Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy i dobrej zabawie :PDodatkowe Info: serwer najlepiej typu easy/mediumNagroda za pomoc:Like!

virtual

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Jaki dobry serwer mi polecicie? Nie HARD. nie MEDIUM/HARD tylko jakiś Easy (może być z elementami medium). 700+ osób on-line, ogar administracja i wiadomo, że nie padnie @edit: nie padnie szybko- żeby się cwaniaczki nie rzucali

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: +

ProMT2 ale trzeba bulić sporo hajsu bo jak IS nie masz to jesteś lama(chyba, że będziesz dropał bryłki) lub EliteMT2

76561198061193691.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jaki dobry serwer mi polecicie? Nie HARD. nie MEDIUM/HARD tylko jakiś Easy (może być z elementami medium). 700+ osób on-line, ogar administracja i wiadomo, że nie padnie @edit: nie padnie szybko- żeby się cwaniaczki nie rzucali

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: +

xenox, 4funmt2, pro, pandora

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

xenox, 4funmt2, pro, pandora

Xenox-syf, 4fun- za mało luda, promt2 pdziękuję, pandora- nigdzie nie widziałem większej ilości dzieci i idiotów.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/medium z malym maksymalnym lvl (150 max), najmniejszy jaki sie da.. wyrownane klasy (w stylu diamond mt2)
Dodatkowe Info: minimum 700 graczy online
Nagroda za pomoc: Like

PS. prosze o nie reklamowanie swoich serverow i pisanie, ze one sa najlepsze...

dodam 5 do profilu jak mi sie spodoba..

Opublikowano

Xenox-syf, 4fun- za mało luda, promt2 pdziękuję, pandora- nigdzie nie widziałem większej ilości dzieci i idiotów.

to nie ma już dokładniej takiego serwera jaki opisałeś. Virtual jest idealny, tylko to jest bardziej medium

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MAX LV 170- . Bez epikow a jak cos to zeby bylo ich malo. Musi to byc nie hard lecz taki medium. skile nie od razu na P czy jakos tak tylko zeby np zeby poswiecic chociaz pare dni na wbicie skila na P czyli np ku co 4h i dropi sie je z metkow i kamole tez. Klasy maja byc rowne tzn nie ze woj to juz jest the best gg wp tylko np archer czy szaman tez daje rade i w expie i w pvp.

Dodatkowe Info:MEDIUM!! nie hard ani easy i pamietajcie o skilach bo najwazniejsze a no i zeby ludzi tam cos gralo. diamondmt2 byl dobry ale teraz mi nie dziala nwm czy all tak maja czy tylko ja bo ludzie pisza ze dziala a mi nawet stronka nie dziala. Jak ktos gral w Bloodward.pl to cos podobnego. to byl privek a nie co teraz... :D

Nagroda za pomoc:YYYY Maybe LIKE ??

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: MAX LV 170- . Bez epikow a jak cos to zeby bylo ich malo. Musi to byc nie hard lecz taki medium. skile nie od razu na P czy jakos tak tylko zeby np zeby poswiecic chociaz pare dni na wbicie skila na P czyli np ku co 4h i dropi sie je z metkow i kamole tez. Klasy maja byc rowne tzn nie ze woj to juz jest the best gg wp tylko np archer czy szaman tez daje rade i w expie i w pvp.

DodatkoweInfo:MEDIUM!! nie hard ani easy i pamietajcie o skilach bo najwazniejsze a no i zeby ludzi tam cos gralo. diamondmt2 byl dobry ale teraz mi nie dziala nwm czy all tak maja czy tylko ja bo ludzie pisza ze dziala a mi nawet stronka nie dziala. Jak ktos gral w Bloodward.pl to cos podobnego. to byl privek a nie co teraz... :D

Wybieraj Ascarial.pl

1k ludzi, medium, ku, kamyki ograniczenie czasowe, dosyć dobry exp, o eq dość łatwo

Opublikowano

Dodatkowe Info:MEDIUM!! nie hard ani easy i pamietajcie o skilach bo najwazniejsze a no i zeby ludzi tam cos gralo. diamondmt2 byl dobry ale teraz mi nie dziala nwm czy all tak maja czy tylko ja bo ludzie pisza ze dziala a mi nawet stronka nie dziala. Jak ktos gral w Bloodward.pl to cos podobnego. to byl privek a nie co teraz... :D

pandorum/ascarial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Czymś najbardziej podobnym do DiamondMT2 i MoltenMT2 (no może jescze EliteMT2)
Dodatkowe Info:Max 250lv, 6/7 bon obojetnie, skiny itemow takie jak na serwerach wymienionych powyżej, najlepiej bez itemow wzorowanych na tych nowych 105lv, bez bialego, zlotego hw
Nagroda za pomoc: Lajk + 5

