Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EX.Silkroad-R Grand Released]120 Cap/Earn Free Silk/Best Rate/Awesome Benefit Package

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1h sciagania,

btw, nie moge sie doczekac, jbc VenturE_

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muszę powiedzieć z przykrością że wielce się zawiodłem na tym Serverze.

Przebywałem na nim od samego początku i godnie go reprezentowałem , aczkolwiek wczoraj wyszła nie mia sytuacja która zmusiła mnie to opuszczenia servera,

bądź przemyślenia głęboko czy na nim zostać. Muszę wam powiedzieć że coś jest nie halo z tą alchemią lub GMami. Opiszę wam sytuację...

Nie dawno udało mi się dropnąć son 101 sworda na BFie którego udało mi się 10 min po zdobyciu go wymienić (gość pisał na Globalu) na 2h Sworda EU

12DG RARE (som) +4 ... Po pewnym czasie wbiłem mu FB 100% i niezłe staty (crit, phy). Oczywiście go wypróbowałem na mobach 111+ . gdzie sam mam obecnie 113 lvl a ciężko już lvl idzie. No i przejdźmy do setna... Wczoraj postanowiłem ulepszyć 2h z +4 na +5... poszedłem do Alex no i próbuję... i co?? ZNIKŁŁŁŁŁ... myślę sobie niezłe jaja są.. szukam go w storage a tu nie ma. Co za skurwysyńskie pomioty zjebały alchemie. Napisałem na Forum a ktoś mi tam piszę że rare i magic z +1 na +++ znikają.. nie no to zajebiście że ktoś mnie poinformował o tym. Nawet na stronie nie piszę to skąd ludzie mają o tym wiedzieć.

No i chyba się nie doczekam by Oddali mi tego 2h...;/ więc muszę sie zastanowić bo trochę zjebany ten server pod pewnymi względami :/

-Dodam jeszcze że GRABPET jak był Zbugowany tak jest zbugowany

-CTF czasem nie działa

-FW Gm odpala o 2:00 w nocy gdzie nie ma szans by sie zarejestrować , bronić czy co kolwiek więc zdobycie jest praktycznie nie możliwe.

-Pomimo że Gm robi inspekcje i często jest Check server... to i tak gówno zrobił bo to co pisał wcześniej o zmianie koloru pasku expa czy innych bajerach jest tak samo jak było wcześniej więc tylko na słowach jego się kończy/

-Brak jakiejkolwiek Aktywności GMa na serverze ( eventy itp. )

-widać ze zależy mu tylko na kasie ( takie moje zdanie)

-Obiecane Silki , no i to ze co 1h miał być 1 głupi silk też nie działa. grałem przez około tydzień a posiadam 25 silków..

Opublikowano

z silkami mam to samo do 25 doszlo i dalej nieidzie a co z tm serverem to lekki shit poniewaz wbic 111 to nieproblem idzie sie na bf i 111 w 2 dni ale zeby wbic 120 to w chuj czasu zchodzi o ile mi wiadomo to nikt niema jeszcze max lv i ta alchemia nawet zwykly item hard wchodzi sa failedy z +0 na +1 i zeby jeszcze byll wiekszy drop rate elixirow a tu idziesz na spota i dropnie ci z 10 na 1h masakra zdeka po wbiciu 111 lv odechciewa sie grac ...

Opublikowano

Muszę powiedzieć z przykrością że wielce się zawiodłem na tym Serverze.

Przebywałem na nim od samego początku i godnie go reprezentowałem , aczkolwiek wczoraj wyszła nie mia sytuacja która zmusiła mnie to opuszczenia servera,

bądź przemyślenia głęboko czy na nim zostać. Muszę wam powiedzieć że coś jest nie halo z tą alchemią lub GMami. Opiszę wam sytuację...

Nie dawno udało mi się dropnąć son 101 sworda na BFie którego udało mi się 10 min po zdobyciu go wymienić (gość pisał na Globalu) na 2h Sworda EU

12DG RARE (som) +4 ... Po pewnym czasie wbiłem mu FB 100% i niezłe staty (crit, phy). Oczywiście go wypróbowałem na mobach 111+ . gdzie sam mam obecnie 113 lvl a ciężko już lvl idzie. No i przejdźmy do setna... Wczoraj postanowiłem ulepszyć 2h z +4 na +5... poszedłem do Alex no i próbuję... i co?? ZNIKŁŁŁŁŁ... myślę sobie niezłe jaja są.. szukam go w storage a tu nie ma. Co za skurwysyńskie pomioty zjebały alchemie. Napisałem na Forum a ktoś mi tam piszę że rare i magic z +1 na +++ znikają.. nie no to zajebiście że ktoś mnie poinformował o tym. Nawet na stronie nie piszę to skąd ludzie mają o tym wiedzieć.

