Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odradzam tutaj grać :) Fajnie rozjebałem serwer.... bla bla :D^^ Panowie GMowie nie przedłuża Dedyka bo serwer ma złą opinie na mpc... hahaha :)

ODRADZAM TUTAJ GRAĆ BO PRĘDZEJ CZY PÓZNIEJ SERWER UPADNIE I TAK JUŻ UPADŁ :).

i możecie mnie krytykować :D

haha ciekawe kurwa przez kogo :D

btw ja bym się nie kierował tym co retrox mówi bo jak wszyscy wiemy to jest ostatnia osoba której ktokolwiek by słuchał :D

Wspomniesz moje słowa :).

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

haha ciekawe kurwa przez kogo :D

btw ja bym się nie kierował tym co retrox mówi bo jak wszyscy wiemy to jest ostatnia osoba której ktokolwiek by słuchał :D

Opublikowano

Dopiero teraz mogłem odpisać, upewniłeś mnie w tym żeby nie grać na tym servie ;)

Kłamstwo, kłamstwo blablabla, tak prawdziwe jak to że dramol nie jest już u was GMem.

Terrorysta to Ty, oczywiście będziesz zaprzeczał prosił o dowody, których nie mam bo po co mi one,

Wiem swoje i inni też sie dowiedzą jak pewnego dnia ten cały necro czy terrorysta będzie najlepszy na servie.

Robisz to co było na Temple ale zapieraj się że nie.

Powodzenia ;)

Fejka nikt nie słucha ofc...

Dodając swoje ostanie dwa grosze napiszę "A NIE MÓWIŁEM?"

to było pewne prędzej czy później

@topic bo tym burdlu serva nie polecam ;)

Pozdro

Fakeskurwieljebany. <3

Opublikowano

niezły syf tu macie na servie, widzę ^^ tak to jest jak się niepewne osoby na gm'a bierze ;)

Polecam myth online. Po 29 kwietnia koniec beta ^^

Opublikowano

Widzę tu też muszę się rozpisać !! To zaczynamy

1. Jak ktoś obwinia RetroXXXa o upadek serwera niech przeczyta stary temat TEMPLE który istnieje w koszu a później zacznie pisać xD

2. RetroXXX więcej zrobił żeby ten serwer powstał a nie jeżeli go zniszczył.

3. GMs na tym serwie to bana dzieciaków która myśli, że jak już ma serwer to może sama na nim gracz bo inaczej nie potrafi wykoxować swojej postaci xD

4. Na samym początku pisałem, że ten serwer to porażka...

5. Jest 1 plus (+) tego serwera " Ja na nim nie grałem i nie straciłem czasu "

6. Polacy robią tylko shit polecam jakieś zagraniczne serwery ( Miłej Zabawy )

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

1. Jak ktoś obwinia RetroXXXa o upadek serwera niech przeczyta stary temat TEMPLE który istnieje w koszu a później zacznie pisać xD

3. GMs na tym serwie to bana dzieciaków która myśli, że jak już ma serwer to może sama na nim gracz bo inaczej nie potrafi wykoxować swojej postaci xD

@UP

No wreście ktoś napisał zajebisty post :D dziękuje i odradzam tutaj grać moje zdanie i kończe właśnie na tym :)

aha dodam jeszcze że Ci co myślą że jak byłem GM to itemki dawałem tak ? ale dowodów nie macie więc pisaniem i tak nic nie zdziałacie :D pokażcie dowody :) choć jeden jak [GM]RetroX , [GM[Gx , [GM]Killer dawał itemki albo itemki z IM :)

Teraz do @GMów Team TempleSilkroad ^^

Nawet jak przedłużycie dedyka to nic wam to nie da;] ponieważ nikt z polaków z mpc nie dojdzie :) Tak jak i z zagranicy :)

Bo jak mnie na Hamachi pięknie jechaliście to fajnie i wy dzieci nie jesteście... bla bla bla :D Ja już powiedziałem swoją opinie i mam szczeże prawdę mówiąc "Wyjebane na ten serwer" i " Wyjebane na ten Team GMów" :) Wczoraj ci co pisali na Globalach mieli racje że "GMowie To chuje Bo banują za byle gówno..." hehe Simon popłakałeś się ?^^

Powodzenia dla tych co grają jeszcze na tym serwerze :) Dziękuję :)

