Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EX.Silkroad-R Grand Released]120 Cap/Earn Free Silk/Best Rate/Awesome Benefit Package

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam jakiś link do downloadu ze strony ale strasznie wolno idzie ten download , trudno poczekam :) orientujecie sie jaki najwiekszy lvl juz jest? pewnie juz 120 jest:) . fajnie ze bedzie 140 lvl ^^ podoba mi sie ;)

Opublikowano

Siemanko , też zamierzam tam grać:) ! podoba mi się że z oficialnymi plikami server :) , może nie będzie taki nudny jak połowa serverów...

Zamierzam zrobić guild Total Control , będę szukał unii więc jak coś to pisać do mnie :) , pozdrawiam

Opublikowano

No oby, pliki sro-r, hm zawsze można spróbować. Coś nowego ^^.

Chętnie zagram. ;)

Btw. Jak są pliki Sro-R to też jest exp x2? O tą książeczkę chodzi..

"MaxLv : 120 (will open Lv140 later)" mhmm..

Itemki startowe:

13992353.jpg

Opublikowano

A mój brat był u Obamy w białym domu :)

Wiesz, jeżeli nie wiesz, co dzieje się za sceną, to proszę Cię, nie wypowiadaj się na takie tematy.

Przyjmij fakt, iż jesteś po prostu szarakiem, więc wiele rzeczy Ci umyka - np. co się dzieje z plikami SRO-R i kto już je ma ;)

Oczywiście wierzyć mi nie musisz, ale w końcu to nie ty dostałeś jako jeden z pierwszych pięciu pliki vsro,pliki br,pliki vsro 1.193 a niedawno sro-r.

30966668.png

Opublikowano

server fajny :) podoba mi sie , jakaś odmiana :) Wszystko u npc da sie kupic za TOKENY :) wypadaja z mobow :) smiesznie zrobiony server . GOLD wypada od 70 lvla :)

polecam server nick ConaMore :)) guild Total Control rekrutuje

Opublikowano

server fajny :) podoba mi sie , jakaś odmiana :) Wszystko u npc da sie kupic za TOKENY :) wypadaja z mobow :) smiesznie zrobiony server . GOLD wypada od 70 lvla :)

polecam server nick ConaMore :)) guild Total Control rekrutuje

Bo to sa pliki sro-r lol !!!

Mnie interesuje to, że gameguard jest ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

wiem ze to są pliki sro-r :) było mówione to już 100x , zreszta trudno sie nie domyslić :)) nie musisz krzyczeć odazy na mnie hehe :))

co do sunów jest chyba na kazdy lvl :)

Opublikowano

wiem wiem :) ogólnie teraz jest unique event :) miło się gra :)) fajnie że wyszedł taki server bo zawsze to coś nowego i widzę ze temat zaczyna obserwować coraz więcej osób :) może więcej ludzi z Polski będzie hehe

Opublikowano

Grab pet podnosi śmiecie itp. nie da sie go ustawić tak zeby zbierał tylko golda i itemy , Patrzyłem bota ale nie działa coś , ma ktoś jakiegoś linka do bota sprawdzonego darmowego scrackowanego?

oprucz tego zauwazylem ze jest jakis bug z speed drugami , uzylem , tp sie i stracilem speeda a nie da sie wlaczyc znowu druga , poza tym próbuje wydropić token general i nie wiem gdzie co i jak, nie loci wogóle...;/

Opublikowano

@UP

General Tokeny lecą z Hotan mobków, od 43lvl do 70lvl mobka.. Penony, Yeti, Karra itp. ;)

Opublikowano

Pytanie jest skąd posiadają pliki. I czy nie zostanie zamknięty szybko ten serwer przez Joymax?

Bo Vsro pliki to co innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...