Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer syf przez wielkie "S" Gmowie proponują EQ za kase w dodatku ich śmieszny admin uwikłał się w jakas historie z ludzmi którzy mają mu bronić serwera. Nie polecam

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer syf przez wielkie "S" Gmowie proponują EQ za kase w dodatku ich śmieszny admin uwikłał się w jakas historie z ludzmi którzy mają mu bronić serwera. Nie polecam

Jeśli już oskarżasz o takie coś, to daj jakiś dowód.

Opublikowano

Tiaa, serwer zajebisty ale +90 to już straszne nudy ;>

Wymienię konto tutaj 90lv z eq do expa i pro eq do pvp za Eq/yang Solar s26 pl, pw .

Opublikowano

Serwer, jak najbardziej polecam, jest tylko 1 ale, bardzo często wywala wszystkie kanały jak teraz :/

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

GM'owie PRAWDOPODOBNIE dają eq za pieniążki ..

mam dowód , w postaci SS :

lolzun.png

@edit, dodałem to, ponieważ wydało mi się to dziwne , jak wyżej podkreśliłem , prawdopodobnie GM'owie rozdają EQ , nikogo nie oskarżam .

crixsiak_shoot.jpg
Opublikowano

Dopiero się dowiedziałeś ? EQ z navi jest tam na porzadku dziennym, pomyśl ile zl adminowi w wieku 15 lat do szczęścia potxzrbne? Wszytkie jego serwery są skur... na maksa.

Nie polecam

Opublikowano

lolzun.png

@edit, dodałem to, ponieważ wydało mi się to dziwne , jak wyżej podkreśliłem , prawdopodobnie GM'owie rozdają EQ , nikogo nie oskarżam .

dziwny to kurwa jesteś ty. Jebany tuku.. dziwne żeby GM miał bywalca na czacie serwera. pozdrawiam, dorośnij.

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Z tego co mówił GM Taven admin serwera nieźle narobił w spodnie, kiedy skontaktowali sie z nim ludzie chcący rozwalić mu serwer, spanokował do tego stopnia że płaci dziciakom żeby nie ruszali jego serwera, bo sam o tym nie ma pojęcia..

Ps. Taven czekam na butki, sesja pójdzie w poniedziałek.

Opublikowano

lolzun.png

Facepalm, To nie jest prawdziwy gm ! To rozmowa z momentu kiedy serwer był offline, jakieś nooby zmieniły nicki na shoutboxie na nicki gmów i spamowały... Przecież to oczywiste że nawet jakby sprzedawał eq to nie na shoutboxie? ;o szkoda że nie dodałeś screena jak ten niby gm wyzywal graczy od chuyów, to też oczywiste że by tak nie zrobił bo stracił by graczy ;> I nie wiem skąd opinie że eq z navi jest na serwerze, uwierz znam stąd większość i nikt nie ma ( bynajmniej w jinno ) eq z navi ^.-

Opublikowano

serw cały czas off i wydaje mi się że już nie będzie włączony . ;x ale jak ktioś lubi hardy to możę ten mu się spodoba: https://www.facebook.com/PompaMt2pl

nie ma zapowiedzi na mpc forum jeszcze i nienwiem czy wgl będzie ale serwer godny polecenia. Startuje do 1 czerwca

Opublikowano

Czyli jak widać do 11 będzie on.

Nie podajemy stron wychodzacych poza MPC.

Marselo

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Witajcie

Dziś o godzinie 14:00 przybędzie gromado silnych, oraz potężnych potworów zmierzających ku lodowej ziemi i dolinie orków. Wszystkie królestwa szykują się na krwistą walkę na śmierć i życie. Odbędzie się bojowy pojedynek pomiędzy zgranymi Graczami a gromadą bossów, oraz płonących kamieni metin...

Chcesz uczestniczyć w brutalnym pojedynku, pomiędzy Graczami, a bossami? Przybądź na czas!

Channele zostaną podane w Grze Kilka Chwil przed rozpoczęciem Eventu.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Weź nie reanimuj już tego trupa.... śmierdział trupem już w dniu prezentacji.

Nie polecam.

Opublikowano

Astaf weź się tu nie poniżaj bo wyglądasz mi na hejtera który musi komuś coś zepsuć jak 5 letnie dziecko lub jak pies. spamisz tutaj ze serwer jest do dupy itp . To po huj tu siedzisz ? idź sobie gdzieś. Przeżyjemy bez twoich złotych rad.

Event był nieogarnięty bo nawet chyba nie wiedzieli co przywołują. Porażka żeby ubić metina musze zabierać 5 bosów co trwa 3 minuty. Pro100 to faktycznie ułom totalny i uważa się za pana i władcę a w chwilach gdzie wszyscy są przeciwko niemu to się chowa. Serwer jak najbardziej polecam . I pro100 posłuchaj kiedyś graczy bo sam nie wiesz co się dzieje na serwerze...

Opublikowano

Serwer jest naprawdę bardzo , bardzo dobry , choć niestety chęć do gry zmniejsza ilość graczy która występuje na serwerze.

Może i event był nieogarnięty, do końca nie przemyślany , ale niestety zdarza się ; )

Ogólnie to Polecam i zachęcam wszystkich do gry.

Opublikowano

Myślę że event był zrobiony na szybko , ale i tak nie było źle ;> , lepsze to niż nic .

Serwer jest świetny , jest co robić , lecz szkoda że mało ludzi ...;/

Opublikowano

Serwer jest naprawdę bardzo , bardzo dobry , choć niestety chęć do gry zmniejsza ilość graczy która występuje na serwerze.

Może i event był nieogarnięty, do końca nie przemyślany , ale niestety zdarza się ; )

Ogólnie to Polecam i zachęcam wszystkich do gry.

Przez takich jak ty, nie ma ludzi na serwie.

xnzn.jpg
Opublikowano

No niby serwer medium,ale zeby dropnac taka odtrutke siedze juz 3h i dalej lipa..

mimo tego serw polecam,na dluzsza mete jeden z lepszych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...