Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30 osób, 17 było na tak, z czego pewnie 3 wasze i połowa ludzi, którzy nie grają, nie mam już do was siły... -,-

http://error-soft.ne...y/info/crystal/

Proszę - w tej chwili jest 76 osób ONLINE, nie żadne 30... Głupio wam? :)

nam głupio xD? hi hi hi śmieszny jesteś... :) a na Hamachi nie raczysz odpisać... :)

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

30 osób, 17 było na tak, z czego pewnie 3 wasze i połowa ludzi, którzy nie grają, nie mam już do was siły... -,-

http://error-soft.ne...y/info/crystal/

Proszę - w tej chwili jest 76 osób ONLINE, nie żadne 30... Głupio wam? :)

haha i co Ci po tych 76 osobach jak tylko z 5-10 jest przy kompie bo nie maja co robic reszta to boty i gf lataja po spotach wiec sry ale nadal beka z Ciebie jest

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

haha i co Ci po tych 76 osobach jak tylko z 5-10 jest przy kompie bo nie maja co robic reszta to boty i gf lataja po spotach wiec sry ale nadal beka z Ciebie jest

popieram xD^^ BTW Wejdz na TSa...

Opublikowano

Po co sie rzucacie, jak i tak tu nie gracie?

Zrobili byśmy reset, dla was a wy byście powiedzieli nie gram, bo mało osób.

Jak by był ten restem to stare osoby i nowe by wrocily i dobrze o tym wiesz.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Po co sie rzucacie, jak i tak tu nie gracie?

Zrobili byśmy reset, dla was a wy byście powiedzieli nie gram, bo mało osób.

/

A ty co wróżka... ? phe phe phe.. śmieszne skąd to wiesz ?

Gralibyśmy :) Tylko zróbcie reset . a nawet jak nie zrobiicie to po co w ogóle głosowanie na stronie , zrobiliście.... ?

masz jakieś logiczne proste wytłumaczenie na to ?????? Bo ja nie.... :)

Opublikowano

Hmm, nie wiem po co mięsem obrzucacie się.

Ale mi dajecie satysfakcje, bo sobie znajduje różne Wasze multi, tak więc ogarnąć lepiej słownictwo Panowie albo będziemy rozmawiać inaczej.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@ wy może byście nie pisali pierdoł teraz, ale napewno znalazły by sie inne osoby, które by spamiły "leeeee oddajcie moje suny, goldaa, wyyyyy....". Wiec k**** zamknijcie mordy, i już tu nie p**** mi...

@2x up

To ze była ankieta, to nie znaczy ze tak musi byc, jak ktoś ci podejdzie na ulicy z ankieta to nie znaczy ze wszystko musi byc odrazu tak jak na ankiecie

Pisaliscie ze chcecie reset bo za dużo somów, to znaleźliśmy lepsze rozwiazanie, wprowadzenie nowych itemów, ale teraz widzę ze nie chodziło wam o somy, skoro nie to po co sciemniacie ??

/AceBoy: Mam pisać jeszcze raz to samo? Uspokój się, bo nie chce walić warnami jak porypany.

Sry, miałem na edit

Opublikowano

@ wy może byście nie pisali pierdoł teraz, ale napewno znalazły by sie inne osoby, które by spamiły "leeeee oddajcie moje suny, goldaa, wyyyyy....". Wiec kurwa zamknijcie mordy, i już tu nie pierdolcie mi...

Haha juz nic lepszego nie mogles wymyslec ? :D Dobrze wiemy ze po pierwszym resecie bylo dobrze nikt nie plakal ... Nawet z tego co pamietam ludzi sie cieszyli ze restem byl ;d a teraz wymyslasz wez skoncz. Kolejny błyskotliwy post gm'a i kolejna dobra beka. Kocham to <3
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@ wy może byście nie pisali pierdoł teraz, ale napewno znalazły by sie inne osoby, które by spamiły "leeeee oddajcie moje suny, goldaa, wyyyyy....". Wiec kurwa zamknijcie mordy, i już tu nie pierdolcie mi...

Wiesz co mnie rozwalilo w twoim poscie ?

może byście nie pisali pierdoł teraz, ale napewno znalazły by sie inne osoby, które by spamiły "leeeee oddajcie moje suny, goldaa, wyyyyy...."

hehehe Dobre suny haha.... jeszcze jak by je ktoś miał... :)

@AceBoy... Napisałeś że kultura ma być a więc, jest ta kultura :) ale DejaVu nie umie być kulturalnym ... Tylko z mordą..

@DejaVu jak byłbyś mądrzejszy to byś napisał grzeczniej... ale widać że już chyba płaczesz... bo jak piszemy prawdę to najlepiej się rozpłakać i napisać Takie coś

Wiec kurwa zamknijcie mordy, i już tu nie pierdolcie mi...

hi hi hi... dobre :D idz się wypłakaj i przyjdz jak będziesz miał czas .

@2x up

To ze była ankieta, to nie znaczy ze tak musi byc, jak ktoś ci podejdzie na ulicy z ankieta to nie znaczy ze wszystko musi byc odrazu tak jak na ankiecie

Wiesz na ulicy a na forum gdzie każdy to widzi to odpowiedz sobie sam na te pytanie... :) i Nie myl rzeczywistości z grą / Forum ....

Pisaliscie ze chcecie reset bo za dużo somów, to znaleźliśmy lepsze rozwiazanie, wprowadzenie nowych itemów, ale teraz widzę ze nie chodziło wam o somy, skoro nie to po co sciemniacie ??

Nikt nic nie ściemnia... mogliście napisać na MPC że nie będzie żadnej Ankiety , nie będzie żadnego resetu... ale..

