Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Fb by erpel 4.2

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta opcja wykrywania GM dziala az za dobrze (moim zdaniem nawet troche za czula, ale ostroznym trzeba byc)

@sebsa2011

jak nie chcesz zeby ci zbanowali twoje "pro" konto to se zrob oddzielne konto, wbij 30lv za pomoca multibota by slait i tam low

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MI NIE DZIAŁA PROSZĘ O POMOC Z GÓRY DZIEKI:)

M2Fish 4.3 Setup.exe -Błąd inicjowania środowiska NET Framework

Aby uruchomić tę aplikacje, najpierw trzeba zaibstalować jedną z nastepujących wersji platfirmy.NET Fremework:

v4.0.30319

Skontaktuj sie w wydawcą aplikacji aby dowiedzieć sie jak uzyskac odpowiednia wersję platformy.NET Framework

Opublikowano

Jedyneczka1

Lepiej zablokować hs i łowić na kamer modzie

fabis1020

Zainstaluj net framework 4.0 poszukaj na google

geforcegt430

Jak masz xp zainstaluj sp3

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ja mam problem z tym fb ponieważ nie mam tego światecznego wyglądu i nie działają ustawienia np. zapisze zeby drobne zakładał to i tak ich nie zakłada, tak jakby jeszcze był gdzieś ten fb zainstalowany i odpala tego bez świątecznego wyglądu, odinstalowałem wgrałem ponownie ale dalej nie otwiera/zaklada drobnych, a jest ustawione. Z pół roku temu bociłem na plu starszą wersją i wszystko chodziło. PS. odpalam fb na privie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...