Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Fb by erpel 4.2

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja znowu dostałem na 2 konta bana za FB ;x dziwne bo w tym samym czasie na FB latały 3 konta a bana dostały tylko 2 konta

Feel the beat!

Opublikowano

Ten bot strasznie wymagający jest..

Ja mam słabego kompa i ledwo metin chodzi wtedy a bot i tak się wyłącza bo nie wytrzymuje tego :DD

Także niby niepozorny, a procek 100% aktywność.. Co się dziwić słaby komputer.

Opublikowano

JAk użyć innego injectora ? d;

errorhi.png

Jak to naprawić ?

4111494900_1315253429_thumb.jpg

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Mental 70 lvl S15 ONN :)

Opublikowano

DZIAŁA THX !

Informacje na witrynie MPCforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych.

Mój regulamin:

1.Zrobić coś porządnie.

2.Zawsze wszystko robie na czas.

3.Pomoge każdemu.

Materiały zawarte powyżej są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Opublikowano

Mam problem. Gdy uruchamiam bota a potem metina to mam taką zamułe że albo ledwo kliknie X na bocie albo zresetuje kompa.

Pomoże ktoś? Gram na prywatnym serwerze

Opublikowano

Powiem wam tak FishBot jest do PEREŁ Małż się nie psrzedaje tylko otwiera nastawiasz na noc na 2kona i na drugi dzień masz już na s11 z 1kkk;D

Opublikowano

ja wyrwałem już 4 bany. Za każdym razem gm pisał do mnie czy rybki biorą itp. , oczywiście ja wtedy grałem na głównej postaci, i nie zauważyłem w pore. Jak kolega wyżej pisze bana na główną postać nie dostaniesz, jeżeli masz na innego e-maila. Na s1 bany lecą ostro kto jest tutaj jeszcze na s1 ? Da się jeszcze łowić na trawie na tym bocie ? Można włączyć wallhacka z m2bob i łowić na skałach. Nicki mam normalnie nie jak jakieś boty także myślę, ze to od szczęścia zależy. Znacie może coś bardziej efektywnego od FB? Może na dropku max 30lvl można dużo zarobić ?

Opublikowano

Ejj pomóżcie plis gram na privie Hexagon wlanczam bota pozniej metina ustawiam wszystko od rybki 1 miejsce w eq czas dobry i nie lowi nie chce zacząć ;//

Opublikowano

Działa on na Xenoxie ? ;>

Na tym serwerze działa.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Ja mam problem bo bot wyjmuje wedke zanim sie pokaze chmurka z ryba. Wyciaga co jakies 3 sekundy a ryby i tak niema..

HELP !

Opublikowano

Ja mam problem bo bot wyjmuje wedke zanim sie pokaze chmurka z ryba. Wyciaga co jakies 3 sekundy a ryby i tak niema..

HELP !

1.Masz zły czas dla swojej wędki

2.Masz ustawione botdealy?

1327238783-U261492.png

Opublikowano

1.Masz zły czas dla swojej wędki

2.Masz ustawione botdealy?

Jaki czas nastawic?

Jestem nowy, i niewiem za bardzo co to botdealy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...