Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EX.Silkroad-R Grand Released]120 Cap/Earn Free Silk/Best Rate/Awesome Benefit Package

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jest skąd posiadają pliki. I czy nie zostanie zamknięty szybko ten serwer przez Joymax?

Bo Vsro pliki to co innego.

Ja też tak sądzę ;p Bo to jest Plagiat

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście zobacze co to za serwer bo fajnie się zapowiada. Ale nie zdziwie się jak po 5 dniach serwer zostanie wyłączony.

Opublikowano

Jeśli to rzeczywiście pliki sro-r to na pewno będzie ibot działał ^^ ibotforfun.blogspot.com czekam na jakiś inny serwer z mniejszymi ratami, oczywiscie na plikach sro-r ;>

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

zapytać zawsze można, ale wątpie by Ci ktoś to powiedział, po wypowiedzi jednej osoby stąd.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Chodzi mi o to, że Silrkado-R niedawno można powiedzieć wystartował, a już jest na plikach prywatny serwer.

Znamy te wszystkie serwery kiedyś, które zostały pozamykane przez Joymax.

I tutaj też może to wystąpić.

Ja chyba odpuszczę sobie tutaj grę ze względu na niewyjaśnione pochodzenie plików... a to będzie bez sensu jeżeli z dnia na dzień dowiemy się, że serwer nie działa.

Opublikowano

Mi też ciężko uwierzyć, że pliki są w pełni legalne. Ktoś musiałby je wykupić od Joymaxa - a to już większy wydatek.

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Jeżeli faktycznie reborn system zostanie dodany, to spierdolą konkretnie serwer, który jak się okazuje może być jednym z lepszych.

Jednym z lepszych ? No nie wiem... jak masz mieć świadomość, że jutro nie wbijesz na serwer bo jest na nielegalnych plikach to szkoda grać, marnować czasu.

Ja zrobiłem konto, grę ściągnąłem, ale poczekam z tydzień i dopiero logne do gry o ile jeszcze będzie.

Opublikowano

@UP

Prawda jest taka że wszystkie prywatne servery są na nielegalnych plikach. Prawdą też jest to że ten może paść najszybciej:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

Prawda jest taka że wszystkie prywatne servery są na nielegalnych plikach. Prawdą też jest to że ten może paść najszybciej:)

Oczywiście masz rację :) dlatego plusik dostałeś.

Bo przecież Vsro pliki to też są nielegalne tak na prawdę.

W sumie z tej strony nie patrzyłem na to :) dobry punkt widzenia.

Opublikowano

Wiesz, jeżeli nie wiesz, co dzieje się za sceną, to proszę Cię, nie wypowiadaj się na takie tematy.

Przyjmij fakt, iż jesteś po prostu szarakiem, więc wiele rzeczy Ci umyka - np. co się dzieje z plikami SRO-R i kto już je ma ;)

Oczywiście wierzyć mi nie musisz, ale w końcu to nie ty dostałeś jako jeden z pierwszych pięciu pliki vsro,pliki br,pliki vsro 1.193 a niedawno sro-r.

Scena ? Jaka scena, nie osłabiaj mnie. Scena była dobre 5 lat temu.

Opublikowano

@UP

Widzisz nie umiesz dobrze nawet zinterpretować zdania.

Scena to wszystkie te serwery na plikach vsro i ten na sro-r a nie wiesz co się dzieje za sceną. Nie wiesz co robią ludzie dzięki którym masz te pliki i nie wiesz co mają. To dlatego wielkim zdziwieniem jest ten serwer. A dla ludzi z "za sceny" jest to normalne. I nie mów że scena była 5 lat temu bo ona nadal jest i jest pole do popisu.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Blazer,proszę Cię - daj sobie spokój.

Sam widziałeś, co na epvp robiliśmy z Li od razu jak pliki zostały wykradzione z serwerów vSRO.

Daruj sobie, jeżeli twoja wiedza nie obejmuje takiego zakresu. Kto jak kto, ale ty powinieneś wiedzieć najlepiej jak to się stało - co nie panie miły? Albo raczej powinienem nazwać Cię panią dwulicową szmatą? Jakby nie patrzeć to gdy z Li otrzymaliśmy pliki to odwróciłeś się ode mnie ;) Taki przyjazny,a tu z0nk, bo co - bo nie chciałem wypuścić plików?

Uwierz mi chłopcze, to co ty wiesz to dopiero malutka część tego, co się naprawdę dzieje.

30966668.png

Opublikowano

Pliki zostały ukradzione zresztą jak wszystkie pliki prywatnych serverów. Server padnie szybciej bo Joymax nieda sobie dupy robić i w dodatku jescze SRO-R to co wyszło niedawno i co jest dla nich nadzieją przyciągniecia graczy.

TIOiE.jpg

Opublikowano

ahahaha rafdzio zazdrosny bo to on nie mykna takiego serverka ^^

btw ogarnij dupe kom... zostaw dla siebie idz pilnuj wlasnego nosa bo z teg co widze ty caly czas masz jakies spay na temat servera wiem ze jest wielka szkodoa ze to ty niemasz owego servera ale japier... ogarnij jesli chca grac niech graja co ci do tego jesli bd server of to bd co ci dotego nic ! wiec daruj bo jak dotad to sceny robisz ty ! ^.-

/PRYCIN : Wszczynanie flamewaru.

Opublikowano

Blazer,proszę Cię - daj sobie spokój.

Sam widziałeś, co na epvp robiliśmy z Li od razu jak pliki zostały wykradzione z serwerów vSRO.

Daruj sobie, jeżeli twoja wiedza nie obejmuje takiego zakresu. Kto jak kto, ale ty powinieneś wiedzieć najlepiej jak to się stało - co nie panie miły? Albo raczej powinienem nazwać Cię panią dwulicową szmatą? Jakby nie patrzeć to gdy z Li otrzymaliśmy pliki to odwróciłeś się ode mnie ;) Taki przyjazny,a tu z0nk, bo co - bo nie chciałem wypuścić plików?

Uwierz mi chłopcze, to co ty wiesz to dopiero malutka część tego, co się naprawdę dzieje.

Haze haze, nigdy takiego nicku nie słyszałem. Jedynie co kojarze to FlameHaze z s-o.pl. Byłeś spoko dopóki faila z bratem nie zaliczyłeś :)

Opublikowano

Haze haze, nigdy takiego nicku nie słyszałem. Jedynie co kojarze to FlameHaze z s-o.pl. Byłeś spoko dopóki faila z bratem nie zaliczyłeś :)

Gubisz się we własnych słowach. Niby o mnie nie słyszałeś, ale jednak wiesz, co na DWO z bratem zrobiłem ;)

Coś kulejesz chłopie.

30966668.png

Opublikowano

@Hakalaka22

Śmieszny chłopcze ile masz lat 12? Wróć do pierwszej strony i poczytaj. Wtedy się dowiesz że dwie osoby z tego forum mogły by mieć ten server wcześniej.

A czy ja komuś mówie " NIE GRAJCIE NIE GRAJCIE SERVER PADNIE?" Odpowiadałem na pytania człowieka który coś się chciał dowiedzieć.

"wiec daruj bo jak dotad to sceny robisz ty ! " Przeczytaj cały temat popatrz na twój post pierdolnij się o ściane i zapytaj " Czy jestem popierdolony".

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

Masz racje ale nie pisz takich wulgaryzmów :) Tu raczej nie chodzi o to, że ten serwer padnie lecz ile oni dostaną kary za plagiat xD

Ten typ co zrobił ten serwer poszedł za daleko ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...