Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EX.Silkroad-R Grand Released]120 Cap/Earn Free Silk/Best Rate/Awesome Benefit Package

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mbot, sbot - Oba płatne, ibot - darmowy.

I naprawdę jeżeli szukacie servera pvp z Expem x10000 free silkami i itemami Fb u NPC po to by pograć 3-4 dni i usunąc folder z grą to nawet nie zaglądajcie na ten server, Bo to jest server dla prawdziwych graczy a nie dzieciaczków które chcą mieć wszystko co najlepsze w grze podane odrazu na tacy.

No i oczywiście zapraszamy do gildi DragonOrder jest nas juz ponad 30 osob :D

Opublikowano

od około godziny ktoś DDosuje :angry: . musimy poczekać aż im się znudzi.

Opublikowano

Witam. Od dawna nie gram w żadne MMO ;] i podobne gry. Aczkolwiek ostatnio znalazłem trochę czasu i stwierdziłem, że pogram na jakimś prywatnym serwerze z większym exp'em. ;) Czytałem w tym temacie, post pod postem. Jedni chwalą drudzy mówią, że serwer słaby. Chciałbym się dowiedzieć czy faktycznie jest warty gry oraz jak stoi sprawa z bugami ? czy są bardzo widoczne czy da się grać? Jak wspomniałem wyżej, że dawno nie grałem. Czy EUROPA działa ? Lub po prostu ktoś niech opisze z większymi szczegółami tego serwa boo chyba informacje z pierwszej strony mi nie wystarczają :D . Wybaczcie, iż jestem w tym zielony :P (chodzi mi o to co z tymi silkami czy faktycznie dostaje je się co 8h ? < czy jest to 8h w grze (online) czy może nawet jeśli nie jesteśmy zalogowani. Ile ich się dostaje itd.) Z góry dzięki !

Opublikowano

@up

Bugów widocznych nie ma. Pliki są oryginalne prosto od Joymaxu ( wykradzione ), także europa działa. Silki dostaje się co godzine ( 1h online = 1 silk )

Opublikowano

Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi ;D Dzięki za info ;) ! Myślę, że dziś lub jutro dołączę ;] Nick w grze MaTHeS ;] Mam nadzieję, że Polskie gildie są, si ? :)

Opublikowano

Zapraszamy do gildi DragonOrder jest nas 45 osób,

server zaczoł sie dobrze rozwijać dziś jest już 430 osób Online :) , codziennie eventy czy to na nagrody za unikaty czy jakieś inne ale nagród rozdają dość sporo. Ceny 12d itemów też poszly juz troche w dół więc dla nowych bedzie łatwiej [ part armora 12D magic mozna juz dostać za 130-150m]. Wiec wbijać, jak w gildi bedie sporo osob online to i moze wybierzemy sie na fortece.

Opublikowano

Świetnie. Ktoś podał w końcu download do clienta, a może by mógł ktoś wrzucić link do patch-a ? Ponieważ tez ze stronki ma odnośnik do strony głównej...

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

nie musisz pobierać tego patcha, poprostu włącz Clienta i powinien się Autoupdatować [ aktualna wersja 1.026]

ale w Tej chwili trwa Inspa - Instalują Anty DDoSa, bo statnio było kilka Ataków, może ta osłona w czymś pomoże. Inspa powinna zakończyć się za jakąś godzine czyli 17.30-17.45

Opublikowano

Dzisiaj pobiorę clienta do tego serwa. Nasuwa mi sie jedno pytanie? Jak długo schodzi z wbiciem 120lv? Chodzi mi o to, zeby nie był to jeden tydzień zabawy i cześć, tylko żeby zadomowić się tu na stałe.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Zależy oczywiście ile grasz, ja aktualnie siedze na chacie i bocik ciśnie po jakieś 7-8h dziennie - i w tym tempie 120 wbiłem w 10-11 dni. No ale tutaj oczywiście nie jest tak łatwo o zdobycie itemow 12D bo trzeba najpierw wbić coś 11D +7 żeby mieć 12D+0. Wiec w 120 napewno nie będziesz mieć jeszcze full steta 12D Magic nie mówiąc już o Rare czy Legend. Wiec na tym servie trzeba się zdecydowanie berdziej wyśilić żeby zdobyć dobre itemy niż na innych.

Opublikowano

To mnie cieszy. A grać będę różnie, wiadomo, w weekendy więcej, ale trzeba mieć też czas na szkołę, znajomych etc. Od razu mówie szukam polskiej gildii, w grze prawdopodobnie nick Vuko

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Pobierasz tego iBota: http://www.mediafire...gcdkncmuoiw8rt8 jest orginalny jedynie ze zmienionym IP w ibot.dll

przez IPInput zmieniasz IP servera z rlogin1.sroadr.com na 127.0.0.1 Port zmieniasz z 15779 na 15778.

No i gotowe, teraz juz normalnie uruchamiasz ibota tak jak byś to robił na SRO-R czyli najpierw Hack shield server, w r-iphs ustawiasz swoje local IP czyli 192.168.x.x no a potem już tylko exdLoadera ustawiasz i iBota.

Mógłbyś powiedzieć jak dokładnie odpaliłeś ibota na tym privie ex sror? Próbowałem już z 4 razy robić jak mówiłeś, ale zawsze jakiś error miałem albo w ibocie pisało server is busy or down :/

Opublikowano

ja gdy próbuje odpalić Hackshielda wyskakuje mi powiadomienie, iż na serwerze trwa inspekcja. Tez juz nie wiem co robić

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Siemka gra w tej grze i jestem u was w gildi (DragonOrder) nick Shadow nie wiem czy sciągnąć nowego klienta czy poczekać aż DDoS zrobią. Przy uruchamianiu wyskakuje mi błąd :R6002 floating point no loaded nie wiem co robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...