Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co za tepaki >.< szkoda mi slow na was . Nowy gracz ktory zacznie tu grac nie bedzie mia seta som tak jak inni wiec zrozum to kurwa

Pasjonat
Opublikowano

Zaraz dodamy link do Vote "za" i "przeciw" resetowi, jeśli uzyskamy większość głosów "za", oraz liczbę głosów która nas satysfakcjonuje zrobimy reset! :)

unled2x.png

Opublikowano

Jak dla mnie ten serw to juz jedna wielka pomyłka. Teraz tylko ratuje was zrobienie nowego serwa z capem 110 bo 100 to troszke lipa. Lepiej zrobic nowy serw nowa nazwa bo po resecie ci co graja to odejda wiec powodznia. Mowie wam nowy serw nowa nazwa jak nie to mozecie juz zapomniej o nowych ludziach.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Nie no bez przesady jak aministracja jest już ogarnięta i "spin" nie będzie to wydaje mi się ze tak jak jest może zostać ale jest dokładnie tak jak powiedziałem nikt nie będzie nowy chciał popykać sobie jak nie będzie resa.

Tym bardziej że Fusion jest na razie OFF to macie szanse na przyciągniecie nowych graczy i naprawienie tych chorych akcji co koło waszego serwara powstał.Pozdro

Opublikowano

Mialo byc vote ale jakos go ciagle nie ma , a po resie serwer ma jakies szanse teraz ma zerowe

Opublikowano

Rowniez proponowal bym zmiane nazwy poniewaz na forach juz jest pelno syfu co to tutaj nie bylo itp ... oraz zwiekszenie capu do 110 , jest ich duzo ale 100 to nudny cap , reszta typu set rock itp moze zostac dalej wykorzystana lecz zamiana go np na edy A/B ale co z tym zrobicie to juz waasza sprawa pomyslcie i zrobcie co do was nalezy

Edge-1.png
Opublikowano

hehe sorry że się wtrące ale to właśnie napisał ktoś na czacie :P

czatk.png

Żeby nie było ja tego nie pisałem tylko ktoś... :)

Hehe Od kiedy to sie pisze "Mojim" :D Masakra z tymi dziecmi :)
Pasjonat
Opublikowano

Co do resa, musimy się nad tym zastanowić i prawdopodobnie dokładnie objaśnimy wam co wymyśliliśmy w tej sprawie jutro.

unled2x.png

Opublikowano

Co do resa, musimy się nad tym zastanowić i prawdopodobnie dokładnie objaśnimy wam co wymyśliliśmy w tej sprawie jutro.

Powodzenia ^^ :>

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

tak na prawde macie tylko do stracenia te 10-20 osob ktore jeszcze jedzie na bocie ... nic wiecej pliki macie kase na dedyka macie all jest tylko checi wam brak z tego co widze :P

Edge-1.png
Opublikowano

Dokładnie chęci chęci i jeszcze raz chęci panowie a wydaje mi się że spokojnie serwer wam się rozkręci no chyba że nie macie zamiaru już dalej opłacać dedyka :P.

Opublikowano

Nawet jak zrobia restet to raczej nic to nie da. lepiej jak zrobia nowy serw z nowa nazwa i cap 110 oczywiscie male raty :) bo po resecie i tak nikt nie wbije bo jak by nie bylo crystal ma juz lipa opinie na forach.

1373700515-U207193.jpg
Pasjonat
Opublikowano

A dzięki komu ma taką opinię? Dzięki Wam drodzy gracze i dzięki stereotypom, które szerzycie bez jakichkolwiek dowodów!

Co do reset'a - Wam to jest na rękę - rozumiem - nie macie tutaj nic, a postawcie się w sytuacji gracza, który ma set +5/+7 bądź jakieś sun'y w secie, na które pracował bądź zbierał gold'a... no właśnie.

Tak czy siak - Polska to taki kraj, w którym nie można nikomu dogodzić! Czego byśmy nie zrobili i tak będzie źle, a popatrzcie co wnosicie od siebie. Zamiast jakoś pomagać lub być neutralnym w stosunku do servera wolicie szerzyć jakieś plotki, które nie mają żadnego odzwierciedlenia w prawdzie. Nie krytykuje wszystkich graczy, broń Boże, jednak nie mam szacunku oraz cierpliwości dla ludzi, którzy bluzgali na server, szerzyli plotki, tylko dlatego, że jakiś idiota napisał raz, że tak jest i już.

