Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Dosyć przyjemniej grze, + 700 osób w górę

Dodatkowe Info: Maxymalny Lvl - 250 , dużo broni, zbroi epickich ( tylko nie przesadzone z wyglądem ) , dużo ulepszaczy , w miare dużo nowych expowisk.Dodam iż grałem na Diamondzie, imetinie, pandorze, reinorze. Przy podawaniu propozycji napiszcie ile tam gra ludzi ( mniej więcej ) .

Nagroda za pomoc: Like + moja wdzięczność :D

Emperius 900 +

Glador 850 +

363451410787081286162.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dosyć przyjemniej grze, + 700 osób w górę

Dodatkowe Info: Maxymalny Lvl - 250 , dużo broni, zbroi epickich ( tylko nie przesadzone z wyglądem ) , dużo ulepszaczy , w miare dużo nowych expowisk.Dodam iż grałem na Diamondzie, imetinie, pandorze, reinorze. Przy podawaniu propozycji napiszcie ile tam gra ludzi ( mniej więcej ) .

Nagroda za pomoc: Like + moja wdzięczność :D

xenox. Gra tam może 1000 osób lub więcej.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: fast exp od razu max bony wchodzą jest tak np na erurisie i divineworld i łatwa kasa

Dodatkowe Info:nie chcę erurisa i divineworld inne propozycje

Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: fast exp od razu max bony wchodzą jest tak np na erurisie i divineworld i łatwa kasa

Glador , Xenox może Itanos ? Aczkolwiek polecam divine world :>

Xenox?

Divine world ma takie bronie :>

Opublikowano

Queenmt2 emperius ;)

Bywalec
Opublikowano

iMetin.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze, aby grało dużo ludzi.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. GLOBAL

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

------

sorry że bez kolorków ale pisze z telefonu.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Lvl maximum ok. 130. Brak 6/7, a na pewno z bonami na klasy. 100+ ludzi Może być zagraniczny.

Dodatkowe Info: 4 bronie epik max, 2 pary biżuterii max, ok. 3 zbroje. Coś typu starego avalonu sprzed ok. 2 lat i coś typu ówczesnego diamonda, ale bez takich dużych absów w itemach, za wbicie lvl. Ku mogą być do handlarzy, ale mogą być 10 do g, jak i 55. Kamyki to samo. Beleby nie 55 ku bez zwoi egzo. Kd max +5, bony standardowo 15 % max i nie więcej niż 3, max 4,5k hp.

Nagroda za pomoc: Lajk? Wspólna gra?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard, ale jeden z łatwiejszych. Coś na podobę Tiverii.

Dodatkowe Info: Odpada Ravia i Balmora.

Nagroda za pomoc: Lajk.

E9mwj60.png
Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze, aby grało dużo ludzi.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. GLOBAL

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

------

sorry że bez kolorków ale pisze z telefonu.

S26.

Zależy mi najbardziej na: Lvl maximum ok. 130. Brak 6/7, a na pewno z bonami na klasy. 100+ ludzi Może być zagraniczny.

Dodatkowe Info: 4 bronie epik max, 2 pary biżuterii max, ok. 3 zbroje. Coś typu starego avalonu sprzed ok. 2 lat i coś typu ówczesnego diamonda, ale bez takich dużych absów w itemach, za wbicie lvl. Ku mogą być do handlarzy, ale mogą być 10 do g, jak i 55. Kamyki to samo. Beleby nie 55 ku bez zwoi egzo. Kd max +5, bony standardowo 15 % max i nie więcej niż 3, max 4,5k hp.

Draenor2/Kalimdor.

