Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Max. LV 99-105. (Nie wyższy) , zeby grało średnio ludzi. (Obojetne ile bdz stał) ,jakieś zmiany , epiki itp. Oraz exp , drop,itp Ma być Medium/hard.
Dodatkowe Info: LV MAX 99-105       /   NIE :   Ravia/balmora/MPCforum/ascarial/     / PS> Ma być troche ludzi.
Nagroda za pomoc: Grasz ze mną. I Lajki :P

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Administratorach takich co wiedza co robia :) (Medium/Easy)
Dodatkowe Info: Zeby nie byl ja Xenox 21321 broni/zbroi itp Najlepiej 3-4 max 5 Zestawow Broni :)
Nagroda za pomoc: Lajk :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max. LV 99-105. (Nie wyższy) , zeby grało średnio ludzi. (Obojetne ile bdz stał) ,jakieś zmiany , epiki itp. Oraz exp , drop,itp Ma być Medium/hard.

Dodatkowe Info: LV MAX 99-105 / NIE : Ravia/balmora/MPCforum/ascarial/ / PS> Ma być troche ludzi.

Nagroda za pomoc: Grasz ze mną. I Lajki :P

Astilia.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/ co mna mniej niz 3 tyg, bardzo łatwy lvl brak 6/7bonu

Dodatkowe Info: nic więcej ;) tylko bez 6/7bonu

Nagroda za pomoc: 5x lajk !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/ co mna mniej niz 3 tyg, bardzo łatwy lvl brak 6/7bonu

Dodatkowe Info: nic więcej ;) tylko bez 6/7bonu

Nagroda za pomoc: 5x lajk !

Może Asine

giphy.gif ­

Opublikowano

szukam serwera 4fun/easy typu pandoramt2 diamondmt2 elitemt2 itp

chce aby nie bylo klasowek 15/15 i 6/7 bonow

odprezajacy serwerek, +2k ludzi odpoczynek przed hardem jaki bedzie ravia mt2 s2 czzyli abym na serwerku mogl pograc do startu ravi ( 27 czerwca)

najlepiej zeby serwer byl nowy. slyszalem ze virtual mimo starosci trzyma poziom, poradzcie 

Opublikowano

szukam serwera 4fun/easy typu pandoramt2 diamondmt2 elitemt2 itpchce aby nie bylo klasowek 15/15 i 6/7 bonowodprezajacy serwerek, +2k ludzi odpoczynek przed hardem jaki bedzie ravia mt2 s2 czzyli abym na serwerku mogl pograc do startu ravi ( 27 czerwca)najlepiej zeby serwer byl nowy. slyszalem ze virtual mimo starosci trzyma poziom, poradzcie

Virtual trzyma wysoki poziom, spora liczba graczy i dobra atmosferka. Pan @GallAnonim1429 więcej by ci nim opowiedział, maniaczy tam w chuy (tak wnioskuję ;D)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

szukam serwera 4fun/easy typu pandoramt2 diamondmt2 elitemt2 itp chce aby nie bylo klasowek 15/15 i 6/7 bonow odprezajacy serwerek, +2k ludzi odpoczynek przed hardem jaki bedzie ravia mt2 s2 czzyli abym na serwerku mogl pograc do startu ravi ( 27 czerwca) najlepiej zeby serwer byl nowy. slyszalem ze virtual mimo starosci trzyma poziom, poradzcie 

Virtual, tak jak wspomniałeś.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY, 100% na ulepszenie albo chociaż 70,80,90 a nie jak na innych serwach ze 20 lub 30%, dużo graczy
Dodatkowe Info: Szukam serwera Easy na którym nie będę się nudził wiecznym expieniem lub zarabianiem, coś podobnego do Virtuala - skończyłem na nim grać ponieważ ceny są z kosmosu a zarabianie ciężkie, 1000 brył za zbroje a ja na dzień potrafiłem zarobić max 50 brył, dobrze by było gdyby ten serwer stał z 2-3 lata i żeby się dało osiągnąć wszystko bez IS oraz nie było po 20 hwangów w systemie ulepszen, max 5 hwangów, najlepiej max 250 lub 254/255 lvl
Nagroda za pomoc: Like i 5 gwiazdek w profilu ;)

Opublikowano

Przed chwila zobaczylem, ze na virt jest 6 7 bon z odp na klasy... odpada

Metinek? Dreikon? Nic lepszego już raczej nie ma.

Opublikowano

Serwer Medium

Zależy mi najbardziej na: Grywalnosci na serwerze, zeby byli ludzie
Dodatkowe Info:Mały nacisk na IS.
Nagroda za pomoc:like

Opublikowano

nie za bardzo chce mi sie czytac wszystkie posty wiec szukam priva cos jak kiedys avalon,gdzie gra duzo ludzi ale nie ma tez jakis super nowych broni i wymyslonych zbroji wierzchowcow itp. ;)

Opublikowano

Pomocy! :(  nie wiem gdzie grać, zależy mi na serwie Easy Pvp żeby było na serwie u handlarzy truta stalki itp żeby szybko leciała kasa exp nie było ciężko z ulepszaniem eq.Nie było lagów bugów przyjemna atmosfera i pomocna Administracja. Z góry dziękuje nagroda za pomoc Lajk :)

Opublikowano

Serwer Medium

Zależy mi najbardziej na: Grywalnosci na serwerze, zeby byli ludzie

Dodatkowe Info:Mały nacisk na IS.

Invoria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogar administracja, wciągająca rozgrywka
Dodatkowe Info: Ravia.eu czy Balmora?
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogar administracja, wciągająca rozgrywka

Dodatkowe Info: Ravia.eu czy Balmora?

Nagroda za pomoc: Like

Ravia.

Opublikowano

Serwer Medium

Zależy mi najbardziej na: DUzej liczbie graczy, duzej ilosci bossow/metinow, 6-7 bon nie klasowy lub brak
Dodatkowe Info:Server easy/medium

Opublikowano

Serwer Medium

Zależy mi najbardziej na: DUzej liczbie graczy, duzej ilosci bossow/metinow, 6-7 bon nie klasowy lub brak

Dodatkowe Info:Server easy/medium

Invoria

Dreikon

Opublikowano

Pomocy! :(  nie wiem gdzie grać, zależy mi na serwie Easy Pvp żeby było na serwie u handlarzy truta stalki itp żeby szybko leciała kasa exp nie było ciężko z ulepszaniem eq.Nie było lagów bugów przyjemna atmosfera i pomocna Administracja. Z góry dziękuje nagroda za pomoc Lajk :)

LinaresMt2

Nie ma zatrutych mieczy i stalek u handlarzy, ale można je bardzo łatwo zdobyć. Bossy są na każdej mapce i większość z nich nie jest tak ciężko ubić początkującym gaczom (wystarczy pierwsze lepsze eq z bonami do expa). Max lvl wbijesz w 2h. Eventy są organizowane codziennie.

Gorąco polecam ;)

xxx

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !!!

Serwer medium typu PandoraMT2

Najbardziej zalezy mi na : Duza liczba graczy / podobny do Pandora MT2 /6/7 bon klasowe /

Dodatkowe info : Drop sztabek

Nagroda : 5 like w profilu

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !!!

Serwer medium typu PandoraMT2

Najbardziej zalezy mi na : Duza liczba graczy / podobny do Pandora MT2 /6/7 bon klasowe /

Dodatkowe info : Drop sztabek

Nagroda : 5 like w profilu

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bonusy do statystyk +50 (np int), sporo graczy
Dodatkowe Info: Najlepiej polski priv. I aby nie było trudno o ulepszacze (przynajmniej perełki i broszki)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...