Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III Oficjalna Dyskusja

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tutaj masz link do ściągnięcia polskiej instalki ;) może że wolisz angielska bądź też wersje na MAC :)

http://eu.media.batt...-downloader.exe

Ok dzięki już mam,

Oczywiscie wymagany CD key? czy co muszę miec, aby zagrać ? :D

Chodzi mi w przypadku pobrania tego klienta .

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tutaj pobierasz instalkę to co masz na płycie ;) zainstalować bedzie można dopiero 15tego + dociągniecie pacha ponoć dość małego ... będziesz mógł wejść do ekranu logowania i tutaj zaczyna się przygoda z key'em ;) bo jeśli do konta nie jest przypisany klucz to sie poprostu nie zalogujesz;) ale cała instalacja go nie wymaga;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Chyba czegoś nie zrozumiałeś. Oficjalny klient D3 już dawno jest dostępny do pobrania LEGALNIE. Na wielu stronach o tym pisano, tym bardziej przy otwartych beta testach. Każdy może pobrać i zainstalować, ale bez przypisanej gry Diablo 3 do konta battle.net nie pogra. Klucz jest do konta, a nie do gry. Podczas instalacji nie poproszą cię o klucz.

Ale to nie jest w stylu Blizzarda....

Jedna osoba zapłaciła za udostępnienie clienta a cała Polska może za darmo go ściągnąć???

Mówię wam że coś tutaj jest nie tak....

Siema Eniu;)

Opublikowano

ja klucz też będę miał przed 15tym na tyle wcześnie że parę razy zdążę pobrać instalkę a nie kupuje od blizzarda po jego cenie a po cenie którą wywalczył CDprojekt ;) więc na to samo wychodzi :) nie płacisz że wcześniejsze ściągniecie klienta ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

To pewnie kupiłeś na keye.pl;)

Miejmy nadzieję że Ci zadziała ten klient...

Ja tam wole płytkę mieć na półce:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

Też bym wolał, no ale wyszło jak wyszło , byle by zagrać! :D

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

omg czlowieku tak samo jest z sc2

sciagasz klienta za friko, mozesz kupic online albo w pudleku, byle wpisac klucz na stronie....

.

Opublikowano

Ciekawe czy/jak/ile powstanie serverów "open source" tj. cracked ;d.

Bo mi np. nie uśmiecha sie wydać 179zł na gre, więdząc że za 2-3 miesiące stanieje o 50%, wole poczekać troche i kupić taniej.

Moja ulubiona postać w D2 jak zwykle efektowna :>

Opublikowano

ja też dlatego klucz dostanę 14tego a pudełko dojdzie koło 16tego:)

Ciekawe czy/jak/ile powstanie serverów "open source" tj. cracked ;d.

Bo mi np. nie uśmiecha sie wydać 179zł na gre, więdząc że za 2-3 miesiące stanieje o 50%, wole poczekać troche i kupić taniej.

Moja ulubiona postać w D2 jak zwykle efektowna :>

co za różnica ile będzie serwerów jak nie będą się mogły równać oficjalnemu battle.net'owi ;) takie rzeczy jak potwory czy cała reszta będą generowane przez serwer blizzarda;) wiernej kopi nikt nie zrobi;)

2-3 miesiące stanieje....hehe nie znasz tej firmy chyba i jej gier;) stanieje o parę złotych najwyżej po może 2 latach o jakieś 30% z racji wychodzącego dodatku ;) ale za 2 miesiące nie kupisz Diablo 3 za 90 zł ;D może pudełko bez klucza;) mojego za nic nie sprzedam :D

co do postaci to osobiście będę roznosił hordy bestii Barbarzyńcą oj flaki zaleją monitor;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

ja też dlatego klucz dostanę 14tego a pudełko dojdzie koło 16tego:)

co za różnica ile będzie serwerów jak nie będą się mogły równać oficjalnemu battle.net'owi ;) takie rzeczy jak potwory czy cała reszta będą generowane przez serwer blizzarda;) wiernej kopi nikt nie zrobi;)

2-3 miesiące stanieje....hehe nie znasz tej firmy chyba i jej gier;) stanieje o parę złotych najwyżej po może 2 latach o jakieś 30% z racji wychodzącego dodatku ;) ale za 2 miesiące nie kupisz Diablo 3 za 90 zł ;D może pudełko bez klucza;) mojego za nic nie sprzedam :D

co do postaci to osobiście będę roznosił hordy bestii Barbarzyńcą oj flaki zaleją monitor;)

Nie ma co, Wizard albo Monk haha :D

Wizard tutaj pokazuje się z bardzo mocnej i pomocnej strony :D

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

wybiegając dalej przyszłość na pewno stuknę każdą postacią 60 ale to tak powoli ;) lecz barbarzyńcą to moja główna postać i to na pewno się nie zmieni ;) nie chce mi się robić nowego tematu więc spytam tutaj...planujecie szybkie przerąbanie się przez watahy wroga do piekła tam przygotowywać się na inferno czy od pierwszych sekund gry powoli lizać każdy aspekt podziwiając każdy kwiatek?

