Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Fb by erpel 4.2

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A w moim przypadku kiedy uruchamiam obejscie to jakby wogole nie wykrywalo mi fb to okienko co bylo zostaje i nic się nie zmienia ktos wie dlaczego ? robilem wszystko zgodnie z poradnikiem

A bez obejscia error .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jestem początkujący. Może mi ktoś powiedzieć jak dokładnie zrobić wszystko po kolei żeby odpalić fb? Próbowałem przez rożne obejścia ale albo wyskakuje błąd albo włącza się metin jakieś 10 minut a potem od razu tyle samo się wyłącza ;/ Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jestem początkujący. Może mi ktoś powiedzieć jak dokładnie zrobić wszystko po kolei żeby odpalić fb? Próbowałem przez rożne obejścia ale albo wyskakuje błąd albo włącza się metin jakieś 10 minut a potem od razu tyle samo się wyłącza ;/ Proszę o pomoc.

1.Instalujesz czystego metina, aktualizujesz, uruchamiasz na probe.

2.Nastepnie sciagasz HS bypassa stad http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

3.Sciagasz FB z tego tematu.

4.Instalujesz bypassa, odpalasz go, blokujesz logi, pliki i sterownik hsa.

5.Najlepiej w zmienic w configu(W folderze metina2 config.exe) aby odpalalo metina w okienku(Window mode).

6.W bypasie klikasz"G" czyli uruchom gre. Logujesz sie do gry.

7.Instalujesz i wlaczasz FB(Pamietaj, ze trzeba wlaczac z prawami administratora: prawym na FB i uruchom jako admin).

8.Wyskakuje Ci injector FB wiec wtedy klikasz na okienko metina2 i powinno wlaczyc sie okienko FB.

9.Konfigurujesz FB i robisz start.

10.Jesli nie dziala, sprobuj x-injectora najlepiej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/496849-tut-rozwiazanie-na-blad-error-create-thread-w-fishbot-by-erpel/

1388363882-U262029.png
Opublikowano

a ja mam taki dziwny problem.otóż bot łowi ładnie przez ok.10-15 minut a później ma straszne opóźnienie podczas łowienia.np. po tych 10 minutach jak mam ustawione łowienie na 3850(załóżmy) to on wyciąga wędkę z wody po ok. 6 sekundach dopiero. wiecie czym to może być spowodowane?

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Mam to samo, jak robak nie jest w 1 kratce to bot nie startuje, dodam że gram na privie, zna ktoś rozwiązanie?

Opublikowano

Jak dostaniecie powiedzmy bana od GM, bo będziecie AFK, to już po was. Ja zacząłem łowić, jak dostałem bana na jedną postać, podexpiłem nowa i łowiłem obiema. Po 2 tygodniach kundle mnie zbanowały, bo zapewne czekały z tymi swoimi gejologami i byłem monitorowany.

Opublikowano

Ja mam problem dziś rano działał wyłączyłem kompa chce go ponownie włączyć i pisze twój komputer nie obsługuje grafiki 3d czy coś takiego

Opublikowano

Wszystko śmiga jak powinno. Lajk leci !

Jak włanczam metka to mi sie fb nie wlancza dlaczego? ciagle jest te okienko

Może spróbuj innym Injectorem.

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/496849-tut-rozwiazanie-na-blad-error-create-thread-w-fishbot-by-erpel/

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Otóż ja gram na privie i mam problem ponieważ włączam cheata perx injectorem i pojawia się okienko fb i ustawiam wszytsko lecz nie mogę wcisnać start samo sie odznacza i nie wiem dlaczego ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...