Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DrDexter, dnia 05 Sty 2014 - 16:38, napisał:snapback.png

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobny do starego Extreme s2
Dodatkowe Info: Chciałbym max 127 takie staty jak extreme s2 ten pierwszy i mało nowych dodatków 6/7 na klasy odp i silny moze byc lvl troche wiekszy ale 150 to jest max
Nagroda za pomoc:Lajk

Dreikon / Invoria.

Teraz taki jak Extreme nie spotkałem.

Dreikon dużo dupereli jest invoria lvl za duży ja chce żeby mały lvl był i w miare łatwy
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Easy dużo ludu , miła atmosfera stabilny oraz jakiś Świeży nie chce starych i jeszcze jarych !!!
Dodatkowe Info: Handel sztabkami/yangami nie żadnymi perełkami , w miare łatwy exsp dużo nowości jakieś ciekawe dungeony
Nagroda: Lajk i 5

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Easy dużo ludu , miła atmosfera  stabilny oraz jakiś Świeży nie chce starych i jeszcze jarych !!!

Dodatkowe Info:  Handel sztabkami/yangami nie żadnymi perełkami , w miare łatwy exsp dużo nowości jakieś ciekawe dungeony

Nagroda: Lajk i 5

Dreikon

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 10 ku do G brak 6/7 i to chyba wszystko
Dodatkowe Info: Server Hard/Medium
Nagroda za pomoc: LAJK! :D

Opublikowano

Niewiem gdzie grać! POMOCY!

Zależy mi najbardziej na : Typowy easy . Przyjemna gra. bez 6/7 na klasy . do expa może byc . z 800-1000 osób.

Dodatkowe info : Max 250lv , nie skomplikowane ulepszanie . I najlepiej dużo broni i zbroi ;p.

Grałem na : Imetin , Xenox , diamond , promt2

Opublikowano

Witam , poszukuję serwer podobny do starego Candylongju , jaki był candy longju : max lv chyba 150 , każde królestwo miało swoje 2 m1 tylko że trochę inne np. jinno miało 2 m1 na red las i tam był specjalny npc w którym były wszystkie rodzaje rybek , kupowało się ryby i się otwierały a z nich małże i perły z tego i się sellało a perły były potrzebne na eq do 127lv , przy każdym ulepszeniu mogło spalić , a metali nie było ,było można je tylko zrobić u kowala lub kupić od innych graczy podobnie z tym do czyszczenia KD było to można dostać od graczy albo w is , ale przeważnie się tego nie kupowało bo każe ulepszenie broni te spalone kd znikały kasa , exp i drop był najprawdopodobniej MEDIUM , pochodzenie serwera może być obojętne :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! pomocy!

Szukam serwera który byłby odzwierciedleniem typowego serwera medium.

Żależy mi najbardziej na: tym by znaleźć serwer podobny do serwerów takich jak teoden, kingworld, metin2-belenus, czy też draconis.

Max lvl ma być w przedziale 120-150 i z 3-5 setami broni oraz zbroi. (6/7 bon może się znajdować na serwerze ale najlepiej jakby był on tylko do expa lub pvp z max wartościami 5/10 jeśli mówimy o wartościach na klasy )

Dodatkowe info:Fajnie gdyby na serwerze nie było zbyt wielu takich bajerów jak kostiumy, mounty, pety różne systemy run, czy system energii.

Nagroda za pomoc : lajki

PS: grałem na serwerach takich jak: dreikon, invoria, linares, laneris, ravia, concordia, nervil, helium, almeria, ascarial, edoria, eternity, ( to są serwery na których ostatnio grałem i one nie przypadły mi do gustu więc proszę mi ich nie polecać)

Opublikowano

Witam szukam serwera easy/medium bez 6/7 bona, z całkiem spora ilością ludzi ;)

Dreikon

Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości ludzi i miłej atmosferze .

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Na stabilnym serwerze medium /easy który wystartuje lub niedawno wystartował lub już jest xD

Nagroda za pomoc: Lajk.

też Dreikon - duża ilość ludzi ( wg licznika ) i server się rozwija, ale co do atmosfery ja mam swoje zdanie.. ale może Tobie przypadnie do gustu.

Opublikowano

Szukam serwera który byłby odzwierciedleniem serwera Balantia

Żależy mi najbardziej na: Skille z m1 do g1 ( 10-25 ku) g1 do P ( 10 kamyków, możliwość wbicia 1 kamieniem skilla na P ) Max lvl 99/105 ew. 110, eqwipunek najlepiej standardowe epiki tj. bojowy ---> tryton, stal---> niebiańska stal. Drop rad, egzo oraz ku z metinów, bronie 30 lvl z bestów, najlepiej, żeby były szkaty serwerowe, ale nie muszą być. Serwer na którym gra od 300 do 2k graczy. Koń robienie medalami, najlepiej bez misji ewentualnie z jakimś odstępem czasowym czytania.

