Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Fb by erpel 4.2

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do czego jest ta opcja m2 GM bo jak zostawiłem w m1 fishbota na opcji m2 to dostałem bana. A słyszałem że opcja m2 jest do zatrzymania pracy fishbota w razie zalogowania się GM-a. Wiec tak naprawdę to do czego ta opcja służy???

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

Opcja ta służy do poinformowania cię jeżeli GM będzie w pobliżu.(Włączy się alarm i się będzie świecić ten znaczek GM)

Moim zdaniem po włączeniu tej opcji konto powinno się wylogować ;d bo takie coś to raczej nie potrzebne..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Cóż, zbanowano mi 15 konto, i sam już nie wiem co robię źle. HS blokowany ESS 4 i sposobami z forum, a konta mi banują jak leci.

Mało tego wyszukują chore powiązania z kontami, na których FB nie używam, a nawet nie handlowałem z kontami, na których było FB ...

Opublikowano

mi jakoś się zaciął i w ogóle rybek nie chce łowić,czasy mam dobrze ustawione itp. ale rybek nie łowi.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Żeby wszystko działało jak należy polecam użyć inny injector. Sprawdziłem i na tym od Erpela coś długo wyciąga rybki a na Perxie wszystko ładnie chodzi.

graphic.png

Opublikowano

A powiedzcie mi czemu jesli mi lowi to mi sie nie wyloncza ale porpostu nie lowi . Normlanie metin dziala na KamerModzie FB odpalony lowi przez pierwsze 2 minuty i nagle przestaje

Opublikowano

Elo./ Proszę o pomoc (DAJE LIKE! ;D).. Pilnie potrzebuję info na temat :

gdy włączam all , śmiga wszystko jest ok , nie laguje , menu jest ... gdy klikam start to niby się pokazuję ten "stop" ale w ciągu nie całej sekundy znika i jest start. Czyli innym słowem : NIE MOGĘ KLIKNĄĆ START , GDY KLIKAM NIC SIĘ NIE DZIEJE. ; d

Proszę o pomoc !

Pozdro.

NEXON = NAJWIĘKSZA PORAŻKA MINIONYCH LAT !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...