Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Fb by erpel 4.2

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobic gdy.. sciagam tego fisha .. wlaczam go robie tak jak w instrukcji wlaczam kamermod wybieram serva i nic ... caly czas jest okienki uruchom metina ..; /// co zrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam pytanie jedno : Czy można łowić gdzies na pustyni przy tych "jeźiorkach" czy to tylko przy rzekach w m1 i m2 ławią ryby ? czy wystarczy że woda jest ?

Opublikowano

Musisz użyć innego injectora, polecam Perx. Też miałem taki błąd.

Używałem tego FB przez 48h, pużniej dostałem bana 65lvl.

PS. SooP weź podaj swojego skype bo nie mam z kim gadać jak gram w metka

Opublikowano

Witam, mam problem gry robiew wszystko jak na filmiku po odpaleniu bota zero reakcji włacza sie sa mclient bez bota. mam xp sp 3, ktoś wie czemu ta k się robi? probowalem innym iniectorem ale to samo wgl nie ma bota!

imetin_logo.png

Opublikowano

prosil bym bardzo aby ktoś mi pomogł. robiesz wszystko jak na filmiku a gdy włacze iniector>clienta iniector znika a bota nie ma tylko normlany kamer mod. uzywalem 2 iniectorow i jest to samo, mam xp sp 3. mam nadzieje że ktos wie co zrobic.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ej ogółem to mi nie działa na modzie ;/ Bo włączam fishbota włączam moda i pisze jakiś error...

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

eeee... ludzie potrzebny jest obejscie zeby działało. ?

Eee. Potrzebne jest Obejscie zeby włączyć FB > ?

Nie nie potrzebne jest, ale polecam zabezpieczyć hs i zablokować wysyłanie reje

mam pytanie czy tylko mnie tak często banują za FB czy was tez ?

Ja łowie od 3 dni po kilka godzin dziennie i żadnego bana, w m2 włączam ten detektor na GM w m2 i nie mam na razie problemów.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

A ja mam taki problem, iż gdy zostawie bota na dzień czy nieraz na noc to z moich obliczeń łowi ok.2h a potem wyskakują takie pytajniki ( ??????) i opcja tak,nie. Niby standardowy błąd, ale z czym to jest związanie i jak to rozwiązać ?;//

Opublikowano

Jam mam problem, który już jeden użytkownik poruszał i nie dostałodpowiedzi otóż:

Blokuje hs-a, klikam na ikonke bota, pojawia sie injector, odpalam metina przez obejście i tu pojawia sie bohaterski lag ze ciężko cokolwiek na kompie zrobić.

Czego to moze być przyczyną? jak wyłącze fb to po jakimś czasie metin sie odpali ale to z 10 minut trzeba czekać

Athlon 64b 2,0 @ 2,4

1GB RAM

radeon 9550

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...