Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja Zapraszam Do najlepszej Gulid na Serwie TheLegends :) dużo aktywnych ludzi miło się gra da się pogadać pomogą itp itd <3

@Down

Ja ?

Jak coś: Avenilo

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam Szanownych Graczy.

OGŁASZAM ŻE ODSZEDŁEM Z TEAM-U CRYSTAL SRO.

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Witam,

Niestety wszystkie postacie zostały usunięte z powodu pewnych bugów.

Dlatego przez 3 dni: exp/sp będzie podniesiony do x100, na start Grab Pet 28dni i 500k sp

Zapraszam ;)

Opublikowano

Witam Szanownych Graczy.

OGŁASZAM ŻE ODSZEDŁEM Z TEAM-U CRYSTAL SRO.

Big Gz dla ciebie :) Wreszcie pomyślałeś ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

mam dla was dobrą wiadomość już niebawem można będzie kupić silki za darmo!

otóż na mmomat.com została wprowadzona metoda - sponsorpay (jest ona wykorzystywana w wielu grach przeglądarkowych)

polega ona na tym że ktoś wypełnia jakąś ofertę i za to otrzymuje xEC za które może kupić silki oraz sp (jesli chodzi o nasz serwer)

oferta jest teraz testowana i niebawem zostanie podłączona pod stronę!

tymczasem silki oraz sp można kupić właśnie na stronie mmomat.com - tut jak kupić link...

myszkasygn.gif

crystalteam.jpg

crystalplayer.jpg

Opublikowano

@UP

"kupić silki za darmo"

Zdanie przeczy samo sobie:D

Ale dobrze że coś się dzieje:)

kupić bo jednak wydajesz EC a za darmo bo nie płacisz za te EC :-)

myszkasygn.gif

crystalteam.jpg

crystalplayer.jpg

Opublikowano

@up Też nie :D w pełni poprawnie i zrozumiale było by: Zdobyć za darmo EC a następnie zakupić przy ich użyciu silki! Myszka wyraził się skrótem myślowym i moim zdaniem jak najbardziej poprawnym. Ja osobiście w pełni zrozumiałem jaki przekaz niesie jego kontekst potoczny.

Opublikowano

Update 15.4.2012

-dodana alexandria z nowymi mobami i uniqe (94-100), 2 ostatnie teleporty z HT możliwe od 90lb

- exp rate podniesiony do x70 i pt x80

Zapraszam :)

Opublikowano

Darmowe silki są już dostępne, możecie zbierać swoje "EC" na mmomat.com, za pomocą Sponsorpay, poprzez wypełnianie ankiet, reklam itp, który znajduje się w dziale "Dodaj Kredyty". Pozdrawiam!

Opublikowano

Z firmy która dostarcza ten system wynagrodzeń korzystają: EA Games, Frogster, Gameforge, NHN, BigPoint, Ubisoft, King.com, IMVU, PlaySpan, PerfectWorld, Aeria Games i wiele innych. Ankiety są aktualne i jak byś spożytkował swoją energie na przeczytanie zakładek i opisów w Sponsorpay a nie na pisanie mało wartościowych postów to wiedział byś, że dostępne są oferty wynagradzania za: robienie zakupów, darmowe rejestracje, płatne rejestracje, darmowe ankiety, darmowe konkursy, konkursy wymagające płatnej subskrypcji oraz kilka innych zadań darmowych oraz wymagających opłaty. Jednak system ma wszystkie oferty skatalogowane, posegregowane i dobrze opisane. Wystarczy kliknąć w zakładkę "Za darmo" by wyświetliły się tobie tylko oferty darmowego zdobywania kredytów mało tego przy każdej ofercie nie wymagającej uiszczenia nawet najmniejszej opłaty wyświetla się banerek BEZPŁATNE. A wracając jeszcze do ankiet to jest wyraźnie napisane, że firma zlecająca ankietę chce ją przeprowadzić na konkretnej grupie osób (Wiek i kraj). Więc jeżeli otrzymałeś komunikat z informacją, że nie możesz być przebadany to znaczy tylko i wyłącznie to, że nie zaliczasz się do grupy do której została ta ankieta skierowana. Nie rozumiem oburzenia z twojej strony co do podania numeru telefonu. Chyba jeżeli ktoś ci płaci od 40gr do 2zł za wypełnienie kilku linijek tekstu głównie za wpisanie swojego imienia i nazwiska oraz potwierdzeniu maila ma prawo zweryfikować czy nie podałeś fałszywych danych. Ja uważam sponsorpay za świetną opcje do zdobycia kredytów bez kupowania ich za własne pieniądze! A tobie jak się nie podoba zawsze możesz wyjąć portfel i zapłacić lub dalej narzekać na wszystko i wszystkich tylko nie na siebie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...