Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeveriuS[Dedyk][PL][MEDIUM]

Pro100ST

Gracze  

1 080 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz zagra? na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Autopatcher by MiesnyJeż

慒ⅲܚ케玐 쁴㶐ᛚ䝀ȀÌ뚈䂄㌝ 敎敶楲卵䄠瑵偯瑡档牥攮數뀀髰ᰲ锥젘馑೜␦ℤꐊႉ讀䔅聢躢ꂨ⤠ꍋ⡄瑅汐ꀑ逐뀆ቄ넝媫ꬵ赆᝭ٚᆠᩊᨅ媃괆棘㐪품ز䆠ʹ礞Ế鵬峥柎餳쬥鑳彧칵㍳캙ೲ户晌᐀Ȁ⹫ȶ๐」Ā璢⬠鞡䄲䭲勠⨲ڦ尥₢뉪쁖⨈胚囍栄࢒Ѭ綤Į撴ኊ˾乏★㑉銸넇頔㭞廅쀥摚䎾໤᥂ኖ༖ଟ즉㧱ꑌؚ噜阵ต靑硎똗鱜㌞焛嵝晚Ր꽒詁曠⩰㵃䫒후韉饌ꪝᨓ흩쏞锭℮臘㍹⁖꡹籪蝝ꦧ⥿㓆⎑㝪๑ౡ짠嬂䤘㽽嗑롮쌠䪕╤⡂꤮렸뭧᠔铘㘀ꕶ攙벚呹戂〮킰낸谍㌪쓡뗅뻚䇌焎㺬┷ᬆ풁数꟪䚕꽢ት㧮긠ꡉ埍름Გ䏅뛠넑᷶罉儮綡せꕎ栕⍛᧌邯겴㺐Ю銊⷏⁕體ө噥븼砚慣곺㔤㺔䈳竕삤倆⨖嶕怩ࡃ쀚崬쨪ꑕ悫肃镫헠훔࣌͞ة⇄飿㌩䥍檚퍌鈅怘쫬딁襯葠䎋퉙椕肖ꗎݥ​鑶ꂶ䑁毑懦똁煚脙襮喴Ⰳ䬠ㇴ叡셛傸싑丆쎮訳퇊뙑㘸ꀃၷ啁㡁㊨๔Ŕᯗ阀㸽㠬侵ꂒꡘ䰞ᔘ餝༵쪚뫠㊸烤깺햟锔늠풿뉑剔䚽♋悹祤⫷ᷱ攳ࣸ摔Ằᚈ枨퍛呠瑶㷔놆阵堬司䋋藯橢耀฻ܧ꽳盪棋씉ᗚ╅㺀ⷘ칐羱䜍ꌂ䆴毝낥䊉୻矀띤ꪳꖌᓁᥜ㠮뉹宺䬭菡쀥Ꮝ쬆뺁攝̇곑ᶨ芋ⷵ怰夙뉊戈ฦ₫ꟈ岝ۺ遵䀷摙䜝媣䭍먠Ⓢ㋈隴ꚡ⁏듬ꘌ둬͚埌햌ꌎ畫됴괋䴂⬃橩敚บ惋曊ᵷᓴ낵찿嬖娇岘䭍멠⛘ೈ®॥ሿ퐺薫颊뿩⃡砷ꎮ隅잯菫꾇锶剐Ḝ荝꽩䴂㦀⌫ⅰ兵ꬊ쪠퀥罺㏁菎ꀫꃱ칓㴰䴛쩽ಀ⺄⪯无඼엘䀿밬ꢛ更⤪쉺悗凲ꌟ僮窞⫴ፆˎ嫰崕㘵㩗媅政蕎熞枨ꮜ낃땷Պ磐䩜閶⩩勊囩阒깊ꪔ聒೛ᡞ㤏䆐悮⭂樝⬜檰峏☈햮縌윓잝螕剖썙햱㯐Ϩ櫟ᖊ㯵鸯䵸LᡓĞЮ瀔㸛愊䱁秕佞鐈ல┭ٛ燾ኾ碩ᜠ襫릎핼㹙傏攙஫㲚崎愳藊᭏ㄍ渶㻅벺䞂㆛걑飕桀衜鹉適덒武겪泠夐墫Ꞽ厠ⶏᮋ솆඄뒚輏裋ऊ╾힊匢崋썌夊재덛ꍌ曢ꢁ洆鵂ಆ瘅썇ᗔ葝㤚Ԛֶ珆ᕋy꜃蠇ᱶ⩸쒱몀陸䌒ໆྱ厼뇘윇줁惬ꅾஏ눒여彳푥ȉ窺돫㴐큖㠁냀偸颐ᒏ籌ᛲ婦甬뉘煥옪⃒㐖仈讪䝲슱挆㓀嘚댞⬴剅岋ᔄ⑗䏜ፆҶ䭐렲琘냜屶賂搵훖ਘ噬搏挃뜈໊靠 炕롂ⰹ쨆꘏ꚡ惉堹昃툇ꚙ䊫욌ꥑ镘䏱訳꓃蕥阒윀힝⇨⠕⨲뀙଀訃耙빤걕䛖蔏Ʋㄹ穫벷ಐ僓黧ꌖ⊖Ṝ灌顥舺頠铭蚚჊᳐ᬘĘ귤貀ꅸ䓨쇜䃥蘔྅磁怸菉ὀ꒪妄贊๢㸜홗˛况∫춀⁝눚㴈⨒꛲뾂鄘隱吁族ৄ⛌㲈ӈ䀁髸뷺ᥦ렁크挙뉹㤭磁䪭㌩䢫⚵틲ㅥҝ哆᜗膱㒎親ꗁ

Młahahahaha co to kurva jest koleś?

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

0 lvl konia na start jednak slaby drop yang ku po 500k na 15 lvlu mam 50k

no coz bywa ze na prezce serwer to niby ideal a w realu - dupa

Pozdrawiam

Opublikowano

Z takim nie dopatrzeniem lepiej by było jakby nie startowali, ale cóż to dopiero beta a na Hexagonie takich problemów nie było

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej wszystko chodzi jak należy jedynie problem to jest tak jak pisałem że jeszcze nie mamy serwera Dedykowanego Pod Hosting AutoPatchera i próbowałem go zastąpić chwilowo VPS który się zaciął.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

cale eq potow przy statusie wypadaja juz na ziemie nic oczywiscie teraz nie idzie podniesc jedyny sposob to chowac je do dozo ale kto bedzie chowal srednie red poty do dozorcy -,-

xbjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...