1359796545-U215643.png

Opublikowano

wybiegając dalej przyszłość na pewno stuknę każdą postacią 60 ale to tak powoli ;) lecz barbarzyńcą to moja główna postać i to na pewno się nie zmieni ;) nie chce mi się robić nowego tematu więc spytam tutaj...planujecie szybkie przerąbanie się przez watahy wroga do piekła tam przygotowywać się na inferno czy od pierwszych sekund gry powoli lizać każdy aspekt podziwiając każdy kwiatek?

Normal powoli dla Fabuły:)

Koszmar jak najefektywniej a Piekło dłuuuugo żeby nie paść od spojrzenia pierwszego szkieletu na Inferno:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

początkowo też tak myślałem ;) ale zmieniłem zdanie;) co ma szybkość penetracji każdego cala mapy do fabuły ;) na normalu i koszmarze popędzę ;D nie będę omijał filmików ani jakiś wypowiedzi na normalu ( na koszmarze pewnie tak) ale nie wrócę się żeby rozwalić beczkę itp ;) no a piekło to już zbieranie ekwipunku żeby jak piszesz nie paść od spojrzenia pierwszego nieumarłego:D

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Ale to nie jest w stylu Blizzarda....

Jedna osoba zapłaciła za udostępnienie clienta a cała Polska może za darmo go ściągnąć???

Mówię wam że coś tutaj jest nie tak....

I tak musisz kupić cd-key by zagrać w tą grę, to co to za różnica, czy ktoś wstawi grę do pobrania teraz czy w dniu premiery?

Opublikowano

I tak musisz kupić cd-key by zagrać w tą grę, to co to za różnica, czy ktoś wstawi grę do pobrania teraz czy w dniu premiery?

No zobaczymy pewnie macie rację;)

Ale to nie zmienia faktu że kupić wersje cyfrową takiej gry i nie mieć płytki na półce to grzech:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

dokładnie tym bardziej że Go2Arena daje możliwość otrzymania klucza najpóźniej 14tego a wysyłka pudełka po premierze to na prawdę nie wiem po co kupować za 60 euro :) ile godzin stawiacie że zajmie wam normal ?;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Hardcorowcy przejdą w kilkanaście godzin:)

Ja bez pośpiechu po kilka godzin dziennie bo urlopu nie mam na razie;)

Dopiero po 20 będę miał czas na grę^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Hardcorowcy przejdą w kilkanaście godzin:)

Ja bez pośpiechu po kilka godzin dziennie bo urlopu nie mam na razie;)

Dopiero po 20 będę miał czas na grę^^

Ja również , spokojnie podejdę , byle by zagrać, i zrobić wszystkie akty , poziomy itp, :)

Od zera do bohatera, co nie :)

@Czy 2 osoby, mogą korzystać z 1 keya?

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

ja mam urlop na szczęście ;) i przejdę stawiam w jakieś 15 godzin ;) ale żeby odrazu hardcore;D

wydaje mi się że mogą ale w 1 czasie możesz grać tylko w 1 miejscu ;) ale poparte jest to tylko przypuszczeniami ;D

1359796545-U215643.png

Opublikowano

ja mam urlop na szczęście ;) i przejdę stawiam w jakieś 15 godzin ;) ale żeby odrazu hardcore;D

wydaje mi się że mogą ale w 1 czasie możesz grać tylko w 1 miejscu ;) ale poparte jest to tylko przypuszczeniami ;D

Będzie identycznie jak w D2, potem dam linka jak znajde bo gdzies to pisało.

Opublikowano

Ja również , spokojnie podejdę , byle by zagrać, i zrobić wszystkie akty , poziomy itp, :)

Od zera do bohatera, co nie :)

@Czy 2 osoby, mogą korzystać z 1 keya?

Tak ale nie jednocześnie:)

Dasz koledze passy do konta i będzie mógł grać ale nie jednocześnie^^

Siema Eniu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...