Dodatkowe info: Serwer stabilny, z małą ilością bugów!

Nagroda za pomoc : lajk

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy Privie , Skille na P . Podobny Serwer do LinaresMT2 ;)

Dodatkowe Info:Żeby Działał BS na Nim , Nie musi być ale może ;)

Nagroda za pomoc:Lajk Lub Minus jak kto Woli ;)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na:Easy Privie , Skille na P . Podobny Serwer do LinaresMT2 ;) Dodatkowe Info:Żeby Działał BS na Nim , Nie musi być ale może ;) Nagroda za pomoc:Lajk Lub Minus jak kto Woli ;)

Laneris, promt2

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard

Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby serwer był nowy, oraz grało 700+ ludzi
Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Szukam serwera na ktorym gra ponad 2000ludzi! :) Oprocz Virtuala..

Chodzi ci o serwer easy czy jak? Zobacz pandoręmt2

Opublikowano

Szukam serwera który byłby odzwierciedleniem serwera Balantia

Żależy mi najbardziej na: Skille z m1 do g1 ( 10-25 ku) g1 do P ( 10 kamyków, możliwość wbicia 1 kamieniem skilla na P ) Max lvl 99/105 ew. 110, eqwipunek najlepiej standardowe epiki tj. bojowy ---> tryton, stal---> niebiańska stal. Drop rad, egzo oraz ku z metinów, bronie 30 lvl z bestów, najlepiej, żeby były szkaty serwerowe, ale nie muszą być. Serwer na którym gra od 300 do 2k graczy. Koń robienie medalami, najlepiej bez misji ewentualnie z jakimś odstępem czasowym czytania.

Dodatkowe info: Serwer stabilny, z małą ilością bugów!

Nagroda za pomoc : lajk

restia.eu
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard

Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby serwer był nowy, oraz grało 700+ ludzi

Helium

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Niewiem gdzie grać! POMOCY!Zależy mi najbardziej na : Typowy easy . Przyjemna gra. bez 6/7 na klasy . do expa może byc . z 800-1000 osób. Dodatkowe info : Max 250lv , nie skomplikowane ulepszanie . I najlepiej dużo broni i zbroi ;p. Grałem na : Imetin , Xenox , diamond , promt2

Opublikowano

Niewiem gdzie grać! POMOCY! Zależy mi najbardziej na : Typowy easy . Przyjemna gra. bez 6/7 na klasy . do expa może byc . z 800-1000 osób. Dodatkowe info : Max 250lv , nie skomplikowane ulepszanie . I najlepiej dużo broni i zbroi ;p. Grałem na : Imetin , Xenox , diamond , promt2

MemorialMT2.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, ogarnięta administracja która pomaga graczom, z 500 graczy online w górę, aby był nie za stary max 5 miesięcy od startu !
Dodatkowe Info:Dużo nowych epickich broni, zbroi, biżuterii, nowe mapy i dungeony, nowe systemy itp ... oraz przyjemny exp !
Nagroda za pomoc:Bardzo dużo like ! Mogę nawet dać z 30 ale musi być naprawdę boski i musi się zgadzać z wszystkim co jest napisane na górze !

ddz8gi.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy. Podobny Serwer do LinaresMt2 Jakiś chcę ;) Nie chce Xenoxa , Argentusa , Gondora ,ProMT2 .

Dodatkowe Info:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, ogarnięta administracja która pomaga graczom, z 500 graczy online w górę, aby był nie za stary max 5 miesięcy od startu !

Dodatkowe Info:Dużo nowych epickich broni, zbroi, biżuterii, nowe mapy i dungeony, nowe systemy itp ... oraz przyjemny exp !

Nagroda za pomoc:Bardzo dużo like ! Mogę nawet dać z 30 ale musi być naprawdę boski i musi się zgadzać z wszystkim co jest napisane na górze !

Zobacz sobie MemorialMT2

Bądź polecam LanerisMt2 +500 graczy online.

Zależy mi najbardziej na: Easy. Podobny Serwer do LinaresMt2 Jakiś chcę ;) Nie chce Xenoxa , Argentusa , Gondora ,ProMT2 .

Dodatkowe Info:

LanerisMt2.

+500 osób

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zobacz sobie MemorialMT2

Bądź polecam LanerisMt2 +500 graczy online.

LanerisMt2.

+500 osób

Czytasz ze zrozumieniem ? . nie ma Serwera LanerisMT2 .. LinaresMT2 jest a ja nie chce na nim grać wole jakiś inny podobny ..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Privie bardzo podobnym do PL
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. PRIV
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Angielski / US serwer
Dodatkowe Info: HARD / MEDIUM / EASY bez różnicy, aby grał ponad tysiak
Nagroda za pomoc: lajk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...