Opublikowano

Siema szukam jakiegoś serverka 4fon/easy żeby się bardzo łatwo expiło do 100lvl w ok 3-4 godzinki, żeby skille na p były na 5lvl, może stalke nie, ale chociaż boga u jakiegoś npc można by było kupić, drop yang dopasowany do cen u handlarzy, drop też dopasowany będą plusiki i like :) aaa grałem na divinee world s2 i szukam coś w tym stylu, i serdecznie polecam ten serwer (ps. po godz 21 sami hakerzy, mam tam postać 220lvl i typek 19lvl sura bierze mnie na hita zadając mi 97k :D)

Opublikowano

Siema szukam jakiegoś serverka 4fon/easy żeby się bardzo łatwo expiło do 100lvl w ok 3-4 godzinki, żeby skille na p były na 5lvl, może stalke nie, ale chociaż boga u jakiegoś npc można by było kupić, drop yang dopasowany do cen u handlarzy, drop też dopasowany będą plusiki i like :) aaa grałem na divinee world s2 i szukam coś w tym stylu, i serdecznie polecam ten serwer (ps. po godz 21 sami hakerzy, mam tam postać 220lvl i typek 19lvl sura bierze mnie na hita zadając mi 97k :D)

eruris prawie to samo co divineworld :P albo glador
Bywalec
Opublikowano

Emperius.

Opublikowano

S26.

Draenor2/Kalimdor.

Kalimdor troche mało luda online. Dreanor pomyślę.

Jeszcze jakieś propozycje?

Dodam, że miło by było łatwo zdobyć zmianki.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwerze podobnym do Pandory, ale mlodszym, dużo ludzi, wojny gildii, pvp itp

Dodatkowe Info: ni ma

Nagroda za pomoc:

Lajk?

Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwerze podobnym do Pandory, ale mlodszym, dużo ludzi, wojny gildii, pvp itp

Nagroda za pomoc:

Lajk?

iMetin.

Opublikowano

Nagroda za pomoc:

Lajk?

Emperius , Glador ,Xartez

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze podobnym, nawet bardzo podobnym do Vilenos ;)

Dodatkowe Info: Nie chcę serwerów innych poza w/w

Nagroda za pomoc: lajk :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze podobnym, nawet bardzo podobnym do Vilenos ;)

Dodatkowe Info: Nie chcę serwerów innych poza w/w

Nagroda za pomoc: lajk :D

Xartez Ewen. camerion .

Opublikowano

Dodatkowe Info: 4 bronie epik max, 2 pary biżuterii max, ok. 3 zbroje. Coś typu starego avalonu sprzed ok. 2 lat i coś typu ówczesnego diamonda, ale bez takich dużych absów w itemach, za wbicie lvl. Ku mogą być do handlarzy, ale mogą być 10 do g, jak i 55. Kamyki to samo. Beleby nie 55 ku bez zwoi egzo. Kd max +5, bony standardowo 15 % max i nie więcej niż 3, max 4,5k hp. Zmianki w sklepie dobrze by było ;] Rzeczy z isa dostępne w grze.

Sorry, że piszę drugi raz.

Opublikowano

Szukam serwer Medium/Easy , tak żeby ulepszacze były na wszystko, exp,yang,drop tak z 200 ,300% , młody serwer tak żeby duże lvl nie były

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Bywalec
Opublikowano

Dodatkowe Info: 4 bronie epik max, 2 pary biżuterii max, ok. 3 zbroje. Coś typu starego avalonu sprzed ok. 2 lat i coś typu ówczesnego diamonda, ale bez takich dużych absów w itemach, za wbicie lvl. Ku mogą być do handlarzy, ale mogą być 10 do g, jak i 55. Kamyki to samo. Beleby nie 55 ku bez zwoi egzo. Kd max +5, bony standardowo 15 % max i nie więcej niż 3, max 4,5k hp. Zmianki w sklepie dobrze by było ;] Rzeczy z isa dostępne w grze.

Może Balantia? Raske/Emperion.

Szukam serwer Medium/Easy , tak żeby ulepszacze były na wszystko, exp,yang,drop tak z 200 ,300% , młody serwer tak żeby duże lvl nie były

Reinor.

Opublikowano

VirtualMt2 ? DragonMt2 Lub Balantia (hard) ewentualnei xartez

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...