Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mój ostatni post :>

i myślicie że przyciągniecie Tym graczy :)? aha bym zapomniał przecież macie MPCFORUM.PL w dupie :)?

To dlaczego tutaj piszecie :> ?

Tak właśnie, ostatni... >.<

222e8ae1733713323837f5d.jpg
  • Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ ten UP 8 lol xD Co to ma być !

Praca Moderatorów jest bardzo piękna jak widzę kolega promuje stronę już 2 tyg i co? nic! Ja widzę ktoś tu ma wielka wadę wzroku lub problem z czytaniem !!!! Dalej RetroXXX pisze prawdę ale już ilość jego spamu powiną dać pernament ban !!! A ty Delma nie liz komuś dupy bo i tak z tego nie będziesz nic miał !

// Jest takie coś jak raport ew. PW .

Tylko ze na ciebie raport nie działa lol !! A Antix mi napisał że 1/2dni i powinien mi kasować 5% a ty nic nie zrobiłeś więć pomyśl człowieku ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@ ten UP 8 lol xD Co to ma być !

Praca Moderatorów jest bardzo piękna jak widzę kolega promuje stronę już 2 tyg i co? nic! Ja widzę ktoś tu ma wielka wadę wzroku lub problem z czytaniem !!!! Dalej RetroXXX pisze prawdę ale już ilość jego spamu powiną dać pernament ban !!! A ty Delma nie liz komuś dupy bo i tak z tego nie będziesz nic miał !

hehehe :D dobre powiedziane :D Te słowa do Delmy ^^ ja to bym nazwał "Dwulicowość" :D^^

It is MY LAST POST !!!!!!!!!!!!! Dowidzenia :)

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

A ty Delma nie liz komuś dupy bo i tak z tego nie będziesz nic miał !

Po pierwsze, mody już tu nie zaglądają. Czasem Prycinek zajrzy..

Po drugie, liżę dupę? Ja go nawet nie bronię, lecz mam jaja z niego na gg, crystal i tu. RetroX to noobek, który zazdrości owego serwera.. :D

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

1. Modki tu zaglądają , ostatnio był mpc off , teraz jest majówka , wybacz , że wole się bawić ze znajomymi niż siedzieć na mpc :<<

2. Kolejne takie wyzwiska , spam , obrazy będą już nagradzane lepszymi nagrodami niż %

3. Jeżeli widzicie , że ktoś łamie regulamin to zgłoście go używając przycisku "zgłoś".

4. Niektóre osoby zostały już otrzymały nagrodę :)

5. Mam nadzieje , że będziecie grzeczni

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Pasjonat
Opublikowano

hehehe :D dobre powiedziane :D Te słowa do Delmy ^^ ja to bym nazwał "Dwulicowość" :D^^

It is MY LAST POST !!!!!!!!!!!!! Dowidzenia :)

RetroX i mowa o dwulicowości, ehh... bezcenne! :)

Idźcie pograć tydzień na Myth SRO i wracajcie! :)

unled2x.png

Opublikowano

RetroX i mowa o dwulicowości, ehh... bezcenne! :)

Idźcie pograć tydzień na Myth SRO i wracajcie! :)

Kto tu wróci...

Opublikowano

Jednak zmieniłem zdanie , odradzam tutaj grać nikt tam nie gra może 5 / 9 osób.... ale to są nie liczni : :(

w dodatku GMowie nie robią nic w tym celu aby zyskać graczy... Bo same update to nic nie daje.... wybaczcie

ale odchodze 4ever :)

Opublikowano

Spór jest zażegnany proszę osoby postronne o nie obrażanie ani administracji serwera ani Retroxa. Niestety w wyniku bezsensownego sporu który został już rozwiązany, crystal nie oszukujmy się trochę podupadł. Dlatego od 3 Maja pomogę administracji serwera go trochę rozkręcić na nowo. Proszę też o nie nakręcanie spirali nienawiści i nie zniechęcania innych graczy. Będą wprowadzone nowe zasady i nowa jakość na serwer.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Retrox i administracja crystala rozstali sie na zawsze. Nie potrzebnie troche sie tylko poklucili. Pomoglem im sie pogodzic :) tak aby zyli w zgodzie jak normalni ludzie. Crystal bedzie stawal na nowo pomoge im go troche rozkrecic. Tak wiec teraz zobaczycie na nim nowa jakosc zarzadzania.

Opublikowano

Retrox i administracja crystala rozstali sie na zawsze. Nie potrzebnie troche sie tylko poklucili. Pomoglem im sie pogodzic :) tak aby zyli w zgodzie jak normalni ludzie. Crystal bedzie stawal na nowo pomoge im go troche rozkrecic. Tak wiec teraz zobaczycie na nim nowa jakosc zarzadzania.

Powodzenia :) aha jak możesz wejdz na GG i napisz do mnie :)

sro2012122323453851.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Mam przyjemność ogłosić, że dzisiaj, tj. 01.05.2012r. nastąpił Update z nowymi itemami!

Co nowego?

Zostały dodane "Roc Itemy" do kupienia za Gold'a i Diamonds w nowym NPC!

Roc%20npc.png

roc%20part.png

Dodany został także jeden z Fellow Pet'ów (Jaguar), którego również możemy kupić za Diamonds, czyli za Gold'a!

jaguar.png

unled2x.png

Opublikowano

Server jest swietnie zrobiony pogralem na Myth i po 3 dniowej grze bez bota/pt postanowilem wrocic ale juz nie grac tak aktywnie jak to bylo wczesniej , moim zdaniem paru ludzi wroci lecz najlepiej bylo by zaczac all od nowa co by wk****** pare osob ale moze by ktos sie zkusil i wrocil po 2 ludzie tez odeszli poniewaz pvp nie mialo tu wiekszego sensu jedynie FW , dalczego pvp nie mialo sensu ? a to dlatego ze all maja somy i to juz tak fajnie nie jest kogos zabic staly sie one jak zwykle itemy +5/7 a suna dropnac to masakra .

Edge-1.png
Opublikowano

hehe sorry że się wtrące ale to właśnie napisał ktoś na czacie :P

czatk.png

Żeby nie było ja tego nie pisałem tylko ktoś... :)

sro2012122323453851.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Żal i rozpacz, naprawdę... :)

Resa nie będzie, ale drop som rate został obniżony, a sun rate zwiększony :)

unled2x.png

Opublikowano

Heh bez resa to nie oplaca sie grac dlaczego ? bo zostal som drop zmienjszony jak all odeszli i nawet jesli zostaly im konta to albo maja popalone itemy albo full som wiec to nic nie da , sens tego servera bedzie tylko po restarcie inaczej zostanie to 20 osob ktore jeszcze gra

Edge-1.png
Opublikowano

Kurwa typie zanim uzbierasz kase na set rocka to sie obsrasz ...

@UP

On tego nie rozumie :DxD

sro2012122323453851.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...