Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: tym żeby działał na tym serwie YangBug,żeby to był polski serwer
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na privie
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: tym żeby działał na tym serwie YangBug,żeby to był polski serwerDodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na privieNagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Xenox

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Kostiumy u handlarzy, lvl na start, EQ u handlarzy (tylko bronie i zbroje te co na PL), możliwość wejścia na mapki które są na PL (nei wszystkie ale te podstawowe tak).
Dodatkowe Info: Nie ważne czy serwer PL, ile ma graczy - liczy się tylko to co napisałem wyżej. Serwer jest mi potrzebny do nagrania tylko paru klipów.
Nagroda za pomoc: Lajki

2nsj.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy, liczba graczy + 300 online.
Dodatkowe Info: Skile odrazu P miła atmosfera i łatwy exp i żeby dropiło dużo yang
Nagroda za pomoc: Laik +5

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun/pvp, darmowa rejestracja, bez Pay To Win (p2w)
Dodatkowe Info: Grałem na 2-4 i każdy pay to win
Nagroda za pomoc: mogę sypnąć yangami na Negrosie lub like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy, liczba graczy + 300 online.

Dodatkowe Info: Skile odrazu P miła atmosfera i łatwy exp i żeby dropiło dużo yang

Nagroda za pomoc: Laik +5

Invoria

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze. ogarniety team bez zadnych blaznow ;p, miasta nie moga siwecic pustkami,
Dodatkowe Info:w miare latwe zdobywanie lv,eq, moze pojawic sie wiecej misji
Nagroda za pomoc:a co tam chceta ;D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze. ogarniety team bez zadnych blaznow ;p, miasta nie moga siwecic pustkami, 

Dodatkowe Info:w miare latwe zdobywanie lv,eq, moze pojawic sie wiecej misji 

Nagroda za pomoc:a co tam chceta ;D

GladoR, daj 5 w profilu lub lajka xD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, w miare duża liczba osób
Dodatkowe Info: Skile odrazu P, wysoki max lvl, stalki i bronie na 75 w sklepach albo w duzej ilosci oraz tanie w sklepach, duży drop yang
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Szukam serwera głownie chodzi żeby była duża liczba osób grających , serwer easy ale znowu nie tak easy że w ciagu dnia nabijam maksymalny level chodzi mi o tak umiarkowany exp , żeby serwer nie był nudny , chce sobie pograć tak z 3/4 miesiące i żeby mi sie nie znudziło co polecacie ? Jak znacie jakis medium fajny czy cos to też napiszcie :)

Opublikowano

Pomocy! Nie wiem gdzie grać!

Zależy Mi najbardziej na by był to serwer Easy bądź Medium (każdy to inaczej nazywa). Lvl max. 99-180.

Aby zmianki były u handlarzy brak 6skila brak 6/7b. Umiejętności wbijają się same po 17pkt. bądź robi się je za pomocą ksiąg, które znajdują się u handlarzy. System ulepszania: żeby nie było dużo syfu nawalonego jak na Xenoxie czy innych 4fun :D.

Opublikowano

Szukam serwera głownie chodzi żeby była duża liczba osób grających , serwer easy ale znowu nie tak easy że w ciagu dnia nabijam maksymalny level chodzi mi o tak umiarkowany exp , żeby serwer nie był nudny , chce sobie pograć tak z 3/4 miesiące i żeby mi sie nie znudziło co polecacie ? Jak znacie jakis medium fajny czy cos to też napiszcie :)

VirtualMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

PvP/Easy/Medium/Hard

Dodatkowe Info:

Sporo graczy w grze i na forum, możliwość zarobku np. dropiąc sztabki, bs, fishbot etc - proszę o podanie jej razem z serwerem, inaczej nie dam like.

Nagroda za pomoc:

Like, a jeśli na serwerze zostanę, to tygodniowy limit!

123

Opublikowano

PvP/Easy/Medium/Hard

Dodatkowe Info:

Sporo graczy w grze i na forum, możliwość zarobku np. dropiąc sztabki, bs, fishbot etc - proszę o podanie jej razem z serwerem, inaczej nie dam like.

Nagroda za pomoc:

Ethana, Pandora, Ravia, Dreikon.

Dałeś takie kryteria, że mogę Ci tu dać cały dział Publikacje ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

PvP/Easy/Medium/Hard

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Invoria, ravia

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ethana, Pandora, Ravia, Dreikon.

Dałeś takie kryteria, że mogę Ci tu dać cały dział Publikacje ;)

Invoria, ravia

Nauczcie się czytać, oboje.

"możliwość zarobku np. dropiąc sztabki, bs, fishbot etc - proszę o podanie jej razem z serwerem, inaczej nie dam like"

123

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: by fajnie bony wchodziły i szybki exp coś jak np divinewordl s2
Dodatkowe Info: tylko priv

Opublikowano

Szukam serwera na którym istnieje taki system bryłek jak na ethanie

Chodzi mi dokładnie o to okienko

Jeśli ktoś zna serwer na którym w taki lub podobny sposób ( musi być wyskakujące okienko ) można sprzedawać bryłki/yangi czy co kolwiek wymieniać czy coś to proszę o podanie mi tego serwera/serwerów.

Dziękuję z góry daję lajki jeśli pytacie po co mi one to podpowiem że pracuję nad nowym hackiem :Pexperymentuję zobaczymy co wyjdzie.
Opublikowano

PvP/Easy/Medium/Hard

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

123

Opublikowano

PvP/Easy/Medium/Hard
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:

Balmora.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...