Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pawlak mi się wydaje że dobrze wiesz że nie masz racji ale jesteś takim typem jak retrox i nie odpuścisz :P

sluchaj wlasnie mam racje bo jak nie bedzie nowego serwa z nowa nazwa to lipa w chu* a z tym sie rowna brak ludzi
1373700515-U207193.jpg
  • Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Kutasie masz coś do retroxa ? znasz go ? cwelu.... popatrz na siebie....

// obraza

zapewne kolejne konto retroxa...

oczywiście idzie poznać po tym jak pisze i dymi o byle co :D

a mam do niego wiele:

1.nie zrównoważony psychicznie dzieciak

2.nie umie odpuścić jak wie że nie ma racji i tym samym robi z siebie debila

3.dymi do wszystkich i o wszystko

(to tylko trzy z wielu przykładów które mógł bym wymieniać)

sluchaj wlasnie mam racje bo jak nie bedzie nowego serwa z nowa nazwa to lipa w chu* a z tym sie rowna brak ludzi

brak ludzi równa się z tym że ludzie tacy jak ty robią tylko pod siebie i jak im coś nie odpowiada to niszczą reputacje serwera :)

Opublikowano

zapewne kolejne konto retroxa...

oczywiście idzie poznać po tym jak pisze i dymi o byle co :D

a mam do niego wiele:

1.nie zrównoważony psychicznie dzieciak

2.nie umie odpuścić jak wie że nie ma racji i tym samym robi z siebie debila

3.dymi do wszystkich i o wszystko

(to tylko trzy z wielu przykładów które mógł bym wymieniać)

@UP

NAstepne dziecko co pierdoli bzdury...

a co do mojej opini nie oceniaj jeśli mnie nie znasz pajacu...

Bo co do mojej opini o tobie to moge powiedzieć tak :

1.jesteś zdemoralizowany , pokurwiony jak nie którzy z tego Forum...

2.kto z kogo robi debila... 'chyba Ty z siebie.! "

3.To jest mój przekaz dla Ciebie !!!! pierdolsieszympansieplf.jpg

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano
brak ludzi równa się z tym że ludzie tacy jak ty robią tylko pod siebie i jak im coś nie odpowiada to niszczą reputacje serwera

Dzieciaku prosze Cie jak masz odpisywac tak to lepiej nie odpisuj w ogole. Nie wiem co chciales osiagnac ta wypowiedzial ale napewno Ci nie wyszlo. Dziwi mnie tylko dlaczego napisales ze robie pod siebie i nieszcze reputacje serwa ? Ja niszcze sam napisalem na 3 roznych forach ( oczywiscie jak gralem na serwie ) zeby ludzie wbijali bo dobry serw. Ale teraz rozumie ze to byla strata mojego czasu i kogos. Wiec lol prosze Cie takie wypowiedzi jak ta zostaw dla siebie.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Dzieciaku prosze Cie jak masz odpisywac tak to lepiej nie odpisuj w ogole. Nie wiem co chciales osiagnac ta wypowiedzial ale napewno Ci nie wyszlo. Dziwi mnie tylko dlaczego napisales ze robie pod siebie i nieszcze reputacje serwa ? Ja niszcze sam napisalem na 3 roznych forach ( oczywiscie jak gralem na serwie ) zeby ludzie wbijali bo dobry serw. Ale teraz rozumie ze to byla strata mojego czasu i kogos. Wiec lol prosze Cie takie wypowiedzi jak ta zostaw dla siebie.

nie chciałem nic osiągnąć tylko pokazać ci jak ja (i wiele innych osób ) to odbieram(y)

co do opinii to skoro serwer ci się nie podoba lub cie nie interesuje to "co chcesz osiągnąć" takim pisaniem?

Opublikowano

nie chciałem nic osiągnąć tylko pokazać ci jak ja (i wiele innych osób ) to odbieram(y)

co do opinii to skoro serwer ci się nie podoba lub cie nie interesuje to "co chcesz osiągnąć" takim pisaniem?

