Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak myslalem ze nie bedzie resetu .... to po co w ogole bylo glosowanie ? Trudno nie ma resetu nie ma sensu gry na serwie .... moge tylko powiedziec ze jestescie chujowa ekipa gm'ow. dziekuje dobranoc.

1373700515-U207193.jpg
Pasjonat
Opublikowano

Tak myslalem ze nie bedzie resetu .... to po co w ogole bylo glosowanie ? Trudno nie ma resetu nie ma sensu gry na serwie .... moge tylko powiedziec ze jestescie chujowa ekipa gm'ow. dziekuje dobranoc.

Pawlak - nie masz nic na servie więc najchętniej chciałbyś restart - rozumiem twój żal i płacz, ale nie musisz od razu po wszystkich cisnąć. Pomyśl i zastanów się chwile, a dojdziesz do wniosku, że to Ty jesteś chu*** i chcesz robić wszystko tak, aby tylko tobie było dobrze. Ciekawe jakim Ty byłbyś GM'em... :)

unled2x.png

Opublikowano

On nie byłby GM'em bo kto by chciał takiego typa jak on.Ja też biorę się za pobieranie zobaczymy co będzie z tego serwa:>.

Opublikowano

5 osob w ht przelecialm po spotach i jeszcze 5 zobaczylem moze 6 , spalilem juz all itemy w tym spear +11 klate +10 i 2h + 12 ... BB

pa

/spam

Opublikowano

@up

sorry że piszę ale musze to napisać.... Pawlak co do czego ma racje.Ponieważ jak byście zrobili Reset serwera zyskalibyście dużo graczy przecież kto tam ma set Sun...? Bo wydaje mi się że nikt nie ma.... Zrobicie Reset serwera dacie itemki na start takie np :

= Devil Sprit B grade 7 dni

= 300k sp , 15m golda

= HP , NP xLarge 1k na start.

= Grab Peta 28 dni ( 5 stron page )

= Avatar na start jakiś taki standardowy :)

= Zmieńcie Questy broni na Degree "z Seal of Star na Seal of Sun " najlepiej do 9Degree :)

= Radziłbym też usunąć tego Roc seta z NPc.... Bo i tak nikt nie uzbiera na niego całej sumy kasy :)

= Zróbcie te Questy co pisaliście :) ale bez Roc Seta....

= Follow Peta dajcie jako atrakcje na start :) a na 10001% Ludzie będą zadowoleni :)

= oczywiście silki oddajcie osobą co kupiły :)

= Osobiście jestem za tym abyście usuneli Też skille z Chin te ostatnie bo one są dojebane... :) i tak nikt ich nie uzywa.. :)

= zróbcie nowe potwory na w Takla :) z moobami Elite , Super Elite :)

Piszę to za graczy... :)i żeby nie było że kogoś obrażam :) czy coś chce zepuć :D jak zriobicie to co piszę to nie pożałujecie a jak nie zrobicie..

niestety ale nie zyskacie graczy... i tak szczeże pisze teraz do tych co będą mnie krytykować wyzywać itd a napewno będą ^^ a Więc... :)

mamwyjebanenawasplfffff.jpg :)

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

= 300k sp , 15m golda

To już jest cały czas

= Radziłbym też usunąć tego Roc seta z NPc.... Bo i tak nikt nie uzbiera na niego całej sumy kasy

:)

Tu się mylisz...

= Osobiście jestem za tym abyście usuneli Też skille z Chin te ostatnie bo one są dojebane...

:) i tak nikt ich nie uzywa..

Skoro nikt ich nie używa, to po co usuwać, raczej nikomu nie przeszkadzają, a w PT są przydatne.

= zróbcie nowe potwory na w Takla z moobami Elite , Super Elite

W takla obok mobów 80lv... ?

jak zriobicie to co piszę to nie pożałujecie a jak nie zrobicie..

niestety ale nie zyskacie graczy...

Tu też się mylisz..., zyskujemy graczy niedawno jeszcze było 30 online a teraz jest po 60 i cały czas rośnie :)

NIE będziemy robić co 1mc, ale aby rozwiązać problem z som'ami wprowadzimy nowe itemy(opisane wyżej).

@@down: możliwe że jutro po FW :)

Opublikowano

No zgadzam się gram tu od paru dni i na prawdę pustawo jest na tym serwerze fajnie by było jak by się rozkręcił i coś by się zaczęło dziać.W sumie jak nie robicie resa to po co dawaliście głosowanie czy go zrobić z deka nie halo :).

