Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EX.Silkroad-R Grand Released]120 Cap/Earn Free Silk/Best Rate/Awesome Benefit Package

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisz ktoś w końcu jak w kingbocie ustawia się skille subklasy? zeby wrzucal mi heala w czasie expa

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam server jak najbardziej, według mnie w tej chwili jeden z najlepszych pserverów. Działają aż 4 boty, expi się dość szybko, powoli przybywa graczy [obecnie w godzinach szczytu jakieś 250 osob],

Opublikowano

dobra ktos mi powie co jesat grane z srokingiem ? ledwo wejde na chara to mnieodrazu wywala a wczesniej tak nie bylo....

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

Po dzisiejszej inspekcji Sroking i Sbot juz nie działają. Pozostał jedynie iBot i Mbot :) wkońcu dojdzie do tego że trzeba będzie expic ręcznie.

Opublikowano

ale lipa... a taki fajny on byl ;D

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

weź ktoś opisz jak tego ibota zainstalować dobrze,bo juz któryś dzień z kolei próbuje i nic z tego ;/ cały czas ibot serwera hs nie widzi i nie chce mi działać

Opublikowano

Pobierasz tego iBota: http://www.mediafire.com/?gcdkncmuoiw8rt8 jest orginalny jedynie ze zmienionym IP w ibot.dll

przez IPInput zmieniasz IP servera z rlogin1.sroadr.com na 127.0.0.1 Port zmieniasz z 15779 na 15778.

No i gotowe, teraz juz normalnie uruchamiasz ibota tak jak byś to robił na SRO-R czyli najpierw Hack shield server, w r-iphs ustawiasz swoje local IP czyli 192.168.x.x no a potem już tylko exdLoadera ustawiasz i iBota.

Opublikowano

nie ma inspy, A sroKing juz na tym serverze nie działa, pisałem o tym wcześniej.

Opublikowano

Mi pisze że jest inspekcja albo update i nie ma startu , ale tez grzebałem w Ibocie pierwszy raz to moze cos przestawilem i nie działa ;)

Juz działa , jednak wina Ibot'a reinstall pomogł

Opublikowano

Oo nie musisz reinstalowac całej gry żeby wbic bez bota. wystarczy że zpowrotem zmienisz IP na rlogin1.sroadr.com i port na 15779.

a tak btw szukam gildi w miare aktywnej( byłem juz w dwóch i po 3 dniach spedzonych w każdej okazało się że jestem jedyna grająca osoba) lvl 116 nick Don, oraz sprzedaje chinskie bronie +5 / +4 11D :)

Opublikowano

no bez przesady chciał byś mieć rozwiniete 5 dzrzewek? 4 to za mało?

rozwijasz jedno drzewko ze skilli broni no i force [czyli odrazu cold+light+fire] to przeciez i tak o 1 drzewko wiecej niz na 99% serveów gdzie można mieć max tylko 3 drzewka limit (360lvli master)

server jest Online cały czas.

I sa darmowe Silki, 1 Silver silk przyznawany za 1h bycia Online :D. Ja mam juz 70 :P [dla porownania avatar dres kosztuje 130 silkow - cena isro]

no i zapraszamy do Gildi DragonOrder mamy 18 osob pisać do Don, lolitka, eXe, nicku mastera nie pamiętam bo ma jakiś taki skomplikowany :D

Opublikowano

Zapraszam do gildii DragonOrder, w gildii jest już 30osób i kilka osób już w kolejce ponieważ mają karę. PM eXe & CptHackett

tutaj jest poradnik jak dobrze zainstalować bota, bo patrze że nikt nie pomoże dokładnie nie opisze co i jak hehe :D

miłego botowania :D i masy novy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...