Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem ludzi ktorzy wchodza wbiją 50 lv i nie graja bo na servie malo ludzi gra, ale OGARNIJCIE to ze tutaj w 7 dni przybylo 70 osob. To nie jest znowu jaki nobski server co gra max 10 playerow. Bardzo zachecam do gry na Nim poniewarz to jest server z top polskich serverow. My chcemy pokazac ze nie trzeba przechodzic na inne servery.

Ps: Sorry za błędy i interpunkcje

Opublikowano

xxx

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Powiem tak wiedzialem o tym od poczatku ale myslalem ze sobie jakos poradza jak dla mnie all ladnie pieknie ale system dopienia soxow zjebany no sory ale kazdy ma somy a suna nieidzie dropnac , alchemia moze byc ale +10 bron to zaden wyczyn mialem 2 takie w tym 1 som i to w 1 dzien wbijania ...

Edge-1.png
Opublikowano

Oto cały RetroX nie możesz się pogodzić z porażką, płaczesz, żebyś się tylko nie ciął, jedyne co potrafisz to się mścić po swoich nie powodzeniach i zmyślać ładne bajki. Odchodzę i tyle, to samo jakby stracić prace i za to spalić tą fabrykę. Żałosny człowiek z Ciebie. Crystal ma być grą dla przyjemności a nie miejscem twoich kaprysów i problemów. Pozdrawiam

Opublikowano

Retrox, ale ty jestes pojeb, raz odjebales akcje i zostalo ci to wybaczone, ale oczywiscie znowu odjebales ten sam temat.

Admini zbanujcie tego pajaca forever.

Opublikowano

Pff retrox sie poplakał ze, miał gm'a dodał sobie soxy, i dziwi sie ze z teamu poleciał, i nikt ci nikogo nie kazał hakowac...

Pozatym dupisz cały czas, temple padło przez takiego kogoś jak ty bo dostałeś hasło, anulowales dedyka, usuneles all i cieszysz...

Nie masz po prostu honoru, ktoś ci zaufa, a ty sciemnaisz, kłamiesz itp.

Opublikowano

xxx

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

RetroX, nie nadajesz się na GM, tylko na Hackera serwerów.. ;)

@UP

dodał sobie soxy, i dziwi sie ze z teamu poleciał

Za to wyleciał? :O Hah :D

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

PRZEPIS PRAWNY: art. 268

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Opublikowano

Ja nawet nie gram, ale jak już chciał jakiś itemek to mógł napisać, a nie za naszymi plecami dodaje sobie full som'y pózniej nawet sie nie przyzna...

Opublikowano

Anza to jest wlasnie bardzo dobry system - chcesz miec suna to wysil sie!

Wczesniej gralem na fusionroad, tam z mobow 110+ czy 120+ lecialy tylko soxy (nawet suny), w ciagu doby mozna bylo sobie wydropic pare stron soxow (lool), natomiast bronie lecialy z unikow (130lvl) z dungeonow - to jest dopiero smieszne, poniewaz w takim dungeonie sa tylko czlonkowie twojego party w zwiazku z czym ludzie robili sobie po kilka charow i tlukli takie uniki - 0 rywalizacji. Strasznie mnie taki system denerwowal i dlatego przeszedlem na ten serwer.

Opublikowano

xxx

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

@UP

Admini MPC nic nie mają do tej akcji.

Nie chodzilo mi o forum, tutaj niech sobie pisze rozne rzeczy, przynajmniej mozna sie posmiac ;p

Opublikowano

@RetoXXX

Retox dałbyś sobie już spokój i dał ludziom cieszyć się grą a nie pogrążać się coraz bardziej jest to bardzo żałosne nie wiem co chcesz tym teraz osiągnąć udowodnić Ale wiem że takim zachowaniem/postępowaniem nic nie osiągniesz i co najważniejsze nic nie udowodnisz... Myślisz ze w swoich oczach będziesz kimś? Przecież w oczach innych będziesz zwykłym zerem...

@Down

Szkodzisz innym a co najważniejsze Sobie... wiec nie wiem czy warto

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

@RetoXXX

Retox dałbyś sobie już spokój i dał ludziom cieszyć się grą a nie pogrążać się coraz bardziej jest to bardzo żałosne nie wiem co chcesz tym teraz osiągnąć udowodnić Ale wiem że takim zachowaniem/postępowaniem nic nie osiągniesz i co najważniejsze nic nie udowodnisz... Myślisz ze w swoich oczach będziesz kimś? Przecież w oczach innych będziesz zwykłym zerem...

Nie nie odpuszcze. mam swoje zdanie i jego się trzymam.

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie mają licencji na te pliki to i tak nie jesteś stroną w tej sprawie. Nie masz prawa niszczyć cudzej własności nawet jeżeli ta osoba nie miała wykupionej licencji. Pliki, serwer cokolwiek to było znajdowało się w ich posiadaniu a ty to zniszczyłeś. W dalszą dyskusje się nie wdaje :) to była tylko taka ciekawostka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...