Tak wiem trudno mi dogodzić ale jeśli nie ma już takiego serwera to napiszcie chociarz na pw a jeśli się taki pojawi to pls spamujcie mi nim pw :P

Ref

ruU3AnC.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Zależy na: Max lv 99-105, hard, najlepiej taki który dopiero startuje. Trzeba dropic KU itd. Dodatkowo: 1k graczy minimum

Dołączam się, sam na takim czymś bym zagrał, wiec jak ktoś ma coś na oku (np coś jak stara tiveria) to chętnie zagram :)

Opublikowano

Witam , nie wiem gdzie grać szukam serwera medium/easy , zbliżają się wakacje i szukam serwera tak aby było około 1000+ osób online i zeby się nie nudziło. Proszę o proponowanie serwerów ale tylko takich gdzie jest DUŻO ludzi.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Zależy na: Max lv 99-105, hard, najlepiej taki który dopiero startuje. Trzeba dropic KU itd. Dodatkowo: 1k graczy minimum

Również się dołączam.

Opublikowano

Szukam:

- 'wiek' serwera obojętny

- spora ilość osób +800

- easy/hard/medium - obojętnie

- żeby to nie była pandora, ani virtualmt2. :)

Ascarial medium/hard

Webmetin medium

Na tych serwerach jest 800+ graczy.

Opublikowano

Na webmetinie licznik oszukuje, gdy na liczniku wybijało prawie 1000 graczy w m1 były pustki w jinno może 10 sklepów :) Ascarial jedynie w jinno ktos stoi ale zobacze za kilka godzin, na ascarialu jest prawie 500 os. obecnie. 

Inne propozycje? 

lownfast

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Pod względem expienia medium, jak najwięcej graczy, skille najlepiej u handlarzy, pelerynki u handlarzy, jak najmniej epików.
Dodatkowe Info: Nie grałem bardzo długo więc wogóle się nie orientuję czy znalezienie serwera z moimi wymaganiami jest możliwe.
Nagroda za pomoc: + czy tam - kto co woli.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Pod względem expienia medium, jak najwięcej graczy, skille najlepiej u handlarzy, pelerynki u handlarzy, jak najmniej epików.

Dodatkowe Info: Nie grałem bardzo długo więc wogóle się nie orientuję czy znalezienie serwera z moimi wymaganiami jest możliwe.

WebMetin bardzo fajny serwerek, spełnia prawie wszystkie twoje wymogi.

giphy.gif ­

Opublikowano

Po przeczytaniu prezentacji widzę że serwer raczej nie przypadnie mi do gustu, może coś innego, ku nie musi być u handlarzy, najważniejsze to żeby exp był w miarę trudny, nie było epików i grało dużo osób.

Opublikowano

Polecam Invoria

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Po przeczytaniu prezentacji widzę że serwer raczej nie przypadnie mi do gustu, może coś innego, ku nie musi być u handlarzy, najważniejsze to żeby exp był w miarę trudny, nie było epików i grało dużo osób.

Asti*ia

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Starym stylu, szybkim epxie

Dodatkowe Info: Max 105 ew 99, bez nowych broni i innych gówien (Identyczny PL tylko dużo expa ; D)

Nagroda za pomoc: Plusiki!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:tym żeby się grało tak jak kiedyś w 2007/8 roku.
Dodatkowe Info: Niech to będzie serwer na plikach 2007/ 2008 r. i może być nie polski, może być też hamachi.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:tym żeby się grało tak jak kiedyś w 2007/8 roku.

Dodatkowe Info: Niech to będzie serwer na plikach 2007/ 2008 r. i może być nie polski, może być też hamachi.

Na plikach 2k7 to chyba już nie ma serwerów,a napewno polskich dedyków.Co do hamachi to też bardzo wątpie,nawet chińskie serwery są teraz na nowszych plikach.Wątpie,że cokolwiek znajdziesz.Jak już coś to z takich oldschoolowych serwerów polecam pandoramt2,elitemt2,virtualmt2.Starszych serwerów chyba nie ma .

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...