Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Fb by erpel 4.2

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP widocznie ustawiłeś to w bocie. Klikasz na ikonke rybki i pojawiają Ci się wszystkie możliwe rzeczy do zdobycia z łowienia (małże, perły, wybielacze, ryby, itp.). Pod każdym zdj rzeczy masz 2 okienka, lewe okienko służy do otwierania a prawe do wyrzucania. Odznacz prawe i bd wszystko OK.

Opublikowano

Mam ten błąd co wiekszosc. Jak robie uruchom jako administrator to wyskakują mi "??????????". (win7 64bit.) Przyłączam się do prosby o inny dzialajacy injector. Bo to pomoze prawda?

Opublikowano

Ja znów mam taki problem iż bota odpalałem na m2bob lecz na najnowszej wersji już nie działa więc próbuję przez zwykłe obejście.

Przez notatnik nie działa (błąd nie może znaleźć pliku) a przez "rara" czyli zrobienia pliku metin2clijent.exe bo się nie włącza a metin tak.

Próbowałem tak że przez kamer moda to gdy go włączam to za każdym razem jest błąd taki jak @UP.

Posiadam windows 7 i bota odpalam z uprawnień administratora.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...