Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EX.Silkroad-R Grand Released]120 Cap/Earn Free Silk/Best Rate/Awesome Benefit Package

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No panowie, postanowiłem ogarnąć sobie tego iBot-a bo ręczne expienie jakoś nigdy mnie nie przekonywało. Po wielu próbach, kombinacjach zrobiłem wszystko tak jak powinno być (chyba). No i po zalogowaniu na postać i gdy clicknę gdzieś w teren żeby postać ruszyła, prościej : jak zrobię cokolwiek w grze wywala mi błędy w iBocie. Przed tym jak zawali mi się ekran okienkami z błędami w consoli iBota widnieje takie coś. file.html[/img]

Ma ktoś pomysł jak to zrobić by działało ?

P.S System operacyjny to XP-ek 32bit.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

dał byś screena okienka z błedem które się pojawia.

Masz w inv tego 3 dniowego peta? jeżeli tak to wyrzuć go do storage i spróbuj jeszcze raz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odświeżam temat. Gildia DragonOrder rekrutuje polaków jest nas 30+ z tego 10-120lvli w gildii jest praktycznie po 10+ osob online robimy dungi etc.

o przyjęcie do gildii pisać do CptHackett & eXe lub do kogoś z gildii :)

serwer naprawdę polecam, bazuje na plikach sro-r. GM robi częste eventy z unikami mozna wygrac silki, gm praktyczne zawsze na serwerze, po prostu trzeba wbic i zobaczyc a pozniej zostac :) serwer godny polecenia, jeden z pierwszych na ktorym się zatrzymałem na bardzo dlugo. dropy ladnie leca cena 12dg itemkow jest tania poniewaz duzo juz tego na serwie ludzie maja. co wiecej... wbij i sam zobacz :) pozdro ;P

eXe

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Mógłby ktoś wstawić samo media.pk? :P Cały client będzie mi się trochę ściągał ; /

Nieaktualne

mylove.gif

Opublikowano

bo to jest x200 isro nie vsro, na vsro jak masz x200 to jest jak x400 a na niektorych servach to nawet x2000 :P.

Ale wbicie 120 to kwestia tygodnia, farmic nie trzeba nic wiec nie jest tak żle.

Opublikowano

Pawlak tutaj tylko boty pod globala sro-r , czyli ibot , oraz agbot - ale głowy nie dam na epvp* masz tutoriale jak odpalić na tym serwerze bota.

Opublikowano

AgBot nie dziala na tym serverze, tylko ibot i Sbot. poszukaj we wczesniejszych postach, tam sa linki.

Opublikowano

ściągnąłem clienta, update się zrobił, klikam start i zacina się na ok. 7% ładowania gameguard'a. ktoś wie co jest?

jak uruchomię ponownie system to w ogóle 'start' nie ma : o

Opublikowano

Działał będzie tu Mbot? czy wogóle jest jakiś na ten server bot? darmowy

nie umiesz grac bez bota? to idz na csa noobie

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

Zrób ktoś Upload wszystkich plików po instalacji prócz Data.pk2 , bo przy końcu instalacji wyskakuje mi że niby pliki są zniszczone , czy coś takiego , drugi raz pobieram z ich głupiej stronki i to samo ... A nie chce mi się czasu tracić -,-

@edit no no pomocne to forum (:

76561198017237522.png

Opublikowano

przecież w 1 poście masz link do downloadu - "nie z ich stronki".

karolboski, właśnie te 2 wersje Sbota powinny działać. Inne działać na pewno nie będą.

Aa w Sobote tzn. jutro Gildia DragonOrder -polska oczywiście, będzie bronić Bandit fortece.

Jeżeli są jakieś 120lvle bez gildi to by się napewno przydali.

Opublikowano

Ściągnąłem to z tego linku co jest w pierwszym poście i to jest chyba normalny SilkroadR... Nie wiem, może trzeba jakiegoś media czy coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...