A kiedy ten update ?

Opublikowano

= 300k sp , 15m golda

To już jest cały czas

= Radziłbym też usunąć tego Roc seta z NPc.... Bo i tak nikt nie uzbiera na niego całej sumy kasy

Tu się mylisz...

= Osobiście jestem za tym abyście usuneli Też skille z Chin te ostatnie bo one są dojebane...

:) i tak nikt ich nie uzywa..

Skoro nikt ich nie używa, to po co usuwać, raczej nikomu nie przeszkadzają, a w PT są przydatne.

= zróbcie nowe potwory na w Takla z moobami Elite , Super Elite

W takla obok mobów 80lv... ?

jak zriobicie to co piszę to nie pożałujecie a jak nie zrobicie..

niestety ale nie zyskacie graczy...

Tu też się mylisz..., zyskujemy graczy niedawno jeszcze było 30 online a teraz jest po 60 i cały czas rośnie :)

NIE będziemy robić co 1mc, ale aby rozwiązać problem z som'ami wprowadzimy nowe itemy(opisane wyżej).

@UP

szanowny DejaVu :) To wam zależy na graczach... :)

Ja tylko dałem pomysł jak to rozwiązać :) a jak wy się do tego zastosujecie to już nie mój problem :)

szczeże to wasz serwer nie różni się niczym innym jak inne serwery... zróbcie coś od siebie...

Usuńcie potwory w Takla wpizdu all.... a dodajcie coś nowego jakieś inne lepsze mooby.. :) np foxy , z tego jak pamiętam to tylko na Temple Foxy były :)

w Rock Moutain dodajcie nowe Unikaty :) poszeście horyzonty gry.. a nie tylko bić te same potwory :)....

w Samarkand na moobach " Sosung jak się nie myle tam nikt nie chodzi :) to tam można coś dać :) fajnego co urozmaici gre nam i wam

Fajne nagrody za CTFa :) "Nie myl tego z Eventami unique :) "

co do itemkow na start

Okej gold jest, devil jest , 300k sp jest . ale dodajcie np Follow peta jako Atrakcja dla nas . i dla ludzi z poza polski liczy się opinia graczy

a nie wasza opinia :) to wy powinniście się ustosunkować do naszej sugesti

Co do Graczy że przychodzą ale to mało przychodzi... Zrobicie to co pisze chociaż jest to mało prawdopodobne ale jak zrobicie to zrobi się z 60+ zrobi się 150++ :) Zanim coś napiszesz/cie zastanów się i pogadaj z team

Myśle że teraz Ci co czytają napewno są za tym aby coś takiego zrobić. Avatar dodajcie standardowy nie z IM tylko ten co kiedyś ci pokazywałem :D a napewno będzie dobrze... no cóż to chyba na tyle Więc z mojej strony wszystko a co do głosowania pisaliście że jak będą all za Tak to zrobicie z tego co widzę wykręcacie się ale w to już nie wnikam

BTW : Nikt dla nikogo nie chce być wrogiem pisze to z dobrej chęci i z dobrego dnia ^^

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

@UP

szanowny DejaVu :) To wam zależy na graczach... :)

Ja tylko dałem pomysł jak to rozwiązać :) a jak wy się do tego zastosujecie to już nie mój problem :)

szczeże to wasz serwer nie różni się niczym innym jak inne serwery... zróbcie coś od siebie...

Usuńcie potwory w Takla wpizdu all.... a dodajcie coś nowego jakieś inne lepsze mooby.. :) np foxy , z tego jak pamiętam to tylko na Temple Foxy były :)

w Rock Moutain dodajcie nowe Unikaty :) poszeście horyzonty gry.. a nie tylko bić te same potwory :)....

w Samarkand na moobach " Sosung jak się nie myle tam nikt nie chodzi :) to tam można coś dać :) fajnego co urozmaici gre nam i wam

Fajne nagrody za CTFa :) "Nie myl tego z Eventami unique :) "

co do itemkow na start

Okej gold jest, devil jest , 300k sp jest . ale dodajcie np Follow peta jako Atrakcja dla nas . i dla ludzi z poza polski liczy się opinia graczy

a nie wasza opinia :) to wy powinniście się ustosunkować do naszej sugesti

Co do Graczy że przychodzą ale to mało przychodzi... Zrobicie to co pisze chociaż jest to mało prawdopodobne ale jak zrobicie to zrobi się z 60+ zrobi się 150++ :) Zanim coś napiszesz/cie zastanów się i pogadaj z team

Myśle że teraz Ci co czytają napewno są za tym aby coś takiego zrobić.

