Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Fb by erpel 4.2

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a ja mam taki kłopot że chciałem pobrać i lipa nie może odczytać pliku źródłowego ktoś napisze co jest nie tak?? próbowałem i download1 i 2 to samo

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pięknie tylko po 1 nocce ... banik ... ehh szkoda, dzisiaj rano patrzyłem na konto i było 7 małży, szkoda że nie miałem czasu przełożyć. Na ile jest taki banik ??

Opublikowano

ja mam problen na win 7 32bit odpalam m2fish 4.2 setup.exe i pisze ze przestal dzialac odpalam jako admin i tez to samo

Nazwa zdarzenia problemu: CLR20r3

Podpis problemu: 01: m2fish 4.2 setup.exe

Podpis problemu: 02: 0.0.0.0

Podpis problemu: 03: 4f08c948

Podpis problemu: 04: System

Podpis problemu: 05: 4.0.0.0

Podpis problemu: 06: 4db92edb

Podpis problemu: 07: 3e39

Podpis problemu: 08: 2a9

Podpis problemu: 09: System.ComponentModel.Win32

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje 1: 0a9e

Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Dodatkowe informacje 3: 0a9e

Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0415

Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline:

E:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt

Opublikowano

stare to nie dziala juz pewnie zrobie edita

dobra fishbot stary jak to edytowac? i tez jest pelno gowna tam stary by pass nie ma tez s26 -,- mozecie dac sposob poprostu wypakowany 4.2 ?? bo mi to tylko nie dziala potrzebuje tam co jest w sierodku i pewnie zadziala

Opublikowano

Czemu mi nie dziala FB? na KamerModzie? rozpakowywuje i po rozpakowaniu jest "M2Fish 4.2 Setup" kilkam i błąd mi wyskakuje a dokładny błąd to:

Aby Urochomić tę Aplikację najpierw trzeba zainstalować jedną z następujących wersji platform .NET Framework:.v4.0.30319. Skątaktuj się z wydawcą aplikacji, aby dowiedzieć się, jak uzyskać odpowiedną wersję platformy. NETFramework
mam Windows7 Pomóżcie

To nie miejsce na reklamę.

Opublikowano

kiedyś na standardowych ustawieniach potrafiło mi na jednej postaci złowić 4 małż w 30 minut, teraz na 2 metinach , przez 4 godziny 2 małż.

I nie chodzi tu o szczęście, tylko on po prostu ryb nie wyciąga

Opublikowano

po 1 nie mój fb tylko erpela ja go tylko udostępniłem

a po 2 wirusy sa w inicjatorze a nie w samym fb

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Próbuje to uruchomic każdym sposobem ale i tak sie nie uruchamia na okienku bota pisze

"Error getting Metin2 process handle"

"OpenProcess" has failed maybe not enough rights.

Proszę o pomoc na gg 7421382 lub tutaj

Opublikowano

Jeśli masz Windows7 nawet 64-bit oraz wersję Ultimate to będzie Ci to działać. Jeżeli wyskakuje jakiś błąd, to znaczy, że nie uruchomiłeś jako administrator. W wersji bota 32-bit łatwo jest ustawić po obejrzeniu filmiku, ponieważ jest trochę więcej roboty niż na 64-bit.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Witam ja mam może pytanie trochę z innej beczki. Niedawno powróciłem do metina (2 lata przerwy). Mam już jedną postać gotową do FB , jednak trochę obawiam się ją zostawić na całą noc na FB.

Moje pytanie :

-czy ma serio GM teraz chodzą po serwach w nocy i jak się nie odpowie na szept to ban

Jeżeli odpowiedź brzmi że chodzą to co za problem włączyć FB i Multibota by Slait. W multibocie zaznaczamy opcję wykrywania GM i żeby jak wykryje wyłączył Metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...