Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać po opiniach to chyba warto wrócić ;p Tylko itemki od nowa będzie trzeba zbierać bo all oddałem

@up a co do ciebie retrox to twojej choroby też nie da się wyleczyć ;*

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Jak widać po opiniach to chyba warto wrócić ;p Tylko itemki od nowa będzie trzeba zbierać bo all oddałem @up a co do ciebie retrox to twojej choroby też nie da się wyleczyć ;*

ty też jesteś dwulicowy kurwa.. szkoda słów na ciebie i każdego z was... pierdolicie za plecami nara cwele :) nie pisze z wami a Administratorzy z tego MPC to banda chuji :) którzy idą na układ powodzenia :)

/AceBoy: Ciao Retroxx, niespodzianka już przywitała.

@UP

NA ciebie też raport poleciał :) myślisz że ślepy jestem :)? to zle myślisz.

/AceBoy: O już poprawiłem, dzięki Retrox :).

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

ej Retrox, ty naprawdę jesteś chory. :D wszyscy spiskują przeciwko tobie, zacznij się leczyć, bo niedługo jak wyjdziesz ze swojej gimbazy to zobaczysz Aceoya w kapeluszu, który cię będzie śledził, uważaj.

warto grać, warto

supremeLogo1.gif

Opublikowano

ty też jesteś dwulicowy kurwa.. szkoda słów na ciebie i każdego z was... pierdolicie za plecami nara cwele :) nie pisze z wami a Administratorzy z tego MPC to banda chuji :) którzy idą na układ powodzenia :)

Wiesz wgl. co to słowo znaczy ? "Pierdolą za plecam", zastanawiam się, czy jesteś pełnosprawny . Wiesz ... Zawsze zrozumiemy jak coś nie-tak intelektualnie. Supreme tylko żartował z tym sznurem, bo z kogo później będziemy tak kpić ?

Crystal to Harpagon czy drugi wasz serwer ?

Opublikowano

Czy ja mogę moderatora prosić o zaktualizowanie adresu w pierwszym poście? Nowy adres strony to: www.harpagansro.com

Opublikowano

Nie lepiej bedzie stworzyć nowy temat a ten do kosza?

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Już zaktualizowałem również proponowałem wcześniej to ehaftowi , ponieważ ja już nie jestem w ich ekipie, retorx też . Mają nową ekipę , serwer , raty. Zamknę temat z 2 powodów flame jaki tu się dzieje + nowy dizajn serwerów . Jak coś Ehaftpl pisz PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...