Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EX.Silkroad-R Grand Released]120 Cap/Earn Free Silk/Best Rate/Awesome Benefit Package

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer jakies 6dni temu padł gdyż zaatakowali go. odrodził się po 5dniach i wszystko dalej śmiga świetnie. w nagrodę każdy kto miał postać na serwie dostał 200 silków w ramach przeprosin, Gm czesto teraz organizuja eventy, serwer ponownie budzi się do życia, choć już sporo osób gra ok 300 po tak długiej przerwie. zapraszam ponownie na serwer, rozkręćmy trochę to :) serwer na plikach sro-r miło się gra :) działa tutaj ibot, jak i sbot w v.1.0.3

bardzo zachęcam do gry na tym serwie,

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serv nie został zhackowany tylko miał DDosa co wywołało jakieś dodatkowe problemy, ale od wczoraj ponownie chodzi już 24/7

Jedyna żecz jaka się zmieniła to to że teraz nie można tam już użyć ibota [ nie wiem jak jest z sbotem]

Opublikowano

sbota można bo ja go używam

a ci ktorzy juz nie graja tutaj i chca sie pozbyc konta albo maja stare konta i sa im nie potrzebne pisac do mnie PW chetnie przyjmę pod opiekę he i będę bardzo wdzięczny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie gracie juz tutaj to dajcie konto w dobre ręce ;) przeslijcie kto moze na priva id&pw. pozdro he

Opublikowano

Siema!

Ten serwer działa? jesli tak dajcie jakie snicki i name guild to zagram tez macie jaka fajna ekipe tam?

Prosiłbym tez o jakis link do downloadu bo z website idzie mi 15h! gdzie zawsze szlo 1h max

Opublikowano

witam, gra ktoś tu jeszcze? 8 sierpnia wchodzi tu nowy update, forceta w constatynopolu, tzn. wszystko co na sro-r oficjalnej :) jak ktoś tu gra to możecie napisać gg: 2050457

Opublikowano

potrzebuje pomocy potrzebuje download clijenta dlaczego bo na stronce jest hujowy dosc ze sciaga po 20 kb i pobierał by sie 1dzień 15 h to jeszcze przy 90 % lub 10 % robi sie bład wiec prosze o normalny download lub media pk czy cos bo mam clijent real;nego ser silkroad r moze to wystarczy

Opublikowano

dzieki wielkie zaczynam pobierac a i jeszcze tak z ciekawosci jakbys mugl napisac to trzeba media pk czy cos czy juz ma w sobie

niewiem jak sie daje plusy czy jak tu to jest ale dzieki wielkie szybkl osciaga wciagu 1 min mam part 1 10 % ale jeszcze jak bys byl napisz czy trzeba media pk czy cos wtym stylu

Opublikowano

No fajnie server teraz stoi na "prawie" najnowszych plikach sro-r z Lipca które Admin oczywiście "pobrał sobie" z serverów Gaymaxu :D

A Gaymax cały czas upiera się że już zabezpieczyli swoje servery i bazy danych xD xD xD

Fajnie że jest teraz Const fort, lecz szkoda że o te 4 juz fortece nie będzie miał się kto bić bo na servie pozostało już tylko około 150 aktywnych osób.

Opublikowano

jeżeli ktoś nie gra to dajcie mi konto jakiekolwiek najlepiej jakieś ze starszych. pozdrawiam i dziękuje na PM-a wrzućcie jak możecie

Opublikowano

czyli ze musze mieć wlaczony dzwiek w silku cał czas wtedy bedzie normalnie

niewiem czy dobże zrozumiałem

lub co mam zrobic zeby było normalnie

Opublikowano

czyli ze musze mieć wlaczony dzwiek w silku cał czas wtedy bedzie normalnie

niewiem czy dobże zrozumiałem

lub co mam zrobic zeby było normalnie

Co kurwa?

Opublikowano

a to moze jakiś problem z twoim kompem. Ja żadnych crashy nie uświadczyłem po nowym updacie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam proszę o aktualnego linka z aktualnym clientem, proszę o jak najszybszą odp ... Ściągnąłem clienta z załączonej str i wyskakuje mi że muszę pobrać nowego clienta ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...