I uwierzcie - nie chodzi tutaj o brak chęci, wręcz przeciwnie, cały czas coś robimy, ale chcemy być lojalni i uczciwi wobec graczy, którzy coś osiągnęli i na coś zapracowali. Nie chcemy im niczego odbierać tylko dlatego, że kilku osobą się tak podoba i nawet jeśli tak byłoby lepiej nie możemy tego zrobić.

Co do servera - i tak przybywa sporo osób, powstają nowe guild, ludzie chętnie sobie pomagają, można bardzo łatwo znaleźć fajną guild, a tym samym "taxi". Na eventach mamy do wygrania ciekawe i wartościowe nagrody, więc Zapraszamy! :)

A co do opłacania dedyka - nie wiem czy ktoś napisał, że nie będzie on opłacany, ale jeśli tak to jakaś kpina! :)

unled2x.png

Opublikowano

Chodzi ot oaby po estarcie byl zmiejszony i to o sporo drop somow poniewaz na 30 somow nie bylo ani 1 sosa co jest dziwne oczywiscie ze sa one duzo gorsze i "nie przydatne" z tego wzgledu ze set 98 juz ma lepsze staty po wbiciu ale samo to ze kazdy ma somy niedaje tej zachety do gry dobrze jest miec 1/2 somy w secie po paru dniach ale nie caly set po 3 dniach expienia bez przesady , przetestujcie rozne raty sox'ow i po restercie zmiejszcie go . reszta moze zostac jak jest bo nie mam do tego zastrzezen , powodzenia w pracy :P i sory za błedy :D

Edge-1.png
Opublikowano

Ja bym w ogóle proponował zmniejszyć dropienie soxów, żeby przypominało to z iSro. Wtedy gracz ulepszałby zwykły set,a posiadanie sosa, nie mówiąc o somie byłoby czymś wyjątkowym.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

Owszem, na serverze jest sporo som'ów, ale nie każdy je ma, no i oczywiście zgodzę się przedmówcą - itemy 98-100 po lekkim poprawieniu statów i + są dużo lepsze od ów sos'ów i bardzo dużo osób na serverze używa właśnie takich itemów, a nie som.

Sox rate został oczywiście zmniejszony, zwłaszcza som, a sun rate lekko zwiększony i można go 'wydropić' ze zwykłych potworów na spotach :)

unled2x.png

Pasjonat
Opublikowano

Drodzy Gracze, szykuje nam się kolejny spory Update!

Otóż mam przyjemność powiadomić Was o kolejnym Update lub pomyśle na niego!

Owy Update dotyczy wprowadzenia itemów 11 Degree jako 10 Degree. Normalne itemy wypadałyby z potworów na spotach, a itemy Seal Of Nova byłyby do kupienia w NPC za Diamond's i byłby to tylko bronie, bez setów. Oczywiście częstotliwość 'dropienia' nowych itemów '11'D byłaby przemyślanie ustawiona.

Nowe itemy '10'D byłyby dostępne na 100Lv.

Itemy Roc, które obecnie można zakupić w NPC będą miały staty Seal Of Nova 11D, czyli zrównoważone.

Wprowadzenie tych itemów znacznie osłabiłoby pozycję Seal Of Moon 10D i gra nabrałaby wtedy nowego sensu.

W imieniu całej załogi Crystal prosimy o Wasze sugestie na ten temat!

// multipost

unled2x.png

Opublikowano

ja mam wyjebane <sorka jak kogoś uraziłem>na to co gadają inni własnie pobrałem silka i zaczynam grac a co do pomysłu to fajne by było coś nowego

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

moja pytanie brzmi : bedzie ten reset czy nie ? z tego co widzialem wiekszosc byla za tak wiec powinien byc , ale widze ze wy robicie jakis up date , prosze o szybka odp bo sam nie wiem czy mam grac

dobra niewazne :PP wbilem na 5 min do gry powiedzialem troche prawdy ze nie umieja sobie poradzic z pewnymi rzeczami i mnie od psow zaczeli wyzywac jedna polaczkarnia i tyle . Szkoda grac odradzam bo stracicie tylko czas :)

Edge-1.png
Opublikowano

moja pytanie brzmi : bedzie ten reset czy nie ? z tego co widzialem wiekszosc byla za tak wiec powinien byc , ale widze ze wy robicie jakis up date , prosze o szybka odp bo sam nie wiem czy mam grac

Nie będzie resetu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...