że nie mam prawa się wypowiadać na ten temat? Co do najlepiej sprzedających się gier w historii, pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

@up

Czy przedstawienie swojej, szczerze powiem radykalnej, opinii jest zniżaniem poziomu dyskusji? Czy to, że mam inne zdanie niż ty i owe 7 mln ludzi o których wspomniał ZolMiWos znaczy, że nie mam prawa się wypowiadać na ten temat? Co do najlepiej sprzedających się gier w historii, pożyjemy zobaczymy.

Owszem możesz. Ale część twojej wypowiedzi świadczy o nieznajomości tematu więc na to zwróciłem tylko Ci uwagę:)

A powiedz mi gdzie znajdziesz lepszą grafikę 3d w rzucie izometrycznym:)? Silnik Starcrafta się idealnie sprawdził. Masz rację że są gry z lepszą grafiką ale po pierwsze w Diablo grafika jest tylko "dodatkiem" do świetnego Gameplaya a po drugie rodzaj gry wymusza taką a nie inną grafikę-to nie FPP ani RPG z widokiem z pierwszej osoby tylko gra z izometryczną kamerą:)

Pozdrawiam.

Siema Eniu;)

Opublikowano

Dla mnie gameplay diablo jest wybitnie za prosty i po zapoznaniu się z betą części trzeciej widzę dalsze upraszczanie np. zmniejszenie liczby umiejętności. Jedną z niewielu dobrych zmian jest "osłabienie" działanie mikstur które utrudnia grę i dodaje jej choć trochę taktyki. Grafika jest niewiele lepsza od tej z wowa, który jak wiadomo nie jest najmłodszą grą. Jest tylko 5 klas postaci, a zapowiedziano następne w DLC, które zapewne będzie płatne mimo, iż gra kosztuje srogie pieniądze jak na gre PC.

Opublikowano

Dla mnie gameplay diablo jest wybitnie za prosty i po zapoznaniu się z betą części trzeciej widzę dalsze upraszczanie np. zmniejszenie liczby umiejętności. Jedną z niewielu dobrych zmian jest "osłabienie" działanie mikstur które utrudnia grę i dodaje jej choć trochę taktyki. Grafika jest niewiele lepsza od tej z wowa, który jak wiadomo nie jest najmłodszą grą. Jest tylko 5 klas postaci, a zapowiedziano następne w DLC, które zapewne będzie płatne mimo, iż gra kosztuje srogie pieniądze jak na gre PC.

Beta...

Żeby w Becie zginąć to trzeba było się starać niemiłosiernie:)

Mało umiejętności?

23 umiejętności aktywne dla jednej klasy postaci

Do tego runy które zmieniają daną umiejętność diametralnie...5x 23=115...mało?

Do tego po 15 pasywów:)

130 x 5 klas postaci to masz 650 skilli z animacjami które są wgrane do klienta:P

Poziom Inferno ma być wybitnie trudny a jego przejście na chwilę obecną Blizzard określił jako niewykonalne.

Liczby?

Znany z Bety Skeleton King na normalu ma 1800 hp a na Inferno 15 700 000:D

Grafika jest na silniku SC II więc z WoWem ma mało wspólnego...animacje są świetne:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

oj zdziwisz się, zdziwisz się :)

Diablo 2 ogółem jest skomplikowane, tam było drzewo skili, nie wiadomo co i jak się budowało,

w diablo 3 możesz w mega prosty sposób rozwijać skile, oraz na rozne sytuacje zmieniać je z hotkeyów :)

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Aby trochę bardziej zobrazować różnice w poziomach trudnośći.

Link ze statami przykładowego mobka;)

IMG_0103.jpg

Siema Eniu;)

Opublikowano

Czyli wyjaśniłeś mi, że nie można jednocześnie 1 cd-keyem, obsługiwać 2 rożnych kont.

Zobaczymy jescze jak będzie,

Heh, 180zł nie mam jak zarobić, a od rodziców nie warto wyłudzać na grę.

Pomyślimy coś jescze :)

Będzie tryb taki jak w Starcraft II - czyli BattleNet 2, dzięki temu jeden cd key będziemy posiadali, wtedy musimy się zarejestrować na stronie blizzarda i wchodząc do gry logując się poprzez dane podane przy rejestracji, czyli nie będziemy mogli utworzyć dwóch kont.

Opublikowano

Będzie tryb taki jak w Starcraft II - czyli BattleNet 2, dzięki temu jeden cd key będziemy posiadali, wtedy musimy się zarejestrować na stronie blizzarda i wchodząc do gry logując się poprzez dane podane przy rejestracji, czyli nie będziemy mogli utworzyć dwóch kont.

Konto możesz utworzyć nawet nie mając gry:)

Ale na nim nie zagrasz bez klucza^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

jeśli ktoś z was interesuje się PVP to zachęcam do zapozniania się z organizacją D3CL w przyszłości będzie organizowana liga;) są to ludzie którzy organizowali ligi za czasów d2 wiedzą w czym siedzą ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

areny na pewno będą ;) co do rankingów nie był bym taki pewny ;) jeśli nie zajmują się balansem pod kontem pvp to raczej i na ranking nie ma co liczyć;) tutaj pojawia się rola D3CL... blizzard nie zorganizuje turniejów oni tak ;) każdy lubi trochę rywalizacji ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

No to się pomyśli nad dołączeniem;)

Ale to melodia przyszłości-dość odległej przyszłości^^

Areny mają pojawić się pod koniec roku dopiero...

Siema Eniu;)

Opublikowano

to troszkę ponad pół roku ;) w sam raz żeby nazbierać jakieś w miarę eq do pvp;) bo z takim z koszmara na przykład nic się nie zdziała;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

to troszkę ponad pół roku ;) w sam raz żeby nazbierać jakieś w miarę eq do pvp;) bo z takim z koszmara na przykład nic się nie zdziała;)

Zapowiadają się długie godziny a może nawet tygodnie farmienia na Piekle żeby jako tako wejść na Inferno i w Areny:)

Coś czuje że dzięki poziomowi Inferno gra będzie nieśmiertelna a przejście jej na 4 poziomach trudności będzie mega ciężkim wyzwaniem:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ja mam pytanie czy rozgrywka online w Diablo III bedzie wygladala tak jak np. w Metinie 2 ?, ludzie sie kreca po miescie, po expowiskach ??

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Ja mam pytanie czy rozgrywka online w Diablo III bedzie wygladala tak jak np. w Metinie 2 ?, ludzie sie kreca po miescie, po expowiskach ??

Nie...

Gra będzie podzielona na pokoje:)

Możesz grać sam lub maxymalnie z 4 osobami w pokoju^^

Jedynie dom aukcyjny będzie ogólnoeuropejski:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

jak widzę porównania DIABLO- metin to mnie krew zalewa;) takie dzieło do śmiecia ymir'a ;)

grasz solo kiedy chcesz zapraszasz znajomych ;) ograniczenie do 4 osób w Party i tylko tyle może kręcić się po mieście ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

nie porównuje go do metina, metina uzylem jako przykladu, bo wiekszosc zna ta gre i wie jak wyglada, dlatego chcialem zebyscie latwiej skminili o co mi chodzi..

a 2 pytanie mam, jesli sa poziomy trudnosci w grze, robi to jakas róznice na jakim gram ?

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...