No i chyba się nie doczekam by Oddali mi tego 2h...;/ więc muszę sie zastanowić bo trochę zjebany ten server pod pewnymi względami :/

-Dodam jeszcze że GRABPET jak był Zbugowany tak jest zbugowany

-CTF czasem nie działa

-FW Gm odpala o 2:00 w nocy gdzie nie ma szans by sie zarejestrować , bronić czy co kolwiek więc zdobycie jest praktycznie nie możliwe.

-Pomimo że Gm robi inspekcje i często jest Check server... to i tak gówno zrobił bo to co pisał wcześniej o zmianie koloru pasku expa czy innych bajerach jest tak samo jak było wcześniej więc tylko na słowach jego się kończy/

-Brak jakiejkolwiek Aktywności GMa na serverze ( eventy itp. )

-widać ze zależy mu tylko na kasie ( takie moje zdanie)

-Obiecane Silki , no i to ze co 1h miał być 1 głupi silk też nie działa. grałem przez około tydzień a posiadam 25 silków..

HAHAHAHAHA Co ty chcesz by oddali ci item 12dg który spaliłeś ? AHAHHAHAHAHA Na globalu też palą itemy i nie piszą to joymaxu żeby im go oddali. Ogarnij się facet. Poprawiłeś mi poranek xD xD xD

Edit:

Działa iBot.

Link: http://www.mediafire...10aw1jj0tj6mi09

pw: thankyoulegendm

Scan:https://www.virustot...6108c/analysis/

Media dla HS server:

http://www.mediafire.com/?157h5x5w96rprba

Oczywiście musicie zrobić HS server itd. Nie będe tego tłumaczył ponieważ są tutoriale na mpc.

Opublikowano

HAHAHAHAHA Co ty chcesz by oddali ci item 12dg który spaliłeś ? AHAHHAHAHAHA Na globalu też palą itemy i nie piszą to joymaxu żeby im go oddali. Ogarnij się facet. Poprawiłeś mi poranek xD xD xD

Edit:

Działa iBot.

Link: http://www.mediafire...10aw1jj0tj6mi09

pw: thankyoulegendm

Scan:https://www.virustot...6108c/analysis/

Oczywiście musicie zrobić HS server itd. Nie będe tego tłumaczył ponieważ są tutoriale na mpc.

To co napisał Dagrraso jest bardzo dziwne xD Ale szczerze powinien zrobić screena a ja nie wiem czemu w ludzie nie myślicie ! Jak się jest pokrzywdzonym trzeba wiedzieć jak to udowodnić :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Szczerze też się podjarałem mam niby ten 110 ale lipa w temple full intem bez 12dg + ta alchemia + silki porażka póki nie naprawią tego.

Opublikowano

a kto mi powie jak ustawić w srokingu skille z sub? zeby recovery division mi uzywal botek

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Szczerze też się podjarałem mam niby ten 110 ale lipa w temple full intem bez 12dg + ta alchemia + silki porażka póki nie naprawią tego.

Eee spoko jest. Ja mam full 11d i expie w hall of wordship i tankuje 2 gianty spokojnie :P

Opublikowano

ściągnąłem tego ibota i te media..

wszystko rozpakowałem odpalam tego hackshielda wszystko ladnie śmiga, później gdy odpalam bota i loaderem odpalam info w bocie wyskakuję mi takie: *HS server is busy or donw! jak to odpalić?

dodam tylko że włączajać ibota i probujac go ogarnać wzorowałem się na poradniku:

Witam! W związku ze strasznym spamem zarówno na privie jak i na forum postanowiłem zrobić tuta jak odpalić ibota.

Od razu przechodze do rzeczy:

1. Na początku ściągamy potrzebne rzeczy, czyli bota hsa i media patchera. HS+Media Patcher, Loader bota ściagamy z ibotforfun.blogspot.com WAŻNE! Pierw pobieramy wersje bez zadnych literek tj. b ) c) d) itd. Potem dopiero poieramy dodatki

2. Teraz wypakowujemy to wszystko do folderu z Silkiem

3. Odpalamy Media Patchera przłaczamy na custom i klikamy PATCH następnie OK i mozemy zamknac program.

4. Teraz wlaczamy Hackshielda i wciskamy LAUNCH SRO z tego silka nie korzystamy bo sie nie da zalogowac, ale on musi byc WŁĄCZONY dlatego proponuje w procesach zmniejszyc jego priorytet na niski.