@UP

popatrz na siebie... po jaki chuj piszesz dlaczego po co na co komu itd.... ogarnij sie... twoje posty nic nie wnoszą do tematu...

wiem co odpiszesz że ja też nic nie wnosze do tematu... tylko zobacz strone wcześniej co napisałem... :) i w tedy pisz

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Dobra ludzie nie looz może poczekamy na ten update i zobaczymy co on wniesie do tematu ale jakoś nie czuje przekonania co do tego .Widział bym to z ressem serwa ale sam nie wiem co o tym tak na prawdę myśleć widzę że mało ludków przybywa.

Opublikowano

Chętnie zagram tylko mam jedno pytanie . Co dostajemy na start ? bo na 1 stronie nic o tym nie ma , a na stronie głównej servera też nic nie znalazłem [ albo jestem ślepy]. Z góry dzięki.

Opublikowano

Przybywa przybywa, dziś już przekroczyło 70 online,

Co do Update, będzie jutro w godzinach wieczornych ok.17/18 :)

Haha do jest dobre 70 typa z tego 50 to boty a reszta to multi konta wiec naprawde moze z 20/30 osob ;d

Jak ktos napisze ze ludzie nie maja multi to chyba jebne .... u mnie w gildi ludzie mieli po 3 postacie na spotach ;d wiec nie ma co sie oszukiwac ze jest 70 osob ...

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Chętnie zagram tylko mam jedno pytanie . Co dostajemy na start ? bo na 1 stronie nic o tym nie ma , a na stronie głównej servera też nic nie znalazłem [ albo jestem ślepy]. Z góry dzięki.

Devil spirit 7day

Grab pet 3day 5 zakładek inv - kolejny clock 3 day dostaje się na 100 lv :)

HP i MP poty X-lagre 1k

Speed scrolle 100%

300k sp

Haha do jest dobre 70 typa z tego 50 to boty a reszta to multi konta wiec naprawde moze z 20/30 osob ;d

Jak ktos napisze ze ludzie nie maja multi to chyba jebne .... u mnie w gildi ludzie mieli po 3 postacie na spotach ;d wiec nie ma co sie oszukiwac ze jest 70 osob ...

Jak tak liczyć to na isro gra 100 osób, a reszta boty.

W porównaniu do innych privów nie jest zle, tym bardziej że jeszcze 2/3 dni temu było 30 online

Opublikowano

Ee to spoko , dzięki za szybką odpowiedź. Aha i jeszcze jedno małe pytanko czy elki też się stackują ? jeśli tak to po ile ?

Z góry dzięki i do zobaczenia na szlaku .

Pasjonat
Opublikowano

Jestes normalny ... Ja nie mam nic ? i niby placze ? wcale nie ! tylko mowie wam ze jak nie zrobicie reseta to nikt nie dojdzie. Wiec powodzenia wam zycze serwie był dobry ale do czasu teraz z dobrego serwa dolonczyl na liste syfu.

Nikt nie dojdzie, a z 20 osób zrobiło się dzisiaj ponad 80... ehh...

I widzisz Kek pajacu kazdy was cisne ;) powodzenia serwer to juz tylko legenda !

Może by tak trochę grzeczniej?

Legenda? Szkoda tylko, że na tej "legendzie" wciąż przybywa graczy, a update leci jeden za drugim i szkoda, że jesteśmy w top'ce polecanych serverów. Nie wiesz, a mówisz - takie dzieci jak Ty zawsze mają najwięcej do powiedzenia - szkoda tylko, że bardzo często to co mówią okazuje się tylko zwykłą kpiną i kłamstwem. :)

Brak ludzi to jest w Mongolii, u nas cały czas ich przybywa,wystarczy spojrzeć na errorsoft'a...

Chcesz nowego servera z nową nazwą? Proszę bardzo! zrób go! Życzymy Ci powodzenia - server na pewno będzie boski!

