Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Medium,Hard (99-120Max)

Dodatkowe Info: Szukam serwera który jest hardem/mediumem na którym warto jeszcze zacząć grać gdzie w miarę coś można osiągnąć i na którym gra dużo dużo osób :) Astilia,Ravia,Exalion,Balmora, odpadają. Eq/skille żeby nie było wyzwaniem i zdobywało się je w miarę łatwo gorzej np z wbiciem lvla. Wojny Gildii <3 dosyć częste

Nagroda za pomoc: LAJK!

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium,Hard (99-120Max)
Dodatkowe Info: Szukam serwera który jest hardem/mediumem na którym warto jeszcze zacząć grać gdzie w miarę coś można osiągnąć i na którym gra dużo dużo osób :) Astilia,Ravia,Exalion,Balmora, odpadają. Eq/skille żeby nie było wyzwaniem i zdobywało się je w miarę łatwo gorzej np z wbiciem lvla. Wojny Gildii <3 dosyć częste
Nagroda za pomoc: LAJK!

webmetin

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:n tym żeby byl podobny do xenox w sensie byly kd luda um i masakry o to własnie chodzi szukam servera z takimi kd  :D

Dodatkowe Info:brak ^^^ podalem all powyżej  :D

Nagroda za pomoc:liiikkkeeee like dam z 4kont=4 like

l u d z i e    odpowiedzcie ile razy mam posta dawać ?
dam lika :( aż 4x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:n tym żeby byl podobny do xenox w sensie byly kd luda um i masakry o to własnie chodzi szukam servera z takimi kd  :D

argentusmt2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szukam Serwera , Medium/Easy 400 osób + !!!! I aby coś ludzie sprzedawali, a nie że w M1 nie ma nikogo.

PandoraMT2 , EliteMT2 , iMetin

Argentus , Glador 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało dużo ludzi, w m1 żeby było dużo sklepików i ludzi do pvp
Dodatkowe Info:  najlepiej server easy, ewentualnie easy/medium, łatwo o trute, szybko wbijać lvl'e i nie dropić ulepków godzinami:)
Nagroda za pomoc: Like i 5 w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało dużo ludzi, w m1 żeby było dużo sklepików i ludzi do pvp

Dodatkowe Info:  najlepiej server easy, ewentualnie easy/medium, łatwo o trute, szybko wbijać lvl'e i nie dropić ulepków godzinami:)

iMetin, Glador.

giphy.gif ­

Opublikowano

Mam pytanie, czy stoi jeszcze jakiś ogarnięty hard oprócz ravii i balmory ? bo szukam i szukam ale samo nudno .. albo mało ludzi, albo jakieś problemy . No ja kurcze nie wiem, mam taką ochotę zagrać na dobrym hardzie a tu lipa :D

Opublikowano

Mam pytanie, czy stoi jeszcze jakiś ogarnięty hard oprócz ravii i balmory ? bo szukam i szukam ale samo nudno .. albo mało ludzi, albo jakieś problemy . No ja kurcze nie wiem, mam taką ochotę zagrać na dobrym hardzie a tu lipa :D

Astilia jest dobra ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Wbijaj na WebMetin , prze kozak serwer , tydzien stoi

Opublikowano

PandoraMT2 , iMetin

Opublikowano

Siemka,

Szukam serwera easy/medium żeby było tak z 400os.+ i żeby nie trzeba było się męczyć ze zrobieniem bonów w eq, 

Poratujcie ;p

Deila.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium około 1k osób
Dodatkowe Info:  najlepiej żeby to był serwer, który powstał w 2014 roku lub serwer który powstaje i ma duże zainteresowanie
Nagroda za pomoc: grube dolary

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:
Easy/4fUN (tylko nie virtual ani 4funmt2, bo widzialem ze wszystkim polecacie :):D i extreme ani xenox !! :P
Dodatkowe Info:Ma tam byc latwo do zdobycia kasy :Di skille odrazu na P i najlepiej u nahdlarzy itemy do 75 :D
Nagroda za pomoc:Liket :P

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Easy/4fUN (tylko nie virtual ani 4funmt2, bo widzialem ze wszystkim polecacie :):D i extreme ani xenox !! :PDodatkowe Info:Ma tam byc latwo do zdobycia kasy :Di skille odrazu na P i najlepiej u nahdlarzy itemy do 75 :DNagroda za pomoc:Liket :P

marinermt2.pl Od dzisiaj trwa event ze zwierciadlami wiec jeszcze latwiej sie wybic.Itemy na 75 masz z certyfikatow,ktore dropia ze wszystkich potworow

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy/4fUN (tylko nie virtual ani 4funmt2, bo widzialem ze wszystkim polecacie :):D i extreme ani xenox !! :P

Dodatkowe Info:Ma tam byc latwo do zdobycia kasy :Di skille odrazu na P i najlepiej u nahdlarzy itemy do 75 :D

Nagroda za pomoc:Liket :P

LinaresMt2

Skille robisz na p po osiągnięciu 5 lvl, max lvl w 2h.

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium około 1k osób

Dodatkowe Info:  najlepiej żeby to był serwer, który powstał w 2014 roku lub serwer który powstaje i ma duże zainteresowanie

Nagroda za pomoc: grube dolary

WebMetin

marinermt2.pl Od dzisiaj trwa event ze zwierciadlami wiec jeszcze latwiej sie wybic.Itemy na 75 masz z certyfikatow,ktore dropia ze wszystkich potworow

HammerMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard coś w stylu World of Metin2.

Dodatkowe Info: 1k+ graczy. Nie musi być Polski

NagrodaDodany obrazek za pomoc: Like.

Astilia/Ascarial

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

:( Nie wiem gdzie grać! Pomocy:( 

Zależy mi najbardziej na: zabawie PVP, w miarę wysokich ratach (max lvl w kilka dni), NIEPRZESADZONYM SYSTEMIE ULEPSZANIA 
Dodatkowe Info: Miło byłoby gdyby na serwerze było średnio 1000 graczy online.
Nagroda za pomoc:
Like  :D 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serverze Easy/medium z jak najmniejszym lvl maksymalnym (150 to max) i jak najmniejsza iloscia nowych epików. 

Dodatkowe Info:  1k+ graczy.

Nagroda: za pomoc: Like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serverze Easy/medium z jak najmniejszym lvl maksymalnym (150 to max) i jak najmniejsza iloscia nowych epików. 

Dodatkowe Info:  1k+ graczy.

Nagroda: za pomoc: Like.

Dreikon.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...