5. Chowamy Silka i HSa tez mozemy ale musimy pamietac ze zniknie on juz na zawsze.

6. Teraz Odpalamy naczego iBota i Loadera

7. W loaderze zaznaczamy: nop hackshield, patch seed, redirect gateway server z portem 16000 (do pierwszego ibota, drugi bedzie mial port 16005 itd.), i multi client.

8. Po jakims czasie powinien nam sie odpalic Silk ktory dziala z ibotem i nie ma dc.

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

@up

Ja robie tak jak jest tutaj napisane i mi działa.

Zrób dwa silki. Jeden pod HS'a a drugi normalny czysty.

Opublikowano

Dziecko Drogie zapewne wiem więcej o Silku niż ty.

Powiedz mi wszystko wiedzący.. gdzie piszę , na stronie , forum czy gdzie kolwiek że RARE lub MAGIC itemy 12 DG Palą się z +4 na +5

bo z tego co mi wiadomo to od wieku czasów , wszędzie jest tak że itemy dopiero z +5 na +6++ znikają lub jest Repair...

MAM dowody 2 screeny gdzie na pasku skilli mam wstawionego sworda gdzie widać konkretnie że jest albo rare albo magic

Oraz 2gi screen gdzie widać napis po prawej stronie że spaliłem i znikł ale chyba nie wystarczy im.

Tak chciałbym żeby mi oddali mi tego 2h przynajmniej taki jaki był wcześniej Ponieważ uważam że jest to wprowadzenie ludzi w błąd. Jestem pewny że 98% servera nie wie o tym żę jest tak zjebana alchemia... POWINNI napisać o tym INFO gdzieś ;] więc się ogarnij a nie piszesz głupoty.

@EDIT

Nie porównuj globala do Priva ;] na globalu nie ma takich rzeczy ;] a na Żadnym Privie nie spotkałem się by itemy znikały z +4 na +5

SERVER uważam za Wielki FAIL pod pewnymi względami

Opublikowano

to jest normalne, ze 12d rozwala sie od +1 ;)) na globalu tak jest ;] jesli szukasz nowego servera to zapraszam do fusionroad ;dd +1 do +3 100% od +4 do +5 100% od +6 do +8 100% success i ogolnie fajna atmosfera, 95% serva to polacy, silki za sms mozna kupowac ^^ duzo eventow, 0 lagow, srednio po 100 os gra ;)

Opublikowano

@ Człowieku wiesz co piszesz ? Itemy 12dg znikają od każdego + jeżeli jest fail. Widać że grałeś tylko na privach bo o oryginalnym 12dg systemie nic nie wiesz :)

Zapewne wiesz więcej odemnie ? Właśnie widać <trololololo>

Niezłego faila zaliczyłeś. Nawet cię o to wyśmiali na forum tego serwera ^^

Opublikowano

@Dagrasso

Itemy 12dg znikają nawet przy failu do +1, więc przestań tu płakać, ew. wyślij im 50$ to oddadzą Ci tego chujowego 2h =d

@topic

Serwer do poprawy ogólnie, widać, że GM nie ogarnia za bardzo tego burdelu, a szkoda, bo z tymi plikami można by zrobić coś całkiem fajnego..

Opublikowano
Dopisz że itemy 12d znikają przy oryginalnym systemie bo znowu będzie się kłócił ^^

Jesteś dureń i tyle ;] sory ja nie gram 24/7 jak ty i moze nie jestem obeznany co i jak jest na prawdziwym silku;] na oryginalnym SRO to ja grałem jak by cap 90.

<trololololo>

Co to k*rwa ma być , nawet jezyk masz wy "trolowany" dzieciaku , wracaj na swój zaje*sty Sro bo ogarniasz ^^ buahha

@Dagrasso

Itemy 12dg znikają nawet przy failu do +1, więc przestań tu płakać, ew. wyślij im 50$ to oddadzą Ci tego chujowego 2h =d

Nie płacze , a o 12 Dg 1szy raz słyszę żeby znikały ,, nigdziue na privach tak nie było , na SRO nie gralem więc nie wiem jak jest. Ale uwierz mi pisałem na globalach wczoraj i pytałem się każdego z tamtego serva i każdy mi odpisywał ze nic na ten temat i byli bardzo zdziwieni więc podejrzewam że większość graczy o tym nie wie ;] miałem prawo też nie wiedzieć . Ale skoro 12dg znikają przy wbiciu obojętnie jakiego + to SYF jest i chujowizna ;] wole się pobawić w inny sposób

@EDIT

Nie odpisuj już bo nie ma sensu uwierz mi ;] nie mam ochoty się kłócić z tobą

Opublikowano

Też nie gram 24/7 ale każdy kto wyszedł z jangan na globalu wie że itemy 12d znikają :)

Ta masz racje ogarniam. Przynajmniej nie płacze gm'owi że spaliłem itemek.