A ty jesteś tym graczem? , bo ile mi wiadomo to ty masz "wyjebane" na ten serwer.

To co opisałes z tymi mobami, to w alexandrii są dodane moby 94-100.

Chyba lepiej dodać Itemy d11(wtedy bedzie sie bardziej wyróżniał) niż robić reset co mc( tym tez może sie wyróżnić, ale graczy raczej przez to nie przybędzie)

Opublikowano

A ty jesteś tym graczem? , bo ile mi wiadomo to ty masz "wyjebane" na ten serwer.

To co opisałes z tymi mobami, to w alexandrii są dodane moby 94-100.

Chyba lepiej dodać Itemy d11(wtedy bedzie sie bardziej wyróżniał) niż robić reset co mc( tym tez może sie wyróżnić, ale graczy raczej przez to nie przybędzie)

@UP

ale Ty nie zrozumiałeś mnie :) BTW : gram na Crystal pod innym nickiem ;).

i właśnie widać wasze zaangażowanie do serwera . Daje Ci pomysł na tacy jak chuj szczelił :) a ty masz wyjebane ok ok :) to już nie daje nic. :-)

Co ci da D11? tylko odejdą gracze... bo to miałbyć Cap 100... a że przerobić bronie z D11 na D10 to nie problem... :) jak dodacie do Crystal shopu te bronie to napewno nie tanio minimum 3b... to powodzenia ;p nie zrozum mnie zle , no ale ok przestane pisać już... bo i tak do ciebie nic nie dojdzie to co pisze... :) załoze się że limit graczy na ten miesiąc nie przekroczy "100" :) zrobiłbyś reset dodałbyś to co pisze a każdy by był zadowolony :-) Naprawcie Taks Managera w FW :) bo kasy coś nie ma :)ja się na dzisiaj żegnam :) Odezwe się jutro :) cya

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Pawlak - nie masz nic na servie więc najchętniej chciałbyś restart - rozumiem twój żal i płacz, ale nie musisz od razu po wszystkich cisnąć. Pomyśl i zastanów się chwile, a dojdziesz do wniosku, że to Ty jesteś chu*** i chcesz robić wszystko tak, aby tylko tobie było dobrze. Ciekawe jakim Ty byłbyś GM'em... :)

Jestes normalny ... Ja nie mam nic ? i niby placze ? wcale nie ! tylko mowie wam ze jak nie zrobicie reseta to nikt nie dojdzie. Wiec powodzenia wam zycze serwie był dobry ale do czasu teraz z dobrego serwa dolonczyl na liste syfu.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@@2x up: Hah żałosny jesteś, kolejne plotki próbujesz wciskać...

@up Pawlak może lepiej zrobić tak jak ty radzisz, zamknąć serwer, otworzyć drugi, a pózniej wszyscy bedą pisać ze wzieli kasę i uciekli, i tak w kółko. Zastanów sie zanim coś napiszesz...

Opublikowano
@up Pawlak może lepiej zrobić tak jak ty radzisz, zamknąć serwer, otworzyć drugi, a pózniej wszyscy bedą pisać ze wzieli kasę i uciekli, i tak w kółko. Zastanów sie zanim coś napiszesz...

haha a masz lepszy pomysł ? chyba nie ? a tak bede nowe osoby i nowy serw :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

zbiorą kasę i zwiną dupę na malediwy

NIE WRACAM, niczego fajnego tu nie ma

Kolego na Malediwy to raczej nie !! Co najwyżej to do Wonchodzka << Czy jak tam się ta miejscowość nazywa !!!

A tak dla was all posty UP to spam i flame ! Dajcie im spokój i tak już nie maja graczy !! xD

@Temat

Jaki macie pomysł na przyciągniecie graczy ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

pawlak mi się wydaje że dobrze wiesz że nie masz racji ale jesteś takim typem jak retrox i nie odpuścisz :P

@up

Kutasie masz coś do retroxa ? znasz go ? cwelu.... popatrz na siebie....

// obraza

Konto oddane !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...