Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III Oficjalna Dyskusja

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się dowiedziałem że kumpel kumpla pracuje w empiku więc może nawet troszkę mi cena zejdzie :D, lecz do piekła wkroczę dopiero prawdopodobnie po jutrze, i to jest ten minus, chyba że wszystko dobrze pójdzie to kto wie :)

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja dzisiaj poszedlem do Tesco w moim mescie i zapytalem sie czy bedzie na 100% przed-premiera gry Diablo III i oni ze tak wiec o 23:00 gra bedzie moja haha ;). Lepiej jest kupic ze sklepu niz bawic sie w jakies zamowienia :P

Opublikowano

ja mam z Go2Arena wczoraj o 23.11 doszedł kluczyk teraz juz zainstalowane czeka;) tym samym chciałem się pożegnać na parę dni;) nie będę miał czasu na fora;)

do zobaczenia w grze ;)

zapraszam na http://www.d3cl.com/pl jeśli ktoś jest zainteresowanym PvP wiele klanów rekrutuje nowych członków a są to często klany z wieloletnim stażem ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

To gratulację tym co zagrają jeszcze dziś ;)

Ja niestety dopiero jutro-przy dobrych wiatrach:(

Ale i tak mi nie uciekniecie:D

@ 0.01 Serwery ruszyły:D

Miłej gry;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Witam, ja mam takie pytanie, niewiem czy jest jakis w diablo 3 klucz rejestracyjny ?, bo jakbym zainstalowal gre dzisiaj, a za tydzien bym mial np. formata kompa

to co wtedy ? klucz mi przepadnie czy cos ???

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Nie;)

Klucz jest przypisany do konta battlenet^^

Więc zainstalujesz znowu, zalogujesz się na konto i grasz;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ja mam pytanko bo niewiem czy dobrze rozumiem, nigdy nie gralem w diablo moze troche w 2 i bardzo chcialbym kupic ta gre bo gralem bete i mi sie podobala tylko dreczy mnie to czy nie zaszybko przejde fabule i mi sie to nie znudzi, otorz jak to jest z tymi trybami? Mamy 4 akty w kazdy trybie ? Czy tryby roznia sie poziomem trudnosci "tylko", a fabula, misje w kazdym trybie wygladaja tak samo?

Opublikowano

ale z tego co mi sie wydaje to niektórych misji nie mozesz przejsc na danym trybie, tylko musisz go na ciezszym trybie przejsc

Opublikowano

i to naprawde nie staje sie monotonne wiedzac co sie zaraz stanie itp? no chyba ze naprawde jest tak hardcorowo i trzeba fajnie sie czasem naglowic, przepraszam ze tak pytam ale dawno nie gralem w jakas tak trudna gre i nie moge sobie troszke tego wyobrazic, ale jak tak jest to spoko, zachcecilo to mnie jeszcze bardziej :)

Opublikowano

co za pech juz bym sobie gral, ale na tej pralce mi nie pojdzie, co najgorsze moge kupic czesci do kompa tylko niemam nikogo zeby mi z tym zrobil ;p

opowiedzcie cos z waszych wrazen po grze.. !

Opublikowano

Gra BOMBA. Super grafa, same hity z tym ekstra dźwiękiem sprawiają przyjemność, Blizzard spisał się na ogromny złoty medal. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

System skilli świetnie pasuje do tej gry:)

Nie trzeba ładować żadnych punktów w umiejętności a bulidów i tak będą dziesiątki na jedną postać;)

Każdy dopasuje skille aktywne do swojego stylu:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

Czytałem że Diablo III ma być za 155 zł w MediaExpert wie ktoś coś o tym?

To jakiś FAKE?

Fake, bo kumpel był i mówił że stoi po 200 - 200+.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak miało stać w Media Expert ale np u mnie dostali jedną sztukę w dzień premiery;)

I mają strasznie mało do dystrybucji...

Siema Eniu;)

Opublikowano

Mam zamiar kupić Daiblo III , tylko mam małe pytanko czy jak je zainstaluje to mogę dorazu zacząc nagrać online , czy musze coś pobrać jeszcze ?

Mały patch koło 40 mb;)

Sam się pobiera przed instalacją;)

Pozdrawiam.

Siema Eniu;)

Opublikowano

owowwowowowowo lece kupix Diablo III, bardzo nakreciłem się na tą gre, btw kim gracie ?

//Za duża sygnaturka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...