Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, oczywiście zapraszam.

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zagram, Nie lubie hardów

To Medium , wcale nie jest tak trudno .

Opublikowano

Bo niektórzy są przyzwyczajeni do 100 lvl-a w dzień , skili na P , i full eq +9 .

A tutaj tak nie ma , trzeba się trochę pomęczyć by coś osiągnąć .

Serwer jest zajebisty , POLECAM ! .

Nieee, bo niektórzy znaja juz tego dzieciaka PRO100ST i wieda, ze nie warto grac na jego dennych serverach. Tyle:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

KUR** Zrób 1 pożadny serwer a nie 5 i na każdym bug na bugu... Divine pada, nie wiem Co z Gladorem ogarnij serwery, pozniej rób nowe...

Opublikowano

Nieee, bo niektórzy znaja juz tego dzieciaka PRO100ST i wieda, ze nie warto grac na jego dennych serverach. Tyle:)

Po 1 kup słownik,

Po 2 każdy ma swoje życie. On nie siedzi zapewne 24/7 przed PC jak ty ... ,

Po 3 On nie robi serverów na hajsu tak jak większość ludzi tylko dla zabawy... ,

Po 4 Nie pasuje ci coś . Żegnam ...

Opublikowano

Witajcie

Dziś o godzinie 18:00 przybędzie gromado silnych, oraz potężnych potworów zmierzających ku lodowej ziemi i dolinie orków. Wszystkie królestwa szykują się na krwistą walkę na śmierć i życie. Odbędzie się bojowy pojedynek pomiędzy zgranymi Graczami a gromadą bossów, oraz płonących kamieni metin...

Chcesz uczestniczyć w brutalnym pojedynku, pomiędzy Graczami, a bossami? Przybądź na czas!

Channele zostaną podane w Grze Kilka Chwil przed rozpoczęciem Eventu.

Opublikowano

Witajcie

Dziś o godzinie 18:00 przybędzie gromado silnych, oraz potężnych potworów zmierzających ku lodowej ziemi i dolinie orków. Wszystkie królestwa szykują się na krwistą walkę na śmierć i życie. Odbędzie się bojowy pojedynek pomiędzy zgranymi Graczami a gromadą bossów, oraz płonących kamieni metin...

Chcesz uczestniczyć w brutalnym pojedynku, pomiędzy Graczami, a bossami? Przybądź na czas!

Channele zostaną podane w Grze Kilka Chwil przed rozpoczęciem Eventu.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Znowu ten sam event?.. Kreatywność Pro100 mnie powala . Sam jego nick odpowiada za jego pomysły. Jest tyle fajnych eventów a nie wnerwianie się na lagi, czy Dh.

Opublikowano

Znowu ten sam event?.. Kreatywność Pro100 mnie powala . Sam jego nick odpowiada za jego pomysły. Jest tyle fajnych eventów a nie wnerwianie się na lagi, czy Dh.

Event OX jest jutro.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

brawo pomyslowossci,na forum pisze "event o 18"do 20 nie bylo,a ty teraz piszesz ze event jest no kurwa dziekuje za taki serwer,ludzie wchodza czekaja na event to 1 gm ma wyjebane i sobie przypomina wieczorkiem ze event mial zrobic jak 3/4 nie ma bo akurat ksw czy mecz ogladaja.

Opublikowano

Lipa. Czytam i mówie że zajebista, a tu patrze że do dropienia wszystko ;O

Nara

A czego ty wymagasz od serwera Medium podchodzącego pod HARD ?!

Może kiedyś będzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...