Serw mi sie podobal. Ale chcialbym zeby oni w koncu cos zrobili ! zeby zaczelo sie wszystko od nowa. Na to czekam ;)

Tak, zaczniemy od nowa na Twoje życzenie, i będziemy zaczynali od nowa co tydzień jak coś Ci się nie spodoba lub nie wyjdzie :)

unled2x.png

Opublikowano

dobra czas to ogłosić, wraz z teamem Crystal Sro ogłaszamy upadłość, powrócimy pod inna nazwą, zbierzemy kasę i zwiniemy interes.

w zasadzie to beka,ale to może być dobry środek na zarobki, ktoś się piszę ?EEEEEEEEHEHEHEHHEHE

supremeLogo1.gif

Pasjonat
Opublikowano

dobra czas to ogłosić, wraz z teamem Crystal Sro ogłaszamy upadłość, powrócimy pod inna nazwą, zbierzemy kasę i zwiniemy interes.

w zasadzie to beka,ale to może być dobry środek na zarobki, ktoś się piszę ?EEEEEEEEHEHEHEHHEHE

Chyba kpisz! Żal mi takich ludzi jak Ty, szkoda że piszę tutaj jako GM, bo bym coś innego napisał, no ale cóż, pozycja zobowiązuje...

unled2x.png

Opublikowano

Tak, zaczniemy od nowa na Twoje życzenie, i będziemy zaczynali od nowa co tydzień jak coś Ci się nie spodoba lub nie wyjdzie :)

Ale Ty kurwa nie myślisz człowieku.... Daliście ogłoszenie na stronie poczym napisaliście że jak będzie więcej za TAK

to zrobicie reset... a teraz próbujecie się wykręcać jak te dzieci -.-..... masakra!!!!!

A wiem że odpiszesz :)na ten post że nic takiego nie pisałeś.... ale ok

:) Masz coś odemnie dobraskuncztosynusitakz.jpg

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

KeK ja nie wiem co ty za ciota jestes w realu ale dobrze ze Cie nie znam ... To mnie rozwalilo ;d

wciąż przybywa graczy, a update leci jeden za drugim i szkoda, że jesteśmy w top'ce polecanych serverów.
dobra beka z Ciebie na koniec dna. Moze cos na rano napisz to dzien ok beki sie zacznie lubie takie poranki. W sumie myslalem ze retroxx nie ma racij co do was i do serwa myslalem ze on jest dzieckiem ale juz tak nie mysle teraz rozumiem jego decyzje.
1373700515-U207193.jpg
Pasjonat
Opublikowano

Ty na wszystko masz obrazek? :)

Co do reset'u - stwierdziliśmy, że byłoby to nie lojalne i nie uczciwe wobec graczy, a dla kilku osób nie mamy zamiaru tego robić! :)

KeK ja nie wiem co ty za ciota jestes w realu ale dobrze ze Cie nie znam ... To mnie rozwalilo ;d dobra beka z Ciebie na koniec dna. Moze cos na rano napisz to dzien ok beki sie zacznie lubie takie poranki. W sumie myslalem ze retroxx nie ma racij co do was i do serwa myslalem ze on jest dzieckiem ale juz tak nie mysle teraz rozumiem jego decyzje.

Hehe, prosze Cie...

Może objaśnisz nam z czego ta beka? Jeśli nie wierzysz wejdź na Error Soft kretynie i zobacz sam...

unled2x.png

Opublikowano

Ty na wszystko masz obrazek? :)

Co do reset'u - stwierdziliśmy, że byłoby to nie lojalne i nie uczciwe wobec graczy, a dla kilku osób nie mamy zamiaru tego robić! :)

hehehe i wszystko jasne.. :) nie chcieliście ale głosowanie zrobiliscie a po co ? by ludzi zdenerwować... ? -.-

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

no beka kek jak nie wyczułes ironii w moim poście

a zamiast dedyka to polecam ci kupić sobie słownik, może przy kolejnym serverze ktoś wziąłby cię na poważnie :D

supremeLogo1.gif

Opublikowano
Co do reset'u - stwierdziliśmy, że byłoby to nie lojalne i nie uczciwe wobec graczy, a dla kilku osób nie mamy zamiaru tego robić!

Interesuje mnie tylko po co było głosowanie ?

Co do reset'u - stwierdziliśmy, że byłoby to nie lojalne i nie uczciwe wobec graczy, a dla kilku osób nie mamy zamiaru tego robić!

Poczytaj na google moze cos bedzie

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...