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Yhy, i myślisz że 2x byśmy robili to samo ??, teraz już miało być all ogarnięte wywalony został owni który przyczynił się również do upadku temple, RetroX miał nam pomóc przy nowym serwie, wszystko było ustalone że nie dodajemy sobie żadnych itemów ani nic, by uniknąć tego co było poprzednio, jednak chyba jedna osoba nie zrozumiała...., mówisz "

3. GMs na tym serwie to bana dzieciaków która myśli, że jak już ma serwer to może sama na nim gracz bo inaczej nie potrafi wykoxować swojej postaci

xD", a jak byś grał to byś widział jaki GM pytał ciągle o PVP. Ale już nie będe w to wnikał.

i tak po 1mc już nie będzie większości premek, pozatym niedługo dodamy 10% premke, a tamtą będzie można kupić w NPC za diamond

"

1. Jak ktoś obwinia RetroXXXa o upadek serwera niech przeczyta stary temat TEMPLE który istnieje w koszu a później zacznie pisać

xD"

Najpierw sam poczytaj, a później pisz....

Opublikowano

Yhy, i myślisz że 2x byśmy robili to samo ??, teraz już miało być all ogarnięte wywalony został owni który przyczynił się również do upadku temple, RetroX miał nam pomóc przy nowym serwie, wszystko było ustalone że nie dodajemy sobie żadnych itemów ani nic, by uniknąć tego co było poprzednio, jednak chyba jedna osoba nie zrozumiała...., mówisz "

3. GMs na tym serwie to bana dzieciaków która myśli, że jak już ma serwer to może sama na nim gracz bo inaczej nie potrafi wykoxować swojej postaci

xD", a jak byś grał to byś widział jaki GM pytał ciągle o PVP. Ale już nie będe w to wnikał.

i tak po 1mc już nie będzie większości premek, pozatym niedługo dodamy 10% premke, a tamtą będzie można kupić w NPC za diamond

"

1. Jak ktoś obwinia RetroXXXa o upadek serwera niech przeczyta stary temat TEMPLE który istnieje w koszu a później zacznie pisać

xD"

Najpierw sam poczytaj, a później pisz....

Dexiu taka prawda jest : oWni nie dał mi hasła :> Latwo było wkręcić was... :) Tylko Simon mi dał :> niech sobie przeypomni :) bo widzę że za dobrej pamięci on nie ma :> a że dał i zapomniał to juz nie moja wina :D:D:D

Osoby co zostały wczoraj zbanowane bo prade pisały... ? i szczeże mówiąc... Dobrze że tak napisały :) Tylko W ymacie teraz przejebane nie ja :) Bo nikt nie dojdzie na ten serwer :)

@Down... Brawo,.,, heh czytaj ze zrozumieniem :)

potem pisz ;] bo coś Ci to nie wychodzi :> Ja już skończyłem pisać :) i pisz dalej :P jak Ci każe Simonek pisać To pisz :) bo sam nie napisze :D? boi się ? ^^

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Heh Retrox a słyszałem że jesteś takim wielkim hackerem xD Nawet chciałeś wkraść mi się na kompa i usunąć windowsa ;) A Tak jak już wcześniej mówiłem jesteś tylko jedną wielką pipeczką której ktoś zaufał i dał hasło ( chociaż to też trzeba być debilem) a ty zrobiłeś z siebie wielkiego mistrza rozdupczania serwerów ;d Gratulacje ... to nawet idiota by to zrobił ! Jeszcze raz gz dla ciebie !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Heh Retrox a słyszałem że jesteś takim wielkim hackerem xD Nawet chciałeś wkraść mi się na kompa i usunąć windowsa ;) A Tak jak już wcześniej mówiłem jesteś tylko jedną wielką pipeczką której ktoś zaufał i dał hasło ( chociaż to też trzeba być debilem) a ty zrobiłeś z siebie wielkiego mistrza rozdupczania serwerów ;d Gratulacje ... to nawet idiota by to zrobił ! Jeszcze raz gz dla ciebie !

Nie wiesz o co chodzi to się nie wpierdalaj :) Proszę cie... :) idz na Crystal a padnie ono przed 27 maja :).

BTW Pipeczka to chyba ciebie tak na podwórku wołają xD^^ papa ;D

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Retoxxx pipeczko kiedy jebiemy w Operation flash point xD

??

@down

To pisz do mnie na nowy numer gg 42651805 :>

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Retoxxx pipeczko kiedy jebiemy w Operation flash point xD

??

dzisiaj :D

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Boze, co za idiota, jak czytam posty tego retroxa to mi sie słabo robi. Mam dla ciebie bojowe zadanie..idioto.

