Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Fb by erpel 4.2

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@dawidus155 a moze pasowało by otworzyć go przez injectora PreX ?? Ehh pomyslcie czasem troszke to nie boli a jak masz windowsa7 injectora i clienta owieraj jako administrator

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

A ja mam pytanko z innej beczki: Czy działa ten fishbot na Sg, US, lub co.uk ??

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Przetestowałem fishbota i chodzi.

1. Instalujemy metin2

2. Aktualizujemy go

3. Instalujemy metin2mod_pl

4. Aktualizujemy znów zwykłego metina

5. Pobieramy m2fist, instalujemy

6. Pobieramy obejście HShielda

7. Odpalamy m2fish i metin2mod_pl

8. Cieszymy się fishbotem

Opublikowano

Muj problem polega na tym że jak włączę bota to on zarzuci i zacznie łowić ale tylko raz potem już nie zarzuca :?

25tj035.gif

Im dłużej człowiek zagląda w otchłań...

...tym otchłań coraz bardziej zaczyna zaglądać w niego.

Opublikowano

Działa fb testowałem dzięki ladnie chodzi;]

''Drodzy gracze no litości. Trzeba wielkiej naiwności. Aby ściagnąc keyloggera. I zaczynac znów od zera. Na nic płacze, na nic żale. Tylko expic trza wytrwale. Bo ci GM konta nie da. Więc ogólnie bieda... bieda.''

Opublikowano

dobra teraz jak zrobic by na kilka kont smigało ?;d i od razu pytanko czy okno metina musi byc wyciągnięte czy moze byc w pasku ?

Feel the beat!

Opublikowano

Mam problem z wywalaniem metina kiedy mam ustawionego fishbota. Stawiam go, wszystko najs, jednak po okolo 2 godzinach wylacza sie ze znakami zapytania w ERRORZE. Jest jakis sposob zeby zablokowac mozliwosc wypie*alania metina, gdyz kiedy postawie go na noc nie ma to wiekszego sensu, bo i tak je*nie za 2h? Za pomoc nagroda.

Opublikowano

Dlaczego dostaje caly czas bany za tego bota????? Boce dwa max trzy dni i bana dostaje juz na 8 konte dzis??

O co chodzi ?

Dlatego ze mam stale ip???

Opublikowano

A mi bot w ogóle nie widzi metina (Moda i diamonda)

Włączam bota potem metina i nic.Bot dalej pisze żeby włączyć metina czyli tak jakby go w ogóle nie widział pomocy.!

26495931301941812087.png
Opublikowano

zablokowałeś hsa?

Zablokowalem hsa.

A moze zle zrobilem co do intalacji metka i hackow?

ja robie tak

-intaluje metka

-nastepnie aktualizauje go

-pozniej wgrywam kamermoda

-pozniej odlbokowuje hsa

-fishbota mam w innym folderze a expbota w folderze z gra

Wszystko dobrze?

Opublikowano

ja też po 2 dniach dostałem bana na trzy konta na FB ,mam blokade hs bypass v1,5 ,może bana złapałem dlatego że nie za każdym razem wyłączałem logi ? (musze za kazdym razem wyłączyć je przed włączeniem obejść?)

a może głównym powodem jest to ze konta na ktorych latał bot /fishbot itp byly włączane przez moda ,a moje główne konto i jego sklepik normalnie (w tym sensie ze osobny folder z metkiem bez moda) i tutaj czasem wyskakiwał błąd hackshielda (jak fb smigały)

Feel the beat!

Opublikowano

ja też po 2 dniach dostałem bana na trzy konta na FB ,mam blokade hs bypass v1,5 ,może bana złapałem dlatego że nie za każdym razem wyłączałem logi ? (musze za kazdym razem wyłączyć je przed włączeniem obejść?)

a może głównym powodem jest to ze konta na ktorych latał bot /fishbot itp byly włączane przez moda ,a moje główne konto i jego sklepik normalnie (w tym sensie ze osobny folder z metkiem bez moda) i tutaj czasem wyskakiwał błąd hackshielda (jak fb smigały)

napewno nie bo sklep i glowne konto odpalam przez moda i bana nie dostaje na nie

Opublikowano

Jak masz głowne konto to zmien mejla tylko i bana nie wyrwiasz nawet jak dostaniesz bana na tego co łowiłes ....

A mam jedno pytanko czy to jest równica jak bd łowił np na pustyni czy to tylko w m1 biorą ryby ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...