Masz racje kończe z tobą bo jeszcze zejde to twojego poziomu i zaczne cię wyzywać a tego nie chce zbytnio. Bywaj zdrów turku :)

Opublikowano

ale ty Conamore jestes zjebany :D :D :D :D zawsze jest z ciebie beka :)

widocznie jeste kretynem, bo kto ma umieszczać w newsach, że itemy 12dg można spalić, skoro to wynika z tego, na jakich plikach stoi server, oj typie, przegrałeś życie :(

supremeLogo1.gif

Opublikowano
ale ty Conamore jestes zjebany :D :D :D :D zawsze jest z ciebie beka :)

widocznie jeste kretynem, bo kto ma umieszczać w newsach, że itemy 12dg można spalić, skoro to wynika z tego, na jakich plikach stoi server, oj typie, przegrałeś życie

IseeU ogarnij dupe cieciu ;] beka to z ciebie była jak się tylko urodziłeś ;] Proste że powinni umieszczać takie rzeczy skoro 95% osób nie wie o tym ;] jestes niedojebany z deka ;] odezwał się ten co najwięcej wie o silku ;] możesz possać i tyle ci powiem na ten temat. Kozak w necie Cipa na świecie ;] Dla mnie od zawsze byłeś przegrany i udzielałeś się najwięcej a gówno miałeś racje prostaku. Takich jak ty odrazu powinni skreślać z życiorysu bo powiedz mi co z sobą reprezentujesz NAPINACZU

Też nie gram 24/7 ale każdy kto wyszedł z jangan na globalu wie że itemy 12d znikają :)

dałeś teraz dupy naprawde ;] jesteś zjebem genetycznym czy tylko udajesz? mówie ci bałwanie że na globalu grałem do 90 cap. jesteś zjebany na ryj naprawdę. Powiem ci tak czy jak był cap 90 a wyszedłem z Jangan to skąd miałem wiedzieć że itemy znikają ogarnij chłopie bo się pogrążyłeś

Ta masz racje ogarniam. Przynajmniej nie płacze gm'owi że spaliłem itemek.

Imbecylu jebany . Ogarniasz tylko w ubikacji jak się lache robi ;] ... Jeśli potrafisz przez neta określić czy w danym momencie płacze, uśmiecha , smucę to jesteś naprade talent ;]

Bywaj zdrów turku :)

wole być turkiem niż takim polaczkiem jak ty ;]

Opublikowano

ahhh, jak ty lubisz spinać dupsko w tych wronkach ;)

nawet taki kretyn jak ty powinien wiedzieć o tym, że inne pliki-inny system alchemii, no ale widocznie spadłeś niżej x]

a teraz jebnę klasykiem : pamiętasz jak na lifesro mi zazdrościłeś mojej zajebistości i unikow ? HE HE HE HE DOBRY SUCHAR, ŻE AŻ MI HERBATA WYSCHŁA %%

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@Dagrasso

Popatrz na moje a potem na swoje posty i wywnioskuj kto jest polaczkiem i słynnym " kozak w necie, ciota w świecie " :) Twoje posty powinienem wysłać do " Trudne Sprawy" ^^

Opublikowano

Ta, a potem taki wyzywa gm'a od idioty, bo nie powiadomił go, że itemek może sie spalić. Idzie płakać na forum, odradza spróbowania gry na danym serwie. Uwielbiam to. Dagrasso, zastanów sie 10 razy zanim coś napiszesz, czy powiesz. Rly.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

a teraz jebnę klasykiem : pamiętasz jak na lifesro mi zazdrościłeś mojej zajebistości i unikow ? HE HE HE HE DOBRY SUCHAR, ŻE AŻ MI HERBATA WYSCHŁA %%

buhaha dojebales teraz. pokaz dowody na to ;] jednego czego ci moge pozazdroscic to to ze jestes uparty i chociaz nie masz racji nadal dążysz do pogrążenia ;]

Popatrz na moje a potem na swoje posty i wywnioskuj kto jest polaczkiem i słynnym " kozak w necie, ciota w świecie " :) Twoje posty powinienem wysłać do " Trudne Sprawy" ^

proszę bardzo , jak to nazwiesz polaczku ;]

Podziwiam was chłopaki za wytrwałość ale naprawdę nie wiem po co sie dalej udzielacie , nie ma sensu bo nic i tak nie wnosicie do tematu , spamujecie i nie potraficie grzecznie odp na pytanie ;) tylko najlepiej kogoś wyśmiać jak typowe polaczki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...