Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobnym do tych serwerów jest tiveria, tam jest maks syrek max niebian, ale z tym że 120 lvl maks.

Nie podoba mi sie wlasnie 120 poziom, zmieniona mapa (jakies bzdety lawki, krzaki, lawki dodane), widze chyba ze nie ma juz takich starych oldschoolowych serwerow hard/medium :/

Dzieki za rachube.

Jezeli mozna to prosze o wiecej propozycji, moze byc juz ten zakres hard/medium nowe wierzchowce tez nawet dobrze by bylo gdyby byla Pancerna Panda czy jak ja zwa ;p smieszny gruby zwierzak na ktorym sie fajnie jezdzi xD

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podoba mi sie wlasnie 120 poziom, zmieniona mapa (jakies bzdety lawki, krzaki, lawki dodane), widze chyba ze nie ma juz takich starych oldschoolowych serwerow hard/medium :/

Dzieki za rachube.

Jezeli mozna to prosze o wiecej propozycji, moze byc juz ten zakres hard/medium nowe wierzchowce tez nawet dobrze by bylo gdyby byla Pancerna Panda czy jak ja zwa ;p smieszny gruby zwierzak na ktorym sie fajnie jezdzi xD

Niedługo wychodzi MPCforum, a aktualnie jest NewLongju2

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: dobrej zabawie, serwer EASY,łatwy exp, średni drop ulepszaczy , fajnie wyglądające zbr i bronie
Dodatkowe Info: serwer na którym można się wykoksić nie tylko przez IS
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobrej zabawie, serwer EASY,łatwy exp, średni drop ulepszaczy , fajnie wyglądające zbr i bronie

memorial, dreikon

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serverze gdzie jest dużo ulepszaczy trzeba się nalatać żeby ulepszyć broń np po m1, dużo graczy z 650+ online w dzień
Dodatkowe Info: Dużo nowych map, Jak już mówiłem dużo ulepszaczy, nie ważne czy Easy/Medium/Hard ważne żeby do czegoś dojść trzeba dużo zrobić. Nwm czy polecacie Yitian2 ale coś tam znajomy mówił że kiedyś tylko ISHOP a teraz nie ma pojęcia.
Nagroda za pomoc: Lajk :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać tralal.. itp.

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało ludzi troche, przynajmniej 300-400 osób. Medium. Żeby nie było dużo śmieci (eq do ulepszania itp.).

Dodatkowe info: Mogą być stroje tam również, ale nie muszą. Gdzieś gdzie da sie zarobić na początku.

Nagroda za pomoc: Pluusy

Nikt nie wie? ;x

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nikt nie wie? ;x

Brak dobrych serwerów, szukam juz od dluzszego czasu serwera prawie identycznego jak Ravia i nie moge znalezc, bo tylko jakies syfiaste balmora itp sa.

Opublikowano

Witam, poszukuję servera z minimum 1000+ osób i z dużą ilością wojen, w sumie zależy mi tylko na wojnach żeby były dość często, grałem na PandorzeMT2, nagroda: buziaczek, plusik, piąteczka, wszystko, pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, poszukuję servera z minimum 1000+ osób i z dużą ilością wojen, w sumie zależy mi tylko na wojnach żeby były dość często, grałem na PandorzeMT2, nagroda: buziaczek, plusik, piąteczka, wszystko, pozdrawiam.

Dreikon,Virtual zobacz, może Ci się spodobają.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max level 99! Nie większy! Bez nowych itemów jakiś syfiastych cesarów i nowych wizualnych zmian to co na PL! HUD taki sam jak na PL! Czyli np okno ekwipunku bez zmienionej barwy na niebieski, tylko jak na pl standardowy szaro/brazowy.
Dodatkowe Info: Serwer moze byc easy/medium/hard najlepiej medium-hard! Biolog duzo misji pobocznych tez nie lada ;) by bylo co robic!
Nagroda za pomoc: Like, Seks ! :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max level 99! Nie większy! Bez nowych itemów jakiś syfiastych cesarów i nowych wizualnych zmian to co na PL! HUD taki sam jak na PL! Czyli np okno ekwipunku bez zmienionej barwy na niebieski, tylko jak na pl standardowy szaro/brazowy.

Dodatkowe Info: Serwer moze byc easy/medium/hard najlepiej medium-hard! Biolog duzo misji pobocznych tez nie lada ;) by bylo co robic!

Balmora.pl

@down

Przecież balmora jest taka jaka chcesz. o.O

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Witam szukam serwera gdzie gra miniumum 300 osób . Lv max to 99/127 , coś takiego jak avalonmt2 kiedyś lub Yitian2 kiedyś , bez systemu ulepszeć ew. syrek itp . Mediam/hard , zeby ku były i handlarzy . Nie balmora ravia ani nic , ma być to w miarę nowy serwer . Nagorda - wszystko ! Ma być to klasyczny serwer metin 2 !

Opublikowano

Balmora.pl

@down

Przecież balmora jest taka jaka chcesz. o.O

Balmora.pl ma zmieniony kolor obrazen na jakis zielony, czcionka tez wyciagnieta nie wiem skad wyglada jak z notatnika. Po drugie administracja stanowczo mi mowi - nie, nie mam zamiaru w jakis okolicznosciach kupowac rzeczy z IS by pieniadze szly na taka administracje.

Ravia.eu posiadam maxymalny poziom Lv 99, jestem w Top 10 wygralem Turniej PvP i gra zrobila sie monotonna szukam nowego by bawic sie od nowa.

Opublikowano

Polecam ci VirtualMt2 ;)

beil.png

Opublikowano

Balmora.pl

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Witam szukam serwera gdzie gra miniumum 300 osób . Lv max to 99/127 , coś takiego jak avalonmt2 kiedyś lub Yitian2 kiedyś , bez systemu ulepszeć ew. syrek itp . Mediam/hard , zeby ku były i handlarzy . Nie balmora ravia ani nic , ma być to w miarę nowy serwer . Nagorda - wszystko ! Ma być to klasyczny serwer metin 2 !

newlongju2.pl

Opublikowano

Zobacz Newlongju2 (NL2) może Ci się spodoba, jest tam max 99 lvl.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Zobacz Newlongju2 (NL2) może Ci się spodoba, jest tam max 99 lvl.

Grałem nie podoba mi się, restia.eu tak samo sprobówałem i nawet e-maila nie mozna zmienic. Do tego jakis pointless youtube costume.

Opublikowano

Virtual

Srij9JT.png

Opublikowano

Opublikowano

Memorial, Diamond, Glador

fazb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...