Zrobiliście na swojej stronie głosowanie większość była na tak ale wy jak zawsze swoje... ale ok i tak straceni jesteście :)

Opublikowano

Wiesz co mnie rozwalilo w twoim poscie ?

hehehe Dobre suny haha.... jeszcze jak by je ktoś miał... :)

@AceBoy... Napisałeś że kultura ma być a więc, jest ta kultura :) ale DejaVu nie umie być kulturalnym ... Tylko z mordą..

@DejaVu jak byłbyś mądrzejszy to byś napisał grzeczniej... ale widać że już chyba płaczesz... bo jak piszemy prawdę to najlepiej się rozpłakać i napisać Takie coś

hi hi hi... dobre :D idz się wypłakaj i przyjdz jak będziesz miał czas .

To mój 1 post w którym uzylem wulgaryzmu, wiec sie tak nie ciesz, jak ty RetroXie piszesz z innego kont specjalnie obelgi.

Ale ludzie ile razy można wam pisać?? Przylazicie tu i szukacie okazji, żeby napisać swoje wymysły

Opublikowano

To mój 1 post w którym uzylem wulgaryzmu, wiec sie tak nie ciesz, jak ty RetroXie piszesz z innego kont specjalnie obelgi.

Ale ludzie ile razy można wam pisać?? Przylazicie tu i szukacie okazji, żeby napisać swoje wymysły

hahaha wymysły... spoko :) wymysły chyba z twojej strony to raczej ty próbujesz ludzą coś wkręcić... :)

Bo zaloże się że jak reset zrobilibyście to każdy byłby zadowolony.. :) itemki na start podałem Ci na stronie 13 albo 14 :)

To że piszę z innego konta to co z tego ? grozisz mi xD? zrobiliście głosowanie napisaliście że "" Jak będzie większość na (*TAK*)

to zrobicie reset... a teraz co ? dodamy nowe update kek napisał ze resetu nie bedzie .... No poprostu Pięknie !! i jeszcze jedno !

18816620949505240149379.jpg

Opublikowano

hahaha wymysły... spoko :) wymysły chyba z twojej strony to raczej ty próbujesz ludzą coś wkręcić... :)

Bo zaloże się że jak reset zrobilibyście to każdy byłby zadowolony.. :) itemki na start podałem Ci na stronie 13 albo 14 :)

To że piszę z innego konta to co z tego ? grozisz mi xD?

A widziałeś może ankietę, była tam tez część osób która nie była za resetem.

A to ze najpierw popatrz na swoje posty, a potem pisz kto nie ma kultury.

Ja? co ja mam wkręcać ze, co ?? Ze resetu nie było?? Haha

Opublikowano

Zaczne od tego " Umiesz czytać ? napisalem że większośćbyła na TAK... a napisaliście że jak Będzie na tak to zrobicie reset..."

Mnie na tym Forum poprą a ciebie wyjebią i wspomniesz moje słowa... :)

Popatrz wyżej co napisałem bo teraz udajesz głupiego albo już nim zostałeś :P kto cię mianował xD? Kek ^^ ?

mój 150 POST !!!! :D

Opublikowano

Tak akieta była wiekszosc osob byla na TAK ! i akieta znika :D i beka z gm'ow i teraz pytnie po co byla ankieta i dlaczego znika ?
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Zaczne od tego " Umiesz czytać ? napisalem że większośćbyła na TAK... a napisaliście że jak Będzie na tak to zrobicie reset..."

Mnie na tym Forum poprą a ciebie wyjebią i wspomniesz moje słowa... :)

Popatrz wyżej co napisałem bo teraz udajesz głupiego albo już nim zostałeś :P kto cię mianował xD? Kek ^^ ?

Napisałeś:

"Bo zaloże się że jak reset zrobilibyście to każdy byłby zadowolony.."

Wiec chyba nie wiesz, co piszesz...

Chyba twoje multi-konta

@@Up znikła, i napisaliśmy ze nie bedzie resetu, bo wprowadzimy nowe Itemy, ale ile razy można powtarzać...

Opublikowano

Napisałeś:

"Bo zaloże się że jak reset zrobilibyście to każdy byłby zadowolony.."

Wiec chyba nie wiesz, co piszesz...

Chyba twoje multi-konta

Dlaczego piszesz Tylko część tego co napisałem ? a nie całości.... nie ładnie :)

ja mogę tak pisać do 05:00:00 :) bo do pracy idę :)

@DejaVu

Gubisz sie w swoich myślach i nie wiesz co napisać... :) może poproś Kek / szubidubi żeby za ciebie pisali :)

dlaczego Ty masz za nich pisać ? niech oni pisza.. :) bo jak wiem To tylko oni zarządzają a Ty robisz :).

Dlaczego ty masz za nich opierdol dostać ^^ ? niech szanowni administratorzy się odezwą a nie jeden...

troche to dziwne nie prawdasz :)?

Opublikowano

Dlaczego piszesz Tylko część tego co napisałem ? a nie całości.... nie ładnie :)

Bo ten post cytowałem... , a ty go późnej edytowałes i szalejesz

Opublikowano

Widzę , że ładny offtop się zrobił .

Jak zobaczę jeszcze takie posty , jak te UP , które się pisze na PW , to poleci nagroda :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

NIE DAMY SIE STŁAMSIĆ

W MORDE JEBANE KURWY ROZJEŻDZAŁBYM WALCEM

PRyCIN FREE !

/AceBoy: Widzę, że ktoś zdążył przede mną Tobie dać nagrodę.

nie skacz, bo jeden telefon i mi to zdejmiesz

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Prycin wali jak leci Warny bo się tworzy flame !!

Ludzie nie macie co robić ?? Chyba już cały dział Silkroad przeczytał ten temat !! Dajcie im szanse !! Zobaczymy co zrobią !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...