Zadaj sobie zajebiscie ważne pytanie: Dlaczego zniszczyles server?

Jezeli nie masz rozsadnego wytlumaczenia, dlaczego to zrobiles, nie powinienes nawet tutaj pisac. To ty jestes ten zły, zniszczyles czyjas prace, czyjes pieniadze, od tak, bo ci sie nudzi. Sorry, ale ja ci juz wroze przyszlosc glupiego cwaniaka, ktory sie przejedzie kilkakrotnie na tym co robi ( nie mowie o grze ). Troche pokory, zapamietaj powiedzenie : Pokorne ciele dwie matki ssie.

Pomysl co zrobiles i dlaczego to zrobiles, jezeli podejdziesz do sprawy nie okiem "tego lepszego", a okiem tego równego, zrozumiesz. Strzała.

Opublikowano

Boze, co za idiota, jak czytam posty tego retroxa to mi sie słabo robi. Mam dla ciebie bojowe zadanie..idioto.

Jezeli nie masz rozsadnego wytlumaczenia, dlaczego to zrobiles, nie powinienes nawet tutaj pisac. To ty jestes ten zły, zniszczyles czyjas prace, czyjes pieniadze, od tak, bo ci sie nudzi. Sorry, ale ja ci juz wroze przyszlosc glupiego cwaniaka, ktory sie przejedzie kilkakrotnie na tym co robi ( nie mowie o grze ). Troche pokory, zapamietaj powiedzenie : Pokorne ciele dwie matki ssie.

Pomysl co zrobiles i dlaczego to zrobiles, jezeli podejdziesz do sprawy nie okiem "tego lepszego", a okiem tego równego, zrozumiesz. Strzała.

@UP

tak do końca nie ja zniszczylem... :) i mam wyjebane co do mnie piszesz ;]

Oni włożyli pieniądze? ok ale chyba nie swoje..... Tylko ludzi co okradli na TempleSilkroad :> :)

a przyszłość to mi nie przepowiadaj.... bo ja Tobie nie przepowiadam :) Tyle na ten Temacik :P Skończyłem w ogóle

pisać na tym MPCFORUM... Bo widzę że same niedowiarki.... wierzcie prosze was Team Crystal czytaj "TempleSilkroad" a na zime to w trapkach bedziesz chodził :D....

ID do Ham : CrystalSROGM

PW do Ham : 12345 :) jak ktoś chce to niech sobie pogada z GMmami :)

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

A kto tu jest winny? :> Nie retrox a myszka i inni gm'owie.

Gdy sie dowiedzieliśmy [tj. gildia thelegends] że GM Killer = RetroX po wielkim odejściu retroxa, spytałem myszke czemu tak, odpowiedź : "bo tak wyszło". Oni sami dali mu gm'a, bo sie bali że powie że to temple? Czy coś...

Najpierw mu go zabrali, potem oddali, więc czego oni kurna chcą?

Mnie tam sie podobało na servie bo dzięki wymianie z kolegą rumunem zyskałem 3kkk na esro :> a on teraz sobie pewnie w brode pluje.

Opublikowano

Ludzi ale wy jesteście tępi od razu nasuwa się myśl czemu cała ekpia Temple ma nowe nicki !! Według mnie RetroXXX zmądrzał i wie w jakim syfie pracował !

Ale ty jesteś tępy nie dziwie się czemu napisał taki ostatni post !! Wy nic nie rozumiecie

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Zrobił syf raz [po czym usuneli postacie] i znowu mu dali GM'a...

Więc widać kto tu jest bardziej popieprzony, retrox czy oni że dali mu znowu GM'a bo sie bali że wszystko powie.

I dobrze że rozwala sie ten syf, jeden polaczkowaty server mniej.

Opublikowano

@up Retroxx zmądrzał haha ... jestes zajebisty wlasnie chodzi o to ze retroxx zrobil caly syf na serwie

to w Pupe jupikajej ty brutalu ;p boski ah lecz wcale sie retroxowi nie dziwie jak sie z nim bawili na jego miejscu zrobilbym tak samo ;p

/// w prawdzie nie gralem na owym servie lecz wiem co i jak :D z tsa

Opublikowano

działa jeszcze server?

@UP

działa :) Ale radze nie grać Tam :)

Zapraszam tych co tutaj jeszcze grają albo mają zamiar zagrać na | Myth Online | :)

Mythonline.eu :